MENÜ
   
 

HU 

 
 

2017 5 tengelyen biztosl kézzel – már az 5. alkalommal -

Idén is megrendezték az 5 tengelyen biztos kézzel ügyességi kamion versenyt, ami mellett a Driving Camp vezetéstechnikai pálya is ünnepelte 5. évfordulóját, így igazi családi napot tartva a verseny mellett. A verseny alatt a gyermekeknek is számos szórakozást nyújtottak, az összeállított közlekedési pályán a rendőrök segítségével, ami mellett ugráló várban is szórakozhattak, és az arcfestést is kipróbálhatták a gyermekek az esemény alatt. A kamion verseny 3 óra után fejeződött be ünnepélyes eredmény hirdetés során, aminek idei nyertese Szeli Miklós, aki megszerezte a legjobbnak járó 1 000 000 Ft-os nyereményt.

 
 

 

Idén Mercivel hajtották végre a feladatokat

 
 

 

Reklám

 
  A NiT Hungary és az ORFK-OBB közös szervezésében indított verseny hétvégi döntőjén hihetetlen küzdelem árán, szoros pontszámmal utasított maga mögé közel 500 indulót a nagykanizsai nyertes. Szeli Miklós nyerte az egy millió forintot Magyarország legnagyobb kamionos versenyén, az „5 tengelyen - biztos kézzel” zsámbéki döntőjén. a győztesnek közel 500 indulót kellett legyőznie az első hely megszerzéséért. A magyar kamionosok évről-évre profibbak, emellett munkakörülményeik is folyamatosan javulnak. Ehhez járult hozzá a NiT Hungary és az ORFK-OBB által szervezett 5 tengelyen – biztos kézzel kamionos közlekedésbiztonsági verseny, ahol idén is 1 millió forinttal jutalmazták az ország legjobb kamionsofőrjét. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a közlekedésbiztonságra, és szakmai fejlődésre ösztönözze a kamionosokat.  
 

  

A verseny alatt TV-n lehetett nézni a versenyt, és addig a műsorvezetővel beszélt a többi sofőr, amíg vártak a sorukra, plusz a díjáatodó a végén

 
  A fődíjat dr. Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkár adta át, aki hangsúlyozta: az ilyen jellegű eseményeknek is köszönhető, hogy az elmúlt években felére csökkent a halálos közúti balesetek száma. A versenyt idén már 5. alkalommal rendezték meg, amire idén 493-an jelentkeztek és csak a 10 legjobb jutott be a hétvégi döntőre. A bójákkal és csúszós szakaszokkal nehezített fordulót idén egy szuperdöntő egészítette ki, amelyen már csak az öt legjobb gépkocsivezető vett részt. Bár ketten is indultak az Örökös legjobb kamionsofőr címért, idén a nagykanizsai Szeli Miklós, az MTLB Müller Kft. versenyzője került ki győztesen, aki ez által egy millió forinttal lett gazdagabb, és munkáltatójának is díjat nyert. Dittel Gábor, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára a verseny kapcsán elmondta: „Öt évvel ezelőtt azzal a szándékkal indítottuk útjára versenyünket, hogy ezzel is hozzájáruljunk a közlekedési kultúra fejlődéséhez, a közúti partnerség erősítéséhez.  
 

 

Reklám

 
  Természetesen képviselt tagjaink, a hazai fuvarozó vállalkozások versenyképességét is erősíteni akartuk azzal, hogy népszerűsítjük a ma hiányszakmának mondható gépjárművezetői hivatást és megmutatjuk annak minden szépségét és kihívásait. Öt év tapasztalatait áttekintve úgy vélem, hogy elértük célunkat: versenyünk folyamatosan fejlődik, a versenyzői kedv évről évre növekszik, és a mai döntő már a közúti közlekedés biztonságának igazi ünnepe volt, hiszen számtalan nézők és szurkolónk egyben a rekord látogatói számot produkáló nyílt közlekedésbiztonsági családi napunk vendége is volt. A mai rendezvény bebizonyította, hogy a közúti közlekedés biztonsága területén egyedülállónak mondható aktivitásunk folyatásra érdemes. Főszervezőként kijelenthetjük: a NiT Hungary-n a következő öt év sem fog múlni.” A verseny helyszínén bemutatta vezetéstechnikai tudását Kiss Norbert kétszeres Európa bajnok gyorsasági kamionversenyzőnk is, aki ezúttal egy hagyományos nyerges vontató pilótafülkéjében ülve a döntő több versenyfeladatát kipróbálhatta.  
 

   

A DrivingCamp családi napi programot is tartott, 5. évfordulójuk alkalmából

 
 

A közlekedésbiztonsági családi nappal egybekötött jubileumi versenyhez idén a drivingcamp Hungary születésnapi rendezvénye is kapcsolódott, így a napot tortafelvágás és alkoholmentes pezsgőzés zárta. Az ünnepélyes díjátadó után folytatódott a driving Camp ünneplése az 5. évfordulójuk alkalmából, ami a verseny után az élmény vezetésre tette a hangsúlyt, amik között megtalálható volt a TESLA élmény autó is, amit szintén ki lehetett próbálni csak jelentkezni kellett a vezetésre, más modellek mellett is, valamint a helikopter élmény a Zsámbéki vezetéstechnikai pályán.

- Kartos Patrik -

Infó: Positive Communication

2017-10-12, 17:30:55

 
     
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 



Reklám

Asztali nézet