MENÜ
   
 

 

HU / EU   

 
 

2018 Chrysler Pacifica - Még okosabb, még takarékossabb

A Chrysler Pacifica feltalálja a minivan szegmens példátlan szintjét a funkcionalitással, sokoldalúsággal, technológiával és a bátor stílussal. Az újra tervezett alaptól fel a teljesen új platformra, a Pacifica szállít osztályvezető benzin- és hybrid hajtásláncokat a minivan szegmensben. A több, mint 100 elérhető biztonsági és védelmi jellemzőkkel, a Uconnect Theater hátsó ülés szórakoztató rendszerrel, és a teljes sor kényelmi és kényelem technológiákkal, a Chrysler Pacifica a kompromisszum nélküli minivan és ideálisan alkalmas, ami családosoknak ad, stílusos egyterűt a díjazott modell formájában, amivel egyedülálló az egyterűek között.

 
 

  

2018 Chrysler Pacifica

 
 

A Pacifica Hybrid lesz a forradalmi jármű a kategóriájában az innovatív, fejlett hybrid hajtáslánccal. A Chrysler egyterűje viszont az első villamosított jármű a minivan szegmensben, ami 84 MPG-s (kb. 2,8 l/100 km) egyenértékű (MPGe) fogyasztása van, és az elektromos módban 33 mérföldet (kb. 53 km) tud megtenni tisztán elektromosan.

A 2018-as újdonságok:

Mindegyik 2018-as Chrysler Pacifica és Pacifica Hybrid modell alapfelszerelése megkapja a SafetyTec Group-t, ami tartalmazza a ParkSense Rear Park Assist-et, ami a holttér és a hátsó keresztforgalom érzékelést tartalmazza magában, valamint hozzáteszik az új Chrysler Pacifica L alapmodellek felszereléséhez, amik is hozzátesznek az újabb érdeklődők megszerezéséhez

 
 

 

Reklám

 
 

Chrysler Pacifica Hybrid kínálatot kiegészítik a Touring Plus felszereléssel:

Hybrid modelleket most igazítsák a benzines Pacifica modellekhez frissítés után. A 2018 Chrysler Pacifica és Pacifica Hybrid frissített Uconnect 4 rendszereket kapnak, valamint Apple CarPlay és Android Auto alap lesz mindegyik modellben. A Uconnect 4 7-hüvelykes érintő képernyős rádió alap lesz az L, LX, Touring és Touring L modellekben, a 8.4-hüvelykes érintőképernyős változat viszont már HD Radio is kap. A Uconnect 4C NAV 8.4”-es érintőképernyős rádió jellemzői között megtalálható lesz a 4G Wi-Fi is, valamint a Uconnect Theater kínál vezeték nélküli streaminget az Android mobile szolgáltatásokhoz.

 
 

   

A 2018-as Pacifica az első egyterű, ami már elérhető lesz Hybrid hajtáslánccal és szabadkéz tolóajtó nyitás funkcióval is elérhető

 
 

A külső frissítés a Pacifica és Pacifica Hybrid modelleken tartalmazza, az új kerekeket és karosszéria színű visszapillantókat kap a Touring Plus, és a Touring L modellek Chrome Stow ‘n Place tetőcsomagtartót kap. Fényes karosszéria oldal öntvény és a króm Stow ‘n Place tetőcsomagtartó a Hybrid Touring L modelleken

Új külső színek:

Copper Pearl Coat és Ocean Blue Metallic

 
 

 

Reklám

 
 

Kiemelt részletek

A Chrysler Pacifica alapjait új platformra építik, ami szállít osztályvezető utazást és kezelhetőséget és a csökkentett zajt, vibrációt és keménységet (NVH). Ez a karosszéria szerkezet a legkönnyebb és merevebb kategóriájában, és jobban reagál alacsonyabb szintekkel a karosszéria gördülésben és a fokozott agilitásba és terjeszteni az út visszajelzést. Osztályvezető aerodinamikák hozzájárul a Pacifica’s páratlan üzemanyag fogyasztásával. A Chrysler Pacifica minivan jellemzői a választható a két erős, takarékos és fejlett hajtáslánc – és a szegmens első hybrid egyterűje, valamint választható lesz a következő generációs a díjnyertes Pentastar V6-os benzinmotorral, ami párosított a szegmens exkluzív TorqueFlite 9-fokozatú automata váltójával, és szállít 287 lóerőt és 262 lb.-ft. nyomatékot.

 
 

   

2018 Chrysler Pacifica -  a prémium szint egyterű formában - 

 
 

A Pacifica Hybrid, az iparág első elektromos minivanja, ami szállít 84 MPGe és 33 mérföldes távot kizárólag zéró kibocsátással, tisztán elektromosan a 16-kWh lithium-ion (Li-ion) akkumulátortól, valamint a 566-mérföld (kb. 910,8 km) a teljes benzin és elektromos hatótáv. A döntő technológia mögött a Chrysler Pacifica Hybrid az innovatív eFlite egyedülálló elektromosan váltózó váltót használja (single-electrically variable transmission - si-EVT). Tervezett az FCA US-vel, az eszköz jellemzője a két elektromos motor, amik mindketten képesek hajtani a jármű kerekeit.

A Chrysler Pacifica a legújabb fejlett biztonságot és biztonsági technológiákat adja a vevőknek, ami ajánlat több, mint 100 alap és elérhető biztonság és biztonsági jellemzőket, köztük tartalmazza a 360°-os Surround View kamerát, a ParkSense Parallel/Perpendicular Park Assistet, az Adaptive Cruise Control-t a Stop and Go-val, és a Forward Collision Warning-Plus-t.

 
 

    

2018 Chrysler Pacifica - utastér részletei -

 
 

A Chrysler Pacifica a legjobb technológiailag felszerelt jármű a maga nemében, az ajánlat a Uconnect Theater szórakoztató rendszer, ami két 10 hüvelykes hátsó érintőképernyőt, 7-hüvelykes teljesen színes vezető információs kijelzőt, elismerte Uconnect Access-t és a számos jellemzővel, amik tartalmazzák a Uconnect 4 rendszereket a 7-hüvelykes vagy 8.4-hüvelykes érintőképernyővel, az alap Apple CarPlay és Android Auto, és előrhető 4G Wi-Fi-vel.

Az Apple CarPlay lehetővé teszi az iPhone felhasználóknak hozzáférést az Apple Maps, Messages, telefon és Apple Music keresztül a Siri hangvezérlésen vagy a Uconnect érintőképernyő. Az Android Auto lehetővé teszi a könnyű és biztonságos hozzáférés a Google hang kereséshez, a Google Maps és a Google Play Music a Uconnect érintőképernyőn vagy a kormánykerék vezérlőkön keresztül. A Uconnect 4 rendszerek tartalmazzák a teljesítmény fejlesztéseket gyorsabb indítási idővel, fokozott feldolgozási teljesítményt, élénk képeket, plusz a nagyobb felbontást és élesebb grafikákat.

 
 

   

2018 Chrysler Pacifica - tágas és praktikus egyterű, stílusos külsőben - 

 
 

Az audiofájlok minőségi hanggal a Chrysler Pacifica-ban, ami jön az alap 6-hangszóróval és az Active Noise Cancellation-nel. A prémium audio rendszerek közül is lehet választani a 13-hangszórós Alpine rendszer vagy a 20-hangszórós Harman Kardon surround hangrendszer közül, amik kiváló hangzást nyújtanak.

Más kényelmi jellemzők tartalmazzák az elérhető Stow ‘n Vac integrált vákuum hajtást a RIDGID-vel; az újratervezett Stow ‘n Go ülés és csomagtér rendszert a Stow ‘n Go Assist and Easy Tilt-vel; és a szegmens első handsfree tolóajtó és csomagtér ajtó rendszedrt, amit könnyed láb rúgással lehet nyitni az ajtó küszöb alatt, hátul pedig az ütköző alatt rúgással.

 
 

 

Reklám

 
 

Modell kínálat

A 2018-as Chrysler Pacifica kínálat 6 felszerelés szintet tartalmaz:

az L, az LX, a Touring Plus, a Touring L, a Touring L Plus, és a Limited szinteket

A 2018 Chrysler Pacifica Hybrid kínálat viszont 3 felszereléssel lesz elérhető:

a Touring Plus, a Touring L, és Limited szintekkel

A színválasztéka tartalmazza a következő színeket:

Billet Silver Metallic, Brilliant Black, Bright White, Molten Silver Metallic, Velvet Red, Dark Cordovan, Ocean Blue Metallic, Copper Granite Crystal Metallic, és a Jazz Blue Az utastér színek viszont a következőket tartalmazza: a Black (szövet, bőr, prémium bőr), az Alloy (szövet, bőr, prémium bőr), a Toffee (szövet, bőr) és a Deep Mocha (prémium bőr)

- Kartos Patrik -

ChryslerNEWS

2017-09-18, 15:16:42

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet