MENÜ
   
 

 

HU / EN 

 
 

Autonóm autó fejlesztés svéd családokkal

Volvo Cars elindította fejlesztését az autonóm vezető autóinak a Svéd családok segítségével, akik tesztelik ezeket az autókat a nyilvános utakon Gothenburgtól és a visszajelzésekkel, benyomásokkal segítik a Volvo Cars mérnökeit. Az első két család a Hain és a Simonovski család a Gothenburgi területről, most megkapták a Volvo XC90 prémium SUV-kat, amik támogatni fogják a Drive Me projektet. A három másik család követni fogja a következő év elején és a következő 4 évben, további 100 embert vonhatnak be a Drive Me projektben. Mindkét család hozzájárul a Drive Me-hez a felbecsülhetetlen adatokkal, amik lehetővé teszik a mérnököknek a finomítást, és hogy figyelmesen kísérjék mindennapi használatban az autóval együttműködve, mint vezetnek munkába, viszik a gyerekeket iskolába vagy éppen vásárolni mennek.

 
 

 

Volvo XC90 autonóm fejlesztéshez felkésztve, az első családnak

 
  A Volvo Cars azt tervezi, hogy a teljesen autonóm autó kereskedelmi elérhetőségét tudja nyújtani, már 2021-ben és a sok adat származik a Drive Me-től, amik kulcsfontosságú szerepet játszanak a fejlesztésben ezekkel az autonóm autókkal. “Jó érzés, hogy részese lehet ennek a projektnek,” mondta Alex Hain, 45 éves. “Megkapjuk az esélyt, hogy részt vegyünk a technológia fejlesztésében, ami egy nap életeket ment.” A Drive Me, ami a valós ügyfél teszteléssel jár a különböző szakaszokban, a jármű vezető segít és végül a teljesen autonóm technológia jön. “Drive Me egy fontos kutatási projekt a Volvo Cars-nál,” mondta Henrik Green, Senior Vice President for the company’s R&D department. “Mi várhatóan megtanuljuk a sok vonzót ezektől a családoktól, és használni fogjuk tapasztalataikat a fejlesztés alakításához az autonóm vezetés technológiában, így 2021-be kínálunk az ügyfeleknek teljesen autonóm autót.”  
 

   

A projekthez pár extra kamerát és érzékelőt kapott a Volvo XC90

 
 

 

Reklám

 
  A Hain és a Simonovski család kapott egy-egy Volvo XC90-et felszerelve a Volvo legújabb vezető támogató technológiáival, valamint a kamerákkal és érzékelőkkel is felszerelték a monitoron figyelve a viselkedésüket és biztosítani az autó információit a környékről. Ezen első szakaszban, a családok fogják tartani a kezükben a kormánykereket és felügyelik a vezetést, amikor autókat használják. De minden résztvevő a Drive Me projektben fokozatosan be lesz vezetve, hogy fejlettebbek legyen az asszisztens vezető autók, miután megkapta a speciális képzést.  
 

  

Az első két család - Hain és Simonovski család

 
 

Ez azt jelenti, hogy a Volvo Cars tovább fejleszti az autonóm autóit ugyanolyan gondossággal és alapossággal, ami segítette ezt pozícionálni, mint a néhány autó között a világ legbiztonságosabb autóival. A Hain család tagjai Alex és Paula (45 évesek), valamint lányaik Filippa (17) és Smilla (14 éves). A Hain család volt az első választott család, akik részt vesznek a Drive Me-ben az év elején. Most csatlakozik a Sasko Simonovskivel (44) és az ő felesége Annával (41), és a gyermekeik Elin (10) és William (8) a projekthez. A további családokkal bővül majd a Drive, mint az előre jelzett előre haladás.

- Kartos Patrik -

2018-01-04, 16:24:40

Info:media.volvo

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

 

Reklám

Asztali nézet