MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

Honda Civic TypeR és a Clarity Fuel Cell hajtáslánca 10 legjobb között 2018-ban

Honda újabb díjakat gyűjtött be, ami a 10 legjobb 2018-as hajtáslánc között is helyet kapott, a takarékos Clarity Fuel Cell modell hajtásláncával és az Amerikai piac (2018-as Honda kínálat) legerősebb Hondájával a Civic Type R-vel, mivel az NSX az Acura márkanév alatt van értékesítve. A modellek felismerhetőek a teljesítményről, a nyomatékosságról, a technológiáról, a megfigyelt alacsony fogyasztásukról, a relatív versenyképességükről és a jellegzetes hangról. A Wards 10 Best Engine listáján a két fejlett Honda hajtás is szerepel, ami a Honda mérnökeinek bátorságát is mutatja, ami megfelel az igényeknek és az életstílusnak az ügyfelek változatos igényeinek.

 
 

2018 Honda Civic TypeR

 
  A Civic Type R orrában a legerősebb motor kap helyet, a Honda Amerikai kínálatát tekintve, ami egy 2.0 literes DOHC VTEC turbófeltöltős, közvetlen befecskendezéses hajtás, ami első kerekekre továbbítja a 306 lóerős csúcsteljesítményt, amit 6 500-as fordulaton ad le, és a 295 lb-ft csúcsnyomatékát, ami 2 500 és 4 500 fordulatszám tartományokban áll rendelkezésünkre. A Civic Type R a Honda kínálat leggyorsabb modellje, a pályán mért 170 mph-s (274 km/óra) csúcssebességgel, amit az NSX átlép, de amerikai piacon a korábbi modellek generációkhoz hasonlóan az NSX, Acura márkanév alatt van forgalmazva. A másik díjnyertes hajtás a takarékos Clarity Fuel Cell hidrogénes üzemanyag cellás modell alatt van, ami már 33%-kal kompaktabb, mint az elődje, és 60%-kal növelték a teljesítmény sűrűségét a kifutó FCX Clarity-hez képest.  
 

2017 Honda Clarity FCX Fuel Cell

 
 

 

Reklám

 
 

A megújult modell még kompaktabb üzemanyag cellája és az integrált hajtáslánca, a V6-os belsőégésű motorok méretének felel meg, ami most a motorháztető alatt kapott helyet teljesen a sedan formában, ami lehetővé teszi a tágasabb utasteret az 5 utas számára. A Clarity Fuel Cell jellemzői az osztályvezető hatótáv zéró kibocsátási értékkel, ami mellett az EPA mérései alapján 366 mérföldet (kb. 589 km) tud megtenni egy tankolással az új modell.

- Kartos Patrik -

2018-01-13, 14:25:40

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet