MENÜ
     
 

 

HU / EN  

 
 

2018 KIA Stinger GT tuning – 2017 SEMA

Kia idén is készült a neves SEMA Show-ra, ami eszméletlen gépeket mutat meg a nagy közönségnek a gyártók és tunerek közösen készült tuning modelljeit, és a tunerek egyedülálló saját alkotásokat, a régebbi, az újabb és klasszikus verdákból egyaránt. A Kia idén a legújabb modelljének premierjével készült, amire a tuning változatot nem is akármelyik tuningcéggel készítették el, hanem a világ szerte jól ismert West Coast Customs-szal, akik eszméletlen megjelenést adtak, a Kia egyedülálló orrmotoros-hátsókerék hajtású sport sedanjának, az új Stinger GT-nek.

 
 

West Coast Customs Stinger GT - vázlaton -

 
  A látogatóknak is készült a Kia egy vérbeli Formula Drift versenyzővel, aki mellé beülhettek a látogatók az új Stingerben, egy jó drift élményre. Az új modell értékesítését csak decemberben kezdik meg, de még a forgalmazás előtt a Kia Motors America egy kicsit közelebb hozta az új modellt az érdeklődőkhöz, a 2017 SEMA Show-n, amire készült a West Coast Customs változat is, ami már komoly durva gép az M-es BMW-kkel szemben is. A Stinger GT mellett még egy Cadenza tuning változatot is bemutatott a West Coast Customs, ami szintén a Kiával készült közös tuning modell, és egyben egy igazán szép gép a koreai gyártó kínálatából, de Európában egyik modell sincs forgalmazva.  
 

 

Reklám

 
 

“Olyan izgatottak vagyunk, hogy megmutatjuk mi a Kiát a SEMA-n, mivel 2017 fontos év a Kia márkának,” mondta Justin Sohn, President and CEO of Kia Motors America. “Mi rangsorolásunk #1 a minőségben sorban a második évben a JD Power’s Initial Quality Study-val, a legjobb három között vagyunk a Consumer Reports megbízhatósági listáján és most bevezetjük a teljesen új 2018-as 4-ajtós Stinger Sports Fastback-et, a Kia valaha készült leggyorsabb és egyben az első nagyteljesítményű modelljét.”

“Az idei SEMA show bizonyítja, hogy a Kia kiemelkedő kombináció a teljesítménnyel és stílussal több, mint egy álom,” mondta Saad Chehab, alelnök, marketing communications, Kia Motors America. “Kia speciálisan módosított és az után gyártó kiegészítőivel felszerelt Stinger GT és ülés idő a teljesen új nagy teljesítmény sport fastback-ünkben készült, a Kia’s 2017 SEMA tapasztalat a top auto szerelmeseinek játszóterére.”

 
   
 

2018 Kia Stinger GT Federation

 
 

Kia Stinger GT Drift és nagy teljesítmény élménye

A Las Vegas Convention Center parkoló részében, a Kia drift pályát készített (Gold Lot, kívül található North Hall) és a nagy teljesítményű tesztpályát. Showgoers lehetőséget kapott egy profi Formula Drift vezető mellett utazni, mint könnyedén csúsznak a speciális Stinger GT-vel a kanyarokban közel 50 mph-s (80+ km/óra) sebességgel. Magasabb ez a lehetőség a SEMA-n, a résztvevők kapnak lehetőséget a kormány mögött megtapasztalni a Stinger GT-t, és a kiemelkedő teljesítményét az összetett autocross pályán. A résztvevők indulnak 0-60 mph (0-96 km/óra) gyorsulással, és akkor fékezni az autót teljes megállásig, használva a nagy teljesítményű Brembo fékeket a tolatás előtt, ez a kihívás jelentő kanyarokon keresztül. Több részlet a Kia’s drifting and autocross élményről, a Kia.com weboldalon.

 
 

2018 Kia Stinger GT drift

 
 

 

Reklám

 
 

Kia Stinger GT Wide Body tuning - West Coast Customs -

A rétegben fürdetett gyöngy kék metál fényezésben a Stinger GT Wide Body, a speciális módosítás a művészettel a legendás West Coast Customs által. Ez a Stinger egy egészen új szint a vizuális izgalomban. Inspirációt a verseny GT versenyautóktól kapták, az 1970-es évekből, és ez a modern tökéletes értelmezhető keveréke, valamint az abroncsok elhelyezése a széles sárvédők alatt a Stinger keskeny derekával. A tuning Kia futómű ültetést is kapott, ami után 1.4 hüvelykkel (35.5 mm) ül közelebb az úthoz elöl és hátul 1.2 hüvelykkel (30.5 mm), a Stinger GT Wide Body még 21”-es Keen kovácsolt felniket is kapott, a nagy teljesítményű abroncsokkal és alatta a méretes sport fékek. A könnyű szénszálas aero kit és a hátsó diffúzor megtartja a Stinger szilárdan ültetett nagy sebességét, miközben a négyszögletes 4-kipufogóvég hirdeti, hogy ez nem egy tipikus sport gép. Az utasterében a vezető központú pilótafülke, a Stinger GT Wide Body tartalmazza a szokásos kék bőr üléseket, a különböző kézzel varrott szürke műszerfal elemet, az Alcantarába csomagolt kormánykereket, valamint a fényes fekete középkonzol betét.

 
 

 

West Coast Customs Stinger GT Wide Body

 
 

Kia Cadenza Obsidian tuning - West Coast Customs -

A Stinger GT mellett még egy lenyűgöző Kia tuning géppel készült a West Coast Customs a 2017-es SEMA Show-ra, ami a SEMA Cadenza Obisian nevet kapta, a Kia prémium nagy szedanjára épült remekmű. A tuning Cadenza is kapott futómű ültetést és sport rugókat, 20”-as fényes fekete Keen felniket Cosmic Copper betétekkel, valamint fekete fényezést és ultra fekete festett üvegeket. A tökéletesen részletezett utastér a Cadenza Obisidian jellemzői a kézzel varrott szarvasbőr műszerfallal, a vaj puha barna bőr ülések szarvasbőr betétekkel, valamint a szokásos barna szarvasbőr ajtó elemek. A tuning verdát még kiegészítették Harmon Kardon 630 Watt-os prémium audio rendszerrel, és a dübörgő Subwooferrel.

 
 

 

West Coast Customs Kia Cadenza Obsidian

 
 

 

Reklám

 
 

Stinger GT Federation

A 2017 SEMA show-n, Kia leleplezte a Stinger GT Federation-t, az egyedileg módosított Stinger, felszerelve alkatrészekkel és kiegészítőkkel a vezető után gyártó szállítótól. A Stinger GT Federation ünnepli a Kia’s fosztogatását a gyártásban, a nagy teljesítményű után gyártott alkatrészekkel elérhető a purchase5-vel, a megfelelő beszállítókon keresztül a jármű indulásával. A teljesítmény ihletett külső karosszéria kiegészítő szett az Air Design USA-val tartalmazza a hátsó légterelőt, a hátsó diffúzort, és az újratervezett motorháztető légnyílásokat, ami a lenyűgöző kontrasztot is jelenti, a kontraszt a szokásos kerámia narancssárga fényezéssel, ami hirdeti a Stinger sportos szándékát.

 
 

  

2018 Kia Stinger GT Federation -  részletek -

 
 

A K&N hideg levegő bevitel és az alacsony korlátozású 4-szögletes kipufogó végű Borla kipufogó segít a Stinger-nek lélegezni a szabadba, és tervezték felpumpálni a hozzáadott 15 lóerővel a twin-turbo 3.3-literes motort. A Stinger GT még Eibach rugókat, vastagabb stabilizátor rudakat és a csökkentett utazási magasságot is kapott, a cél a még jobb vezetési élmény volt, miközben agresszíven megtántorodott a 20”-as TSW kerekek vállán, a Falken abroncsokkal a Stinger GT Federation’s vizuális technikai eredmények.

2017-11-05, 15:34:55

- Kartos Patrik -

Infó: Kia Motors America

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet