MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

Felavatták az új ALPINE A110 gyártósort Dieppeben

Felavatták az új Alpine A110 gyártósort a Groupe Renault’s Alpine létesítményben Dieppe-ben, Normandiában, ami egyben a márka eredeti otthona is. Mr Ghosn-nal és Mr Le Maire-vel közösen ellenőrizték a gyártósorokat az új Alpine sport kocsi gyártósoron átadás előtt. „Az újjáéledése az Alpine gyártásának Dieppe-ben, ahol az eredeti Berlinette már szinte 50 éve készült, bemutatott minket a kihívással, de összeszedett támogatással az államtól, a régiótól, a helyi városi kerületben, a Groupe Renault és az Alliance.

 
 

  

Az új Alpine A110 már az új modernizált gyártósoron készül, a Dieppe üzemben, ahol korábban is készültek az Alpine sportkocsik

 
  A beruházás összege több, mint 35 millió €, valamint 151 ember toboroztak és a gyárat felújították. A kiválóság és a Francia stílusos elegancia, ami a márka állása a több, mint csak az igénnyel; és Dieppe-ben az ipari valóságban vannak jelen,” bevallotta Carlos Ghosn. A következő két év munkája és a több, mint 35 millió € beruházás a Diepee üzembe egyedülálló Európában. Az új Alpina A110 teljesen alumínium karosszériát és alvázat kap, az összeszerelés során, miközben a fényezése új csiszolással készül, valamint tisztító robotok garantálják a prémium minőséget. Az összeszerelő soron, a dolgozók korszerűsített összhangban dolgoznak az Alliance legjobb gyakorlatokkal.  
 

  

Az új Alpine gyártósorról pár kép

 
 

 

Reklám

 
 

A párhuzamos átalakításhoz a Dieppe üzemben emelték a munkaerő szintjét 60%-kal, és a toborzással 151 új alkalmazott jött az üzembe, az elmúlt 2 év során, valamint, így összesen 392 alkalmazott kapott 4 hetes (140 órás) tréninget a különleges gyártáshoz, amiben már készülnek az új Alpina A110 modellek. Az Alpine történelmi otthonát 1969-ben építették Jean Rédélé-vel, ami a kis sport modellek gyártására specializálódott, és hosszú idő után hazatért az Alpine egy újra gondolt sport modellel, és igazi prémium minőségben készülnek az új modellek, amit a szakképzett alkalmazottak biztosítanak.

- Kartos Patrik -

2018-01-01, 13:28:31

Info: Renault Media News

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet