MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2017 Ford Performance PARTS 

Ford bővíti kínálatát az ügyfelek számára az új Ford Performance Parts alkatrészekkel, amik magas minőséget adnak, és még inkább testre szabhatóvá teszik a kínálat modelljeit, már Európában is. Az új elérhető alkatrészekkel az ügyfelek fokozhatják a Fordjuk megjelenését, hangját és vezetési tulajdonságait is, ízlés szerint. A Ford még az Essen Motorshow-n mutatta be az új Ford Performance Parts alkatrészeket, amik folyamatosan újabb modellekhez is elérhetőek lesznek. Azt új alkatrészek Európa szerte elérhetőek lesznek az ügyfelek számára a teljes Ford kereskedői hálózaton keresztül, amik számos alkatrész mellett új elemeket is tartalmaznak, és bővítik folyamatosan a teljes kínálatot alkatrészekből is.

 
 

 

Ford Performance Focus RS

 
  Az első hullámban jönnek az új alkatrészek az új Fiesta ST, a Focus ST, a Focus RS, a Mustang és a Ford GT modellekhez. “Ford szinonima elérhető teljesítménnyel. A Ford Performance Parts szállít még több kielégítő vezetési élményt a rajongóknak,” mondta Fabio Carafa, vehicle personalisation director, Ford of Europe. “Ford Performance ügyfelek – néhány, legtöbb elemmel és a jól informált vezetőkkel kint – mondják nekünk, akarnak további személyre szabást a menetdinamikában, teljesítményben és stílusban járműveiken. Speciálisan fejlesztettük a Ford Performance Parts portfóliót, hogy megfeleljen ennek a szükségnek.” A Ford Performance 2014-ben, hozta az innovációt a laboratóriumban és a próbapadon, ahol megalkották az új egyedi teljesítmény járműveket, alkatrészeket, kiegészítőket és élményeket az ügyfelek részére. A Ford elkötelezettséget megerősíti a Ford Performance, már Európában is.  
 

 

Reklám

 
 

Finom hangolt teljesítmény alkatrészek

A Ford Performance fejlesztette a tovább fokozott sportos jellemzőket és a díjnyertes menetdinamikát a Ford Performance járművein, az új Ford Performance Parts kínálat alkatrészeivel, felfüggesztés feljavítástól, a kipufogó rendszeren és motor tuningon át egészen, a stílusos opciókig. A fejlesztéseket híres specialista cégekkel közösen fejlesztették, mint a Roush, Borla, KW és Remus cégekkel, valamint tesztelték a teljesítményt és tartósságot a Ford híres teszt pályáján a Ford Lommel Proving Ground tesztpályán, Belgiumban, ami már inkább egy kisebb városnak felel meg, mint tesztpályának, valamint a híres Nürburgring Nordschleife, Németországi versenypályán.

 
 

 

Ford Performance Mustang

 
 

A Ford már be is mutatta az elsőként érkező elérhető Performance alkatrészeket, amik a következőket tartalmazzák:

• A Ford Performance állítható rugó-lengéscsillapító kiteket is kínál, ami 40 mm-rel ülteti meg az alap hasmagasságához képest és optimalizált menetdinamikát kínál ezzel. Az új szett egyenlőre a Mustang és Focus ST modellekhez lesz elérhető.

• A Ford Performance Premium alu. felnik sem maradhatnak el a kínálatból, amik lézerhegesztéssel készülnek, és 15%-kal csökkentik a rugózatlan tömeget az öntött felnikhez képest. A felnik három réteg Magnetite fényezést kapnak és a Ford Performance logót is megkapják. A 10-küllős felnik elérhetőek lesznek a Fiesta, a Fiesta ST, a Focus és Focus ST modellekhez, 17”-es mérettől 19”-es méretig, de a méret választás modelltől is függ.

 
 

  

Ford Performance Fiesta ST & Focus ST, és az új váltógomb

 
 

• A Ford Performance kiváló minőségű rozsdamentes acél kipufogó rendszert is kínál, amit a Borla céggel fejlesztettek közösen. Az új kipufogórendszer kínál az utcai legális autóknak és a pálya változatoknak még szebb hangot, a króm vagy fényes fekete végekkel, amik elérhetőek a Mustang-okhoz a 2.3 EcoBoost és 5.0 V8 motorral szerelt változatokhoz.

• A Ford Performance váltógombot is kínálnak, aminek jellemzői a szénszál és az egyedülálló rövid fokozatok a Mustang 6-fokozatú kézi váltója esetében, ami 20%-kal csökkenti a váltó utat, így is sportosabb érzetet adva a vezetőnek.

• A Mustang GT Performance Calibration Power Packs is a kínálatba, ami három szakaszban tudja megemelni a Mustang 5.0 V8-as modellek fordulatszámát, egészen 7 500-as tiltásig.

 
 

  

Ford Performance Mustang alkatrészek

 
 

 

Reklám

 
 

• A Ford Performance kompresszor kit az utolsó az újdonságok listáján, ami elérhető az 5.0 V8-as motorral szerelt Mustangokhoz, aminek fejlesztését a Roush Performance-szal közösen végezték, így a motor teljesítmény több, mint 600 lóerőre emelkedik, és kompatibilis a 6-fokozatú kézi és automata váltóval szerelt változatokhoz.

“Ford Performance Parts tervezett szállítani optimális teljesítményt, de szintén gyorsasággal, problémamentes felszereléssel,” Carafa mondta. “A nagy teljesítményű lengéscsillapító szetteket előszereltük, így csak bekell építeni könnyedén szereléssel, ami feszült technikailag, szállítani azonnali teljesítmény feljavítást, ami nem időigényes tuning folyamat.”

 
 

 

Ford Performance kompresszor szett

 
 

A Ford Performance fejlesztette az új Ford Performance Drift Stick koncepciót, amit elsőként a rally-ihletett, aminek hatására az elektronikus kéziféket fejlesztették és tervezték a Focus RS-sel, és jóváhagyott a Rally-val és a kaszkadőr csillaggal, a videóiról ismert Ken Block-kal.

A Drift Stick – az alumínium fogantyúval a vezető ülés és váltókar között, hasznosítja az innovatív, ipar első Focus RS Drift Mode-ját, ami szállít kuplung mentes drift kanyarodást, a nagyon hasonló élménnyel az igazi rally autóktól, valamint tervezett pálya használatra.

 
 

 

Ford Performance Drift kézifékkar

 
 

A belsőleg Project Wicked Stick-nek nevezett, ami a Ford Performance programmenedzser John Wicks nevét viseli, a Drift Stick a nyitott hátsó hajtású egység. A Ford Performance All Wheel Drive rendszer alkalmazza a hidraulikus nyomás zárást a hátsó kerekeken, egyszerű kar meghúzásával. A kar közvetlenül csatlakozik a jármű elektronikus rendszereihez, ami azonnali reakciót biztosít, minimális erőfeszítés nélkül, könnyedséggel, precíz használattal.

*Nem homologizált, utcai használatra

- Kartos Patrik -

2017-12-23, 20:25:20

 

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet