MENÜ
     
 

 

HU / EN  

 
 

BENTLEY EXP 12 SPEED 6e A GOOD DESIGN® DÍJ GYŐZTES

Bentley egy gyönyörű nyitott luxus sportkocsit alkotott meg, ami díjat is nyert. Az új tanulmány modell a Bentley EXP 12 Speed 6e, ami most a GoodDesign díjat szerezte meg, a közlekedési kategóriában a Chicago Athenaeum Museummal az Architecture-rel és Design-nal és az European Centre for Architecture Art Design és az Urban Studies – egy a legmagasabb tiszteletben tartott design díj a világon. Az 1950-ben alapított GoodDesign a legrégebbi és legrangosabb program a design kiválósággal, a világban.

 
 

 

Egy újabb díjnyertes Bentley

 
  A karosszéria kap beadványokat a több ezer világ vezető gyártótól és az ipari és grafikai design cégektől, és szakértőkkel választják ki a legjobbat minden kategóriából a kiemelkedő designnal. A döntéshozó zsűri a vezető dizájnerekből, tervezőkből és újságírókból áll, akik találkoztak New Yorkban és San Franciscoban, a 2017-es év későbbi szakaszában a legjobb design-okkal a világ bemutató megelőző 12 hónap alatt bemutatott újdonságok közül. Chicago Athenaeum Museum President, Christian Narkiewicz-Laine, mondta: “Az EXP12 Speed 6e egy diadal a luxus élménnyel, a magas stílussal, dizájnnal, ízléssel és eredetiséggel.  
 

  

Bentley EXP 12 Speed 6e - utastér - 

 
 

 

Reklám

 
 

Ez hozza a luxus elektromos autót új szintre.” Bentley’s Design Director, Stefan Sielaff, hozzátette: “A Bentley meghatározza a luxus elektromos jármű kategóriát. A Bentleyben az elektromos jövő lesz, mint a fényűző, megerőltetés nélküli exkluzivitás és érzelem, mint ez mindig is van az ügyfeleink számára. Mi fogjuk venni az elektromos autózást új területeken a luxussal, kényelemmel és finomítással – mint csak mi tudjuk.” Az EXP 12 Speed 6e-t bemutatták a 2017-es Geneva Motor Show-n és a tanulmány bemutatja, hogy a Bentley meghatározza az elektromos autózást a luxus szektorban, a megfelelő technológiával, magas minőségű anyagokkal és finomítással.

- Kartos Patrik -

2018-02-14, 15:44:38

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet