MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2017 Dacia Duster – 2017 Frankfurt Show

Dacia szeptember 12-én (2017) lehúzta a leplet a teljesen új Dusterről, a világ premierjén, amit az idei Frankfurt Motor Show-n tartottak. A Dacia sajtó konferenciájának házigazdája Jean-Christophe Kugler (ügyvezető alelnök, elnök az európai régióban) volt, a Dacia német ügyfélközösség előtt az átalakított Dacia standon. “Az építésével az erősségeken az elődjével, a teljesen új Duster egyszerűen hozza az ügyfeleket – mindezt olyan áron, ami még mindig hihetetlenül megfizethető,” mondta Jean-Christophe Kugler. “Amint látod, minden egyes jellemzőt mi hozzátettük, a segítsége, hogy megkönnyítsék a mindennapi utazást.

 
 

   

2017 Dacia Duster

 
 

 

Reklám

 
  A teljesen új Duster több Duster, mint valaha. Ez az off-road-os, ami lesz az ügyfeleknek továbbra is a még jobb stílus és kényelem.” A több, mint 1 millió eladott autó után, a Dacia Duster kapott frissítést a 7 sikeres évvel, az első megjelenés után. Ez az ikonikus autó megújult új stílusával, felszerelésével és a teljesen felfrissített utastérrel jön. Közben a Duster tágasabb, mint valaha, dicsekszik az azonos off-road képességeire és az azonos alacsony árára. Az autó új design-ja kiemeli a teljesen új Duster SUV származása köszönhető a modern, erős és különösen határozott stílusnak. Az izmos orr és far rész látszik szélesebb és az autó vonalai több vízszintes a magasabb övvonalnál. Miközben az új tetősínek és a kiemelkedő első és hátsó csúszó sínek mutatók, a teljesen új Dusteren a kalandor hitelesítésnek.  
 

    

2017 Dacia Duster - külső részletei -

 
 

Az új LED első fények védjegyek további kiemelések a Duster izgalmas új megjelenésén. A tervezők dolgoztak tiszta lapból, hogy jöjjön fel a teljesen új utastérrel és biztosítja a modern, funkcionális és különösen kényelmes igényeket:

• A műszerfalat teljesen áttervezték, ami biztosítja az állapot fokozását, az ergonomikus utastérben, és a MediaNav kijelzővel mozgatott a felső részre a műszerfalon.

• Az üléseket teljesen átdolgozták javított kényelemmel és támasztással.

• Gondos figyelem az anyagokkal, valamint illesztésekkel befejezve.

• Kartámasz tároló rekesz növelt, az autó teljes tároló rekesz méretével 28.6 literig.

 
 

   

2017 Dacia Duster - minőségibb kidolgozás az utastérben -

 
 

 

Reklám

 
 

A teljesen új Duster szintén kínál a házigazda felszereléssel, amit még korábban soha nem lehetett látni a Dacia modelljeiben és mohón várt a Dacia ügyfelekkel:

• Multi-view kamera

• Holttér figyelmeztető

• Függöny légzsák

• Automata klíma

• Hands-free kártya

• Automatikus fényszóró világítás

 
 

   

2017 Dacia Duster új középkonzol kijelzője, az új kamerarendszer képe mellett, számos fontos információt is megtud jeleníteni, amik terepen is hasznosak lehetnek

 
 

A megújítással az ikonikus modellel, a Dacia szándékozik hozni még többet, amit az ügyfelek szeretnek a folytatás a növekedéshez a népszerű márkának. Az értékesítéssel meghaladja a 434,000 járművet januártól augusztusig (2017), a Dacia hozzászól a növekedéshez az eladásokban a több, mint 11 %-os emelkedéssel. A sztori most folytatódik a teljesen új Dusterrel, amik kínálnak új, gazdagított felszereléseket azonos áron, ami marad verhetetlen.

- Kartos Patrik -

2017-09-19, 22:45:54

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet