MENÜ
   
 

2018 Acura TLX - US

Acura felfrissítette a 2018-as Acura TLX sport luxus sedan-t, ami jött június 1-jén a még sportosabb és csábítóbb megjelenéssel tükrözve a márka új design irányát, mellette a teljesen új TLX A-Spec változattal és az új prémium jellemzőkkel. A 2018-as TLX-et kínálják AcuraWatch-val, mint az alap felszerelés és vezet minden luxus közepes méretű sedan között, alkalmazásban a fejlett biztonsági és vezető támogató technológiákkal. Az új 2018-as TLX 2.4 literes változattal kezdi a listát, amit már 33 000$-ért (kb. 9,1 mil. Ft/ 29 500 €) megkapunk, miközben a V6-os modellek kezdőára 36 200 $ (kb. 10,0 mil. Ft/ 32 000 €). A TLX V6 A-Spec viszont először kerül a kínálatba, amiért már 42 800 $-t (kb. 11,8 mil. Ft/ 38 200 €) kell fizetnünk. „Erősítünk már az Acura TLX kiemelkedő dinamikai teljesítményén a karosszériával, a Precision Crafted Performance-val, irány közvetlenül a külső design” – mondta Jon Ikeda, az Acura alelnök és vezérigazgatója.

 
 

2018 Acura TLX & TLX A-Spec

 
  „Az új A-Spec kiegészítéssel tovább halad a TLX a megkülönböztető helyzetben, a szegmensben és fokozza a felhívás a több erőre orientált vásárlókra.” A 2018-as TLX kínálatban jelenik meg először az újratervezett DUAL DISPLAY, ami használja az ODMD 2.0 felületet a sokkal intuitívebb menüvel, és parancs struktúrákat kiegészítették az új 7-hüvelykes érintőképernyővel, ami 30%-val gyorsabb válaszidővel rendelkezi, plusz Android Auto kompatibilitással is ellátták és néhány telefont is hozzákapcsolhatunk, a leghasznosabb alkalmazásokkal a TLX kijelzőjén. Az új TLX támogatja az Apple CarPlayt is, amivel zökkenőmentesen tudjuk iPhone-unkat a rendszerhez kapcsolni, ami lehetővé teszi az optimalizált közlekedési információkat, a hívások kezdeményezését, üzenetek fogadását és küldését, de még zenét is hallgathatunk rajta keresztül. Az új TLX elsőként kapja meg az új Acura design-t a korábban bemutatott Acura Precision Concept-től.  
 

 

2018 Acura TLX A-Spec

 
 

 

Reklám

 
  Az új modell dicsekszik az új stílussal, a kiemelt Acura 5-szögű gyémánt hűtőráccsal és a még élesebb vonalvezetésű motorháztetővel és sárvédőkkel, párosítva a dinamikus jellemzőkkel, amik tartalmazzák az agresszívebb és sportos orr és far design világot, plusz a küszöböket. Az Acura védjegy fényszóróit is megkapja az öt lámpás Jewel Eye™ LED fényszórókat, és az új felni designt, amik jellegzetes atlétikus és agresszív jellemzőket adnak a TLX-nek. Mindegyik TLX V6 megkapja az új hátsó diffúzort a dupla kipufogóvéggel, és ehhez a Technology Package hozzáteszi a krómozott dekoratív küszöb díszléceket, a bőr üléseket magas kontrasztos varrással és az elektromosan állítható vezető ülést. A TLX Advantage Package pedig új prémium jellemzőt ad a trapéz LED ködfényszórókkal, a Surround View kamera rendszerrel, a beépített vezeték nélküli töltővel, a fehér LED hangulatvilágítással (10 helyen), a fűtött kormánykerékkel és a két szélső ülés is fűtött, valamint az elektromos behajtható visszapillantókat és az új karosszéria színű légterelőt.  
 

  

2018 Acura TLX A-Spec - külső részletek -

 
  Az Acura's Precision Crafted Performance® DNA tükrözi, a teljesen új 2018-as TLX V6 A-Spec-ben a sportos jellemzők felerősítését a TLX-nek és a jellemzőit az exkluzív design elemekkel kívül és belül, amik mellett a kulcs kiemelés az alváz feljavítása és a felni/abroncs kombináció. A TLX A-Spec egyedülálló stílussal indul, az elején a matt fekete gyémánt 5-szögű ráccsal, a fekete krómmal körülveszi, a széles középső légnyílással (kétoldalt a LED ködfényszórókkal), és a sötét megjelenéssel a Jewel Eye LED fényszórók. Az A-Spec változat exkluzív 19”-es felniket kap, Shark Gray szürke színben, amikre 245-ös abroncsokat szerelnek. Az A-Spec még külső feljavítást is kapott, ami tartalmazza a fényes fekete csomagtér légterelőt, a füstös sötét hátsó LED lámpákat, az exkluzív küszöbök és az alacsonyabb diffúzor a 4-kipufogóvéggel. A külső megjelenését még javították a matt fekete díszléccel az oldal ablakok körül és az A-Spec jelvénnyel az első sárvédőn is.  
 

  

2018 Acura TLX A-Spec

 
  A TLX A-Spec modellek utastere megkapja az erősebb oldaltartású első üléseket a kiemelő varrással, valamint a piros LED hangulat világítást, a piros vezető mérőóra kiemelést, a fekete tetőt és oszlop kárpitozást, a csiszolt alumínium betétet a műszerfalon, és az exkluzív vastag karimájú kormánykereket az A-Spec jelvénnyel. Az új modellben javították az oldalirányú tapadást, amit javít a Michelin Primacy 245/40 R19 abroncsok (225/50 R18 más V6 modelleken), a TLX A-Spec előnyei az újrahangolt elektronikus kormányrásegítő rendszer és a lengéscsillapító beállítások. Az A-Spec modelleket felszerelték az SH-AWD-vel, ami ad gyorsabb kormány áttételt a növelt reakcióval és a merevebb rugóaránnyal és a hátsó stabilizátor rúd javított Body Controllel. A TLX A-Spec kínálat elérhető lesz öt színben, ami tartalmazza a Still Night Blue Pearl fényezést, ami csak ehhez a felszereléshez választható, és még a két egyedülálló utastér színt is megkapja a Black with Alcantara™ üléssel és ajtó elemekkel, valamint a Full Red belsőt, aminek jellemzője a piros bőr.  
 

  

2018 TLX A-Spec - utastér részletei -

 
 

 

Reklám

 
  Az A-Spec modellek azonos jellemzőket kapnak, mint a TLX V6 modellek a Technology Package-vel, ami tartalmazza a szellőztetett első üléseket, a vezeték nélküli töltést és a LED környezeti világítást az Advance Package-ben. A 2018-as Acura TLX kínál két választható hajtásláncot, ami tartalmazza a 2.4 literes 206 lóerős i-VTEC, soros, 4-hengeres motort, a 8-fokozatú Dual Clutch váltóval és a másik erőforrást a 3.5 literes 290 lóerős i-VTEC V6-os motort, amit már a 9-fokozatú automata váltóval szerelnek, és ez újrahangolt a kifinomult érzést ad. A 2.4 literes motorral szerelt TLX-ek megkapják az Acura Precision All-Wheel Steer™ (P-AWS™) összkerék-kormányzást, ami független jobb és bal hátsó kereket kap, a szög elforduláshoz, ami sokkal precízebb kanyarodást biztosít, az alacsony sebességű manőverezéshez és nagy sebességnél sokkal stabilabb menettulajdonságokat biztosít. A nagyobb 3.5 literes V6-os változatok viszont elérhetőek két- illetve összkerék-meghajtással.  
 

  

2018 Acura TLX - ami a karosszéria alatt van -

 
 

Az elsőkerék-meghajtású modellek szintén használják a P-AWS-t, mint a gyengébb soros motorral szerelt változat. Az összkerék-meghajtású változatok pedig az Acura Super-Handling All Wheel Drive™ (SH-AWD®) összkerék-meghajtás rendszert használják, ami a legkifinomultabb nyomaték vektor rendszert is használja az iparban, lehetővé téve a pontos dinamikus vezetési élményt, amitől egyedülállók az Acura-k. A TLX 2.4 literes motorral szerelt modellek a Technology Package csomagot is megkapják, miközben a V6-os modellek elérhetőek a Technology, az A-Spec vagy az Advance Package csomagokkal.

2018 Acura TLX változatok és jellemzőik:

2.4-liter TLX:

Új stílusú első ütköző, motorháztető és sárvédők, áttervezet Jewel Eye™ LED fényszórók, automatikus be és kikapcsolással, valamint automata távfény, LED nappali menetfényes és irányjelzők, Dark Burl/Acoustic fa utastér betétek, ODMD 2.0 felhasználói felület érintőképernyővel, Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitás, Sirius XM 2.0, Full-color TFT vezető mérőegységek, új 17"-es 10-küllős alu. felnik, AcuraWatch™ biztonsági csomag és vezető segítő technologiák (most alapfelszerelés része)

2.4-literes Technology Package (a TLX 2.4L felszerelést kiegészíti):

Navigation, HD Radio with Digital Traffic

3.5-liter V6 (2.4-liter TLX kiegészítve):

Új hátsó ütköző design króm kiegészítőkkel, a kitett dupla kipufogóvéggel, a hátsó diffúzort kiegészítve

 
 

 

2018 Acura TLX árlista

 
   3.5-liter V6 TLX Technology Package (TLX V6-ot kiegészítve):

Navigation, HD Radio with Digital Traffic, új ülés stílussal magas kotnrasztos varrással és csövezéssel Vezető ülés elektromos működtetett combtámasszal, króm küszöbök

NEW: 3.5-liter V6 TLX A-Spec (adds to TLX V6 Technology Package):

A-Spec exkluzív külső, belső felszerelés, LED ködfényszórók, új 19"-es 5-küllős alu. felnik Süllyesztett első és hátsó parkoló érzékelők (+2 első érzékelő), fényes fekete hátsó légterelő Növelt első ülés oldaltartás, piros vezető mérő egység kiemelések, piros LED környezeti fény Red LED ambient light piping - 10 helyen, a vezeték nélküli töltő pad, és a szellőztetett első ülések

3.5-liter V6 TLX Advance Package (a TLX V6 Technology Package-t kiegészíti):

Surround View Camera System, trapéz LED ködfényszórók, süllyesztett első és hátsó parkoló érzékelők, plusz 2 első érzékelő, karosszéria színére fújt hátsólégterelő, új 18”-as 15-küllős alu. felnik, elektromosan behajtható külső visszapillantók, fűtött kormánykerék, fűtött hátsó szélső ülések, fűtött szélvédő, fehér LED hangulat világítás - 10 helyen, vezeték nélküli töltő pad, és szellőztetett első ülések

- Kartos Patrik -

2017-06-17, 18:17:52

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet