MENÜ
     
 

 

HU / EN 

 
 

Mégvadabb RS3 az ABT Sportsline-tól

ABT Sportsline a piac vezető tuner cég az Audik és a VW csoportos modellek tuningolásában a legjobbak, de most egy újabb tuning modellt mutattak be, ami a megújult RS3 Sportback, de mellett az RS3 sedan-hoz is elérhetőek lesznek a legújabb tuning elemek. Az új tuning RS3 kapott aerodinamikai csomagot, ami tartalmazza az új ütközőt, sárvédő kopoltyúkat és új hátsó ütközőt diffúzor betéttel, amik utalnak az ABT tuning csomagra.

 
 

 

ABT RS3 Sportback

 
  Az RS3 Sportback teljesítményét 500 lóerőre (368 kW) emelték meg, az ABT Power R-nek köszönhetően, valamint a menetdinamikáját is javították, plusz az új tuning változatot a German Essen Motor Show-ra készítették, ami egy igazán gyönyörű alkotás az ABT-tól. A tuning alapot adó modell 400 lóerős (294 kW) gyári adatok szerint, de az ABT Sportsline egy kisebb teljesítmény növelést is kínál hozzá, amivel 460 lóerős (339 kW) lesz a németek Sportback-je. Az új 500 lóerős modellt az ABT felszerelte ABT felfüggesztés rugókkal és ABT stabilizátor rúddal, amivel jobb menetteljesítményeket tud nyújtani a 2.0 literes 5-hengeres motorral szerelt RS3 Sportback.  
 

  

ABT RS3 Sportback - külső részletek -

 
 

 

Reklám

 
  Az ABT már fejlesztet lengéscsillapító beállításait is megkapja együtt működve KW-vel. Az új célkitűzés a sportosság és kényelmes vezetési élmény volt, amit a több szelepes technológia finomhangolásával és csillapítási erővel oldották meg, tekintettel az úthibák ütődéseire, így az élmény a világ minden tájáról tapasztalható a tipikus kezelhetőséggel az ABT RS3-ban. Az ABT Sportsline az új RS3 tuning szettben kínál még ABT Brake Upgrade Kit fék feljavító szettet, amiket a 19”-es vagy 20”-as méretben választható felnik takarnak, igény szerint, és az ügyfelek választhatják az ABT DR, ER-C, ER-F vagy FR design felniket ezekben a méretekben.  
 

 

ABT RS3 Sportsline interior

 
 

A Bavariai székhelyű tuning cég még kínál utastér feljavítást is, amik hozzá teszik a Carbon szénszálas kiegészítőket, valamint a belépőfényt, ami sokat tud segíteni éjjel a beszállásnál, valamint az ABT márkajel formájában világ. Az ABT RS3 hátsója is megújult, a fényes fekete szoknya toldattal, és a két kipufogóvéggel, ami az ABT Exhaust System kipufogó rendszer része a 102 mm-es kipufogó végekkel matt fekete színben. Akinek nem elég az alap RS3, nekik nagyon jó lehetőség az ABT Sportsline legújabb tuning szettje.

- Kartos Patrik -

2018-01-07, 19:48:24

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

Reklám

Asztali nézet