MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

Škoda premierek Genfben: Kodiaq L&K - Genf

Škoda két modellel is készül az idei Genfi autó kiállításra, ahol a megújult Fabia mellett bemutatják Kodiaq luxus kivitelét, a Laurin&Klement változatot, ami mindegyik modellnél a luxus kivitelt jelöli, mint az Octavia és SuperB kínálatában. Az új Škoda Kodiaq Laurin&Klement többek között megkapja a króm rácsot, a 19”-es felniket és a módosított hátsó ütközőt stílusosabb megjelenéssel. A motorválaszték is változik, amik 4x2-es és 4x4-es meghajtással lesznek elérhetők. A Kodiaq L&K-val debütál az új 1.5 TSI feltöltős motor a Kodiaq kínálatában, ami azonos teljesítményt produkál, mint a jelenlegi 1.4 TSI a 150 lóerővel, valamint még a 2.0 TSI feltöltős motor erősebb lett 10 lóerővel, így már 190 lóerőt termel a méretes SUV-nak.

 
 

 

2017 Škoda Kodiaq Laurin&Klement

 
 

 

Reklám

 
  A legújabb 7-fokozatú DSG váltó elérhető lesz a benzinmotorokhoz és a 2.0 TDI dízelmotorokhoz 150 lóerős kiviteltől, ami szintén debütál az új változatban. A kínálat dízel csúcsváltozata a 2.0 TDI 190 lóerővel, amit korábban teszteltem már a Kodiaq-ban és a SuperB Laurin&Klement modell változatokban. A két legerősebb motort már alapfelszerelésnél 4x4-es meghajtással adják, de a gyengébb változatokhoz is elérhető opciós listáról. Az összkerék-meghajtású Kodiaq Laurin&Klement változatok megkapják az Adaptive Chassis Control DCC (Dynamic Chassis Control – Dinamikus futómű vezérlés), mint opciós tétel. A Kodiaq L&K kiváló tulajdonságai közé tartozik a sokoldalúság és tágasság, az elegáns stílusú megjelenés mellett. A külső megjelenése a 19”-es Sirius felniket és a full LED fényszórókat is megkapja, valamint a hűtőrács függőleges lamellákkal jön és a króm betét is alap lesz.  
 

 

Škoda Kodiaq Laurin&Klement utastere

 
 

A Laurin&Klement modellekhez hasonlóan, a Kodiaq is megkapja a Laurin&Klement feliratot az első sárvédőkön, valamint az utastérben is megtalálható a jelölés, az üléseken és a műszerfalon. Az utastere megkapta a 3-karú multi-funkciós bőr kormánykereket, az opciósan elérhető fekete vagy bézs bőr kárpittal. A Laurin&Klement logo még visszatér az infotainment rendszer kezdőképernyőjén. Az alapfelszerelés még olyan extrákat is tartalmaz, mint az elektromosan állítható, memóriás vezető ülés, vagy az ajtó küszöb díszítő elemek a Kodiaq modell névvel, az alumínium pedálok, a szövet padlószőnyegek, az eső érzékelő, az automatikusan sötétedő visszapillantók, a környezeti világítás, a CANTON audio rendszer, és még sok más.

- Kartos Patrik -

2018-02-24, 10:43:58

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet