MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

Ismét visszatér az AMTS, és egy újabb tuning autó a főnyeremény

Az Automobil és Tuning Show minden éven egyre nagyobb lett, ahol már autóimportőrök, és márkaképviseletek is megjelennek. A kiállításon már tavaly óta külön pavilont kapnak az új autók, ahol az érdeklődők autókereskedésben megszokott körülmények között nézhetik meg közelebbről a legfrissebb modell kínálatot. Az idei, 2018-as kiállításon viszont már a legújabb és legmodernebb G csarnokban kap helyet a széria autók kiállítása, ahol a legújabb modellek ismerhetők meg, a több, mint 20 márka kínálatából.

 
 

2018 AMTS

 
  Az új autó kiállítás három exkluzív zónát is kap, amik helyet adnak az EV-GreenTech-nek, ami az elektromos autóknak ad helyet a rendezvényen, a kibővített területtel a tavalyi kiállításhoz képest, ami számos színes aktivitást hoz a látogatók számára. A zöld autók mellett külön területet kapnak a hobbiterepjárók - a SUV és PickUp zónában, ami a népszerű sport- és szabadidő autóknak ad otthont a kiállításon, ami idén már a PickUpoknak is otthont ad a folyamatosan bővülő kínálatnak köszönhetően. A harmadik külön rész pedig a Gyári Csúcsragadozóké, ami a gyártók legsportosabb autóinak, és luxus modelljeinek ad helyet a rendezvényen.  
 

  

2017 Nissan GT-R, Corvette C6 és Mercedes-Benz W140 tuning verdák - A 2017-es AMTS-ről

 
 

 

Reklám

 
  A rendezvényen helyet kap még a Magyarok a Világ Járműgyártásában, ami már 6. éve szerves része az AMTS-nek és a fiatalabb korosztálynak szólnak, olyan vendégek társaságában, akik tálentumaik és személyes történeteik révén szorosan kapcsolódnak a kiállított járművekhez. Az idei tuningshow tartalmazza a Carstyline.hu tuning show mellett, az új autó kiállítást, EV-Green-Tech zónát, a Classic Automobile Show-t, a Magyarok a világ járműgyártásában zónát, a DRIFT és GHYMKHANA bajnokságot, az OFF-ROAD Show-t, a HotRod Show-t, a Tuning találkozót és kiállítást, a Gyári csúcsmodellek zónát, a SUV zónát és az egész napos programokat, amit egy jegy tartalmaz, amiért 4000 Ft-ot kérnek, ami nem sok azért, amit az AMTS ad a látogatóknak.  
 

2018 AMTS fő nyereménye - a WestEnd City Center-ben épített Audi TT - 

 
 

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem maradhat el az épített tuning autó főnyeremény, amit idén a WestEnd City Center-ben építettek 4 nap alatt, ami egy első generációs Audi TT. A nyeremény Audi TT, TA-Technic állítható lengéscsillapítókat, új Toyo Proxes 225/40-es abroncsokat, MOMO Revenge EVO 18”x8.0-as felni szettet, új fék alkatrészeket, Ulter Sport kipufogó rendszert, Rieger Bodykit szettet, Safex fóliázást és további feljavítást kapott, amit egy szerencsés látogató megnyer a vasárnapi sorsolás alatt.

- Patrik Kartos -

2018-03-09, 18:20:22

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet