MENÜ
     
 

 

HU / EN   

 
 

EDO GT R – Szuper harapós Merci

EDO tuning cég kezelésbe vette a Mercedes GT R-t, ami nem csak gyönyörű a szemnek, de nagyobb teljesítményt és csúcssebességet is kínál, ami szintén garantálja a gyorsabb szívverést. A meghajtásáról a 4.0 literes V8-as BiTurbo motor, a mindenható teljesítmény feljavítással jön Ahlen-ből, North Rhine-Wetphalia, ahol készül a leggyorsabb Mercedes GT-R, a sport sportster. Az 585 lóerős alap modellnek elegendő a 100 km/óra eléréséhez kevesebb, mint 4,0 másodperc, miközben az elektronikus kormányzása csak üt megelőzni a további gyorsulást, a 318 km/órát.

 
 

2018 Edo Competition GT R

 
  Ahogy elvárt az edo competition Motorsport csapattól, megfordult a teljesítmény csavar a még tovább növelt a motor teljesítménnyel, ami óriási 660 lóerőre emelkedett. A növelt töltő nyomás és az új motor karakterisztikák szintén a hozzáteszik az extra nyomatékot, ami után a csúcsnyomatéka 702-ről 780 Nm-re emelkedik, közösen a csúcssebesség emelkedésével, ami az edo GT R-nél átlépi a 340 km/órát is. Az új tuning modellben üdvözli egy izgalmas új világ sebességgel a vezetőt és utasát. Az Ahlen-i csapat szintén csökkentette a hasmagasságát a GT R-nek 25 mm-rel elöl és 20 mm-rel hátul. “Ez mind, plusz a szuper torkú versenyautó hang.  
 

  

2018 Edo Competition GT R - interior - 

 
 

Amikor a vezető nyissa a kipufogó nyílásokat a speciálisan fejlesztett vezérlőkkel, minden pokol elszabadul hátul. Ha akarod használni a vezérlőket a célzott irányításokkal szerinted a személyes preferenciák, akkor is megteheti így miközben a jármű helyhez kötött vagy ha van értelme. Elérése a maximális teljesítménynek a hatalmas szakértelemmel. Az edo GT R minden a szuper sportkocsi szükségletekkel. A jármű esetlenül jól néz ki, amihez tökéletesen passzol a pokoli hang, a pokoli sebesség és a hatásos kezelhetőség – minden hozzáadott feljavítás a maximális teljesítményhez az utcai méltó versenyautó!”

- Kartos Patrik -

2018-03-15, 16:15:13

 
     
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet