MENÜ
   

 

 

HU / EN   

 
 

2018 McLaren 570GT MSO Black Collection

McLaren Special Operations (MSO), a McLaren egyedi modell változatait készíti, és egy újabb limitált modellt mutatott meg, ami az új 570GT MSO Black Collection modell lesz. Az új modell jellemzői tartalmazzák az új MSO Bespoke Carbon Black külső fényezést, valamint az MSO Defined Titanium SuperSports Exhaust kipufogó rendszert és a Sport kezelhetőségi csomagot, ami tovább erősíti a sportos jellemzőit a sportkocsinak, viszont csak 100 példány készül az új modell változatból, ami már okot ad a gyűjtőknek, hogy egy újabb modellel bővítsék gyűjteményüket. Az új 570GT MSO modell kezdőára 179 950 font (229 950 U$D / 228 500€ [DE]) lesz (U.S. MSRP), valamint az új modell fokozott vezetési élményt ígér, amiről az egyedülálló MSO tartalom is gondoskodik.

 
 

 

2018 McLaren 570GT MSO Black Collection

 
  Az új 570GT Carbon fekete fényezést kapott, ami egy meglepő és extrém mély szín, amit a McLaren Special Operation fejlesztett. Az 570S lopakodó témát kapott ezzel az MSO Defined Black Pack-kel, ami leváltja az alap Dark Palladium alkatrészeket, ami tartalmazza az első és hátsó légterelő ajkat, az oldalsó szoknyákat és a légbeömlőket feketében. A megjelenését fokozták az 5x2 küllős kovácsolt felnikkel, amik új Gloss Black Diamond Wheel Finish megjelenést kaptak. A jó tapadásról Pirelli P Zero™ Corsa abroncsok gondoskodnak, a megállásról pedig a fekete féknyergek a Carbon-Ceramia féktárcsákkal. A külső mellett az utastér is MSO megjelenést kap az 570GT-ben, ami fokozott új MSO Black Collection betéteket kap, az egyedülálló kombinációval, ami a Jet Black fekete bőrkárpit a Carbon fekete Alcanatara betétekkel, amit használtak a középső alagúton, a műszerfa alsó részén, a tetőkárpiton, a kormánykeréken és a hangszóróknál.  
 

 

2018 McLaren 570GT MSO Black Collection

 
  Az utasok elektromos és fűtött memóriás sport üléseket kapnak, amik Semi-Aniline bőr jellemzőket kapnak az MSO logo hímzéssel a fejtámlákon. A panoráma tetőablak magába foglalja az UV szűrőt, a fekete alap festett üveggel, amit kisebb összegért fellehet javítani az MSO Defined Electrochromic Panoramic Roof tetővel, amit most bemutattak az új 570GT MSO-n. Az electrochromic tető 4 750 fontos opciós extra, az új modellnél, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek a választást 5 különböző fokkal a festet használatnál a ’smart glass” technológiával. A McLaren Sports Series fokozza a vezetési élményt, amit folytat az új 570GT MSO Black Collection. Az autó jellemzői között megtalálható lesz a Carbon-kerámia féktárcsák, amiket kombináltak az új dinamikus Sport csomaggal, és ez az ügyfeleknek ad még sportosabb dinamikus beállításokat a McLaren 570S Coupé és Spider modellekhez. A növelve a drámai megjelenést még fokozták az MSO Defined Titanium SuperSports Exhaust kipufogóval, a Nano Black fekete befejezéssel, ami a sportkocsi súlyát 5 kg-mal csökkenti, viszont mellette hangosabb is lesz az 570-es modell, az alap kipufogórendszerhez képest.  
 

 

2018 McLaren 570GT MSO Black Collection - utastér -

 
 

Az 570GT MSO Black Collection még tartalmazza a GT Upgraded Pack feljavító csomagot, ami még hozzá teszi a jármű emelőt, a tolatókamerát, az elektromosan állítható kormány oszlopot és az úttörő 12-hangszórós Bowers&Wilkins Audio rendszert. Rob Melville, Design Director at McLaren Automotive hozzászólt: “A McLaren Special Operations lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy teljes mértékben kifejezzék magukat az autójukon keresztül; és ez nem más, mint az új 570GT MSO Black Collection. A fekete szín társult az eleganciával, az erővel és a tekintéllyel, miközben szintén körülvett egy bizonyos levegővel, a rejtéllyel. A végeredmény továbbra is igaz luxus természet a 570GT-vel, de mi vezetjük, hogy tovább erősítse a sima, sportos jellemzőt a jóléttel az új MSO Defined opciókkal, amiben biztos vagyok örülni fognak a különböző tulajdonosok.”

- Kartos Patrik -

2018-03-26, 12:27:35

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet