MENÜ
     
 

 

HU / EN 

 
 

2019 Honda Insight Prototype premier - 2018 NAIAS – 

Honda bemutatja az új Insight Prototype-ot a 2018-as Detroiti kiállításon, január 15-én az új Acura RDX mellett, ami csak az előfutára lesz a 2019-es modellnek, egy teljesen új stílusvilágban, ami már hozza az előkelő megjelenést, a stílusos 5-személyes sedan formájában és a Civic felett kap helyet a kínálatba. A teljesen új Insight megkapja a legújabb hibrid hajtás generációt, ami a Honda innovatív két motoros hibrid rendszere, és az indulása csak 2019 közepén lesz az új modellnek, mint a legújabb villamosított jármű a Honda kínálatában.

 
 

 

2019 Honda Insight Prototype

 
 

 

Reklám

 
  "A kifinomult stílussal, a dinamikus állásponttal, a hatalmas belsőtérrel és az osztály legjobb teljesítményével, a teljesen új Insight megtestesíti a Honda megközelítését a villamosított járművek alkotásában a tipikus kereskedelem nélkül," mondta Henio Arcangeli, Jr., senior vice president of Automobile Sales and general manager of the Honda Division, American Honda Motor Co., Inc. "Nem kell a villamosítás támogatást értékelni az új Insight-tal – ez egy nagyszerű autó önmagában, függetlenül mi történik a motorháztető alatt." Az 1999-ben bemutatták az első Insight modell generáció volt Amerikában, az első hybrid jármű és a technikai erőmutatvány az optimalizált aerodinamikákkal és a könnyű alumínium szerkezettel.  
 

Elegáns, mint egy Accord

 
  Az eredmény a 2-ajtós Insight, ami a legtakarékosabb modell volt az EPA mérései szerint, a benzinüzemű járművekkel a 70 MPG-s országút fogyasztásával. Az Insight volt az első Honda a kínálatban, ami a Honda Integrated Motor Assist (IMA) hybrid rendszert használta. A második generáció már nagyobb modell volt, ami 2009-ben debütált, és a legmegfizethetőbb hybrid volt a piacon. A második generáció, már egy 5-ajtós, 5-személyes modell volt, ami sokkal praktikusabb, de ugyanúgy az IMA hybrid rendszert használta. A teljesen új 2019-es Insight viszont már egy teljesen más modell lesz, így hamarabb megfogja az autóvásárlókat is. Az új 3. generáció stílusos megjelenést kapott, a prémium jellemzőkkel és a teljesítménnyel, amit a hybrid rendszert biztosít, így takarékosság megmarad csak sokkal szebb, stílusos külsőbe csomagolva.   
 

 

Sportos, elegáns külső, minőségi tágas utasteret rejt

 
 

"A 2017 North American International Auto Show-n bejelentettük a Honda Electrification Initiative-t, hogy készítjük két harmadát a Honda's globális jármű kínálatát, villamosított járművekkel 2030-ra," mondta Arcangeli, "Az Insight indítása később 2018-ban, mint az 5. villamosított jármű hozott a piachoz az elmúlt év felett, bemutatjuk elkötelezettségünket erre a célra." Az Insight – a Honda's Greensburgi, Indianai üzemében fog készülni, a Civic és CR-V modellek mellett belföldi használatra, és a globálisan beszerzett alkatrészekből – valamint csatlakozni fog a Clarity szériákhoz (Clarity Fuel Cell, Clarity Electric és Clarity Plug-in Hybrid) és a teljesen új 2018 Accord Hybridhez, amikor 2019-ben megérkezik a kereskedésekbe.

- Kartos Patrik -

2018-01-12, 00:48:46

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet