MENÜ
     
 

 

HU / EN  

 
 

2030 Renault SYMBIOZ – 2017 Frankfurt Motor Show

Renault bemutatta a SYMBIOZ nevű modelljét, az integrált ház és autó, ami együtt dogozik harmóniában. A SYMBIOZ nyúlik a látomás az autonóm, elektromos és kapcsolódó autók felé, egy időre, amikor a járművek teljes kölcsönhatása összekapcsolva az otthonnal, városokkal, más járművekkel és az út infrastruktúrával, valamint még személyesebbé válik az utazásban, energiában és szórakoztató preferenciák az emberekkel, akik használják őket. A kinyilatkoztatás a tanulmányautóról társult az összekapcsolt otthonnal ez példátlan az autókiállításon. A SYMBIOZ bizonyítja dinamikus forgatókönyvet, ahol az autót használják különböző helyeken belül és az otthon körül vagy az utazás közben. “Ahogy használjuk az autóinkat változik.

 
 

 

Renault SYMBIOZ

 
  Már az autó több, mint egyszerűen módja annak, hogy egyik helyről a másikra eljutunk. Tele technológiával, ez az egyre interaktívabb és a személyre szabott hely, ami összekapcsolja az utasokat más autókkal, emberekkel és tárgyakkal körülötte,” mondta Groupe Renault ügyvezető alelnöke és fő versenyképes tiszt Thierry Bolloré. “2030-ra, képzeljük el az új forgatókönyveket hatékonyabb energiafelhasználással, kapcsolódás és autonóm vezetés forgatókönyvek, amik javulni fognak, ahogy élünk és utazunk.” A Renault SYMBIOZ tanulmány modell hajtásáról teljesen elektromos motorok gondoskodnak, sorban a Renault célja a folytatáshoz, folytatni a Zero Emissions stratégiát. Renault az európai vezér az elektromos járművekben, fejlett SYMBIOZ biztosítja az otthoni és autó energia megosztását.  
 

 

Renault SYMBIOZ - 2017 Frankfurt -

 
  A kW órák megosztottak az intelligens hálózaton keresztül az autóban és otthon a mesterséges intelligencia környezetben, amik előrevetítik az emberek szükségleteit. Példával a programozható rendszer használja a tárolt energiát az autó akkumulátorokban ideiglenesen a fényekkel, a képernyőkkel és a háztartási gépekkel csúcsidőben. Ha van áramkimaradás, ez automatikusan megtörténik és az erő megosztás megfigyelhető és beállított.  
 

 

Reklám

 
 

A Renault SYMBIOZ első helyen az iparban

Az autókiállításon a Renault mutatta a házat és a tanulmányt a statikus és dinamikus módokban. Az első forgatókönyvben a SYMBIOZ hajtás a házba lesz, a további moduláris szoba a formában a hasznos, mobil és összekapcsolt helyet, a parkolás belülről és majd kint a fizikai szerkezet. A SYMBIOZ szintén mutatja a Renault látomást az autóval, mint a kiterjesztés az otthonról miközben utazunk. A nagyvonalú utastér tulajdonított a SYMBIOZ hátsókerék hajtás rendszerének, a két elektromos motorral a hátsó tengelyen, és az akkumulátor ház a padló alatt. A kombináció a visszahúzó műszerfallal, és az előforduló első ülések készülnek ideálisan alkalmasnak a ’Mind-off’ autonóm vezetéshez.

 
 

 

Renault bemutatta a SYMBIOZ rendszerének használatát Frankfurtban

 
  Ebben a módban, a vezetők könnyen lazíthatnak és chat-telhetnek, olvashatnak könyvet vagy élvezhetik a teljes hozzáférést a személyes digitális világukba. További személyre szabási technológia lehetővé teszi az automatikus érzékelését az utasoknak, a testreszabott ülés beállításokkal, zene streamelés, és szórakozási lehetőségek. “A kezdeti sorozat után a tanulmány autó alapul a Renault’s ‘Cycle of Life’ design stratégiáján, ami keresett előre megfogalmazni a stílusos a közelgő modelleket, az új tanulmányautókkal meghatározza, hogy milyen a mobilitás hasonlít a jövőben,” mondta Renault SVP Corporate Design Laurens van den Acker.  
 

  

Az új SYMBIOZ a lakásban való használata, ami áramot is tud biztosítani a háznak

 
  “Már nem gondolkodunk az autó design-on, elszigetelve a környező ökoszisztémától. A Renault SYMBIOZ valóban egyedülálló projekt, ami lehetővé tette számunkra együtt dolgozni tervezőkkel, designer-ekkel, mérnökökkel és építészmérnökökkel. A mi célunk volt felfedezni az új határokat vásárlói élményben, technológiában, energia használatban és a design harmóniában alkotott teljesen új globális élményt.”  
 

 

Reklám

 
 

Igazi bemutató autó alap az Easy Life-on a SYMBIOZ-zal – az úton hamarosan

Az elektromos, autonóm és csatlakoztatott demo jármű, ami valóra vált az elemekkel a SYMBIOZ elérhető lesz teszteléssel később ez évben. Ez a demo jármű megtestesíti a márka középtávú jövőképét 2023 előtt és az előzetes technológiákat a Renault ügyfelek megtalálják a gyártott autókínálatban a közeljövőben. Ebbe beletartozik az érintett verzió a MULTI-SENSE technológiával, ami alkalmazkodik a környezethez és a vezetési élmény az ügyfelek hangulatához a Méganeban, Scénicben, Talismanban és az Espaceban a jelenlegi kínálatban. A demo autó is bemutathatja jellemzőit a “EASY CONNECT-től”, az új generációs mobilitás és a csatlakoztatott szolgáltatási megoldások, és ez lesz a sajtóbemutatón a Renault Autonomous vezetés technológia, amit fokozatosan alkalmaznak a kínálatban az “EASY DRIVE” név alatt.

 
 

 

A jövő Renaultját mutatja az új SYMBIOZ modell

 
 

A bemutató a verzió a SYMBIOZ-zal készült társaságban technológiával és a kreatív iparág vezetők az Open Innovation megközelítés:

• LG részt vesz a fejlesztésben az emberi-gép felületekkel.

• Ubisoft gondoskodás a fedélzeti virtuális valóság élményen az autonóm vezetési móddal.

• Devialet fejlesztés az új felhasználói tapasztalaton keresztül fejlesztett hangrendszer.

• Sanef, működik az úton az autó kommunikál az út hálózati infrastruktúrával.

• TomTom hozzájárul a geo-pozícionált szakértelemhez.

• IAV a gondoskodás autonóm vezetés mérnöki szakértelemmel.

 
 

 

Reklám

 
 

Több információ a SYMBIOZ demo autóról elérhető lesz később ez évben. Látogatók a 2017 Frankfurt Motor Show felfedezheti a SYMBIOZ-t és ez példátlan kijelző, ami megtestesíti a Renault’s vision-t hogyan fejlődhet a mobilitás az elkövetkező években és az új generációs mobilitás és kapcsolódó szolgáltatási megoldások.

- Kartos Patrik -

2017-10-01, 15:43:47

 

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet