MENÜ
   

 

 

 

2018 Lamborghini SUV

A Lamborghini korábban már készített terepjárót 1986-1993 között LM002 „Rambo Lambo” néven , aminek utódjának tekinthető lesz az új SUV. Az Automobili Lamborghini bejelentette, hogy az új luxus SUV harmadik modellként csatlakozik a kínálathoz. A piaci bevezetése a széria modellnek 2018-ban. A tanulmány autót korábban bemutatták, mint Lamborghini Urus 2012-ben - a Pekingi autókiállításon.

 

   

Lamborghini LM 002 "Rambo Lambo"

 
Az életciklus felett az új járművel a vállalat befektetett száz milliókat €-ban. A project-et közösen készül számos érintett féllel, amik tartalmazzák a VW Csoportot - az AUDI AG-vel, mint a Lamborghini részvényest, az Italian Ministry of Economic Development, az Invitalia-t, az Emilia Romagna Region szakszervezeti képviselőt, és az egész Automobili Lamborghini csapatát. Gyártása az új Lamborghini SUV-nak Sant’Agata Bolognese-ben lesz a jelentősen fejlett a gyárban, ami növekedett a jelenlegi 80 000 m2-re a magába foglaló terület kb. 150 000 m2.  

 

2018 Lamborghini SUV

 

A project tartalmazza az építést az új berendezésekkel olyan, mint az új gyártósor, raktározás, és a nagyítás az R&D osztállyal. A luxus SUV látható a Lamborghini kihívásban, a gyors növekedés, és az elbűvölő autókategória, valamint a bővülő vevőkör. Ez tartalmazza a Lamborghini szupersportkocsi ügyfeleket, akik vezetnek SUV modelleket más márkáktól, valamint a családos ügyfelek új a Lamborghini márkánál. Elosztás a hangerővel lesz kiegyensúlyozás között a három nagyobb értékesítési régióban, EMEA-ban, Amerikában, és Asia Pacific-ben. A cél piacai első sorban az USA, Kína, a Közel-Kelet, az Egyesült Királyság, Németország, és Oroszország.

- Kartos Patrik -

„A Lamborghini LM002 képei és információi a wikipedia.org-ről származik.”

2015. 05. 28., 22:28:39

 
     
 

HTML Hit Counter

HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

 



Asztali nézet