MENÜ
     
 

  

HU / EN 

 
 

2017 Vauxhall GrandlandX és az új motor 

Vauxhall újabb sikeres modellt dob piacra, ami a teljesen új Grandland X SUV lesz, amit már Frankfurt Motor Show-n be is mutattak, a kínálat csúcs változatát. Az új Ultimate felszerelés szint, szintén elérhető lesz a népszerű Mokka X és Crossland X modellekhez, a magas szintű felszereléssel. Az új modellben debütál az új 2.0 literes TurboDiesel motor, a 177 lóerős teljesítményével, amihez már 8-fokozatú automata váltót szerelnek.

 
 

 

2017 Vauxhall GrandlandX

 
 

 

Reklám

 
 

A Grandland X megkapja az ultra-modern asszisztens és kényelmi jellemzőket. A felszerelése tartalmazza a következőket, mint az OnStar rendszert, a 2-zónás klímát, a sávelhagyásra figyelmeztetőt, és a hátsó parkoló érzékelőket, amik csak néhány a felszerelésből. Az új modell 19”-es BiColour színű felniket kapott, ami bővíti a lenyűgöző listát az új Ultimate Grandland X felszerelésében, amik hozzáteszik az automata tempomatot és a Denon prémium hangrendszert is. Az új modell változatnál alap lesz a fekete tető és külső visszapillantók, a fém sport pedálok, a fűtött kormánykerék, a fűtött szélső hátsó ülések, a 360°-os panoráma kamera és a prémium LED adaptív elővilágítás csomag a projektoros fényszórókkal. Az új modell a kevés SUV-ok közé tartozik a kategóriában, amik jól felszereltek.

 
 

2017 Vauxhall GrandlandX - utastér -

 
 

Új felszerelés, új motort

A Grandland X Ultimate a kínálatba bevezeti az új 177 lóerős 2.0 literes TurboDiesel motort, amihez 8-fokozatú automata váltót szerelnek. Az új dízelmotor 177 lóerős csúcsteljesítményét 3 750-es fordulaton adja le, ami mellett a 400 Nm-es csúcs már 2 000-es fordulattól rendelkezésre áll, ami nagyon is elég a Grandland X mozgatásához, amivel a 0-96 km/órás gyorsulást 8.6 másodperc alatt tudja teljesíteni, és a csúcssebessége eléri a 133 MPH-t is. Az új TurboDiesel Blue Injection motort a 177 lóerős teljesítménye mellett, kedvező fogyasztást biztosít, ami 57.6 mpg és a CO2-kibocsátása 128 g/km. Az új Grandland X Ultimate modell már elérhető a kereskedésekben, 33 995 fontos kezdő áron.

- Kartos Patrik -

2017-12-24, 20:35:40

 
   
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet