MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2018 Bentley BENTAYGA V8 – Pekingi Autókiálltás

Bentley három új modellel készült a Pekingi autókiállításra. Az egyik nagy újdonság a BENTAYGA volt, aminek új változata egy 4.0 literes Twin-Turbo motort kapott, ami a legújabb verziója a Bentley SUV-jának, a limuzin-szerű finomításokkal és a kivételes teljesítménnyel és a sportos jellemzőkkel. A kiállításon a BENTAYGA mellett még bemutatták az új luxus Grand Touring modelljüket, ami nem más, mint az új Continental GT, amivel bemutatják az új szintet az autóiparban elérhető luxusban. … és a harmadik nagy újdonság a Mulsanne Extended Wheelbase, azaz a hosszú tengelytávú változat, ami 250 mm-rel növelt tengelytávval rendelkezi, ami mellett megkapjuk a nagyobb lábteret és kényelmet, amit nyújtani tud a hátsó üléssorban utazóknak.

 
 

2018 Bentley Bentayga V8

 
 

A Bentley BENTAYGA V8

A BENTAYGA kínálat bővül az új V8-as változattal, ami biztosítja a tökéletes erőt, használhatóságot, és ezek mellett teljesen testre szabható lesz vezető számára az új modell, a Bentley Drive Dynamics rendszeren keresztül, a limuzin-szerű finomításokkal a precíz sportossághoz. Az új változat szíve egy 4.0 literes Twin-Turbo feltöltős benzinmotor, ami termel 542 lóerőt (550 PS) és ehhez jön még a csúcsnyomaték 770 Nm-rel (568 lb-ft). A V8-as motor az új BENTAYGA-nak elég erőt ad, a 4.5 másodperces 0-100 km/órás (0-60 mph: 4,4s) sprinthez, és a csúcssebessége eléri a 290 km/órát (180 mph). A nagy teljesítmény nem veszélyezteti a üzemanyag fogyasztás emelkedését, amivel a gyártó 746 km-es (464 mérföld) hatótávot ígér, és a CO2-kibocsátás 260 g/km, ami ebben a kategóriában nem számít magasnak. Az új modell hozza a jellemző V8-as dorombolás, a stílusos dupla 4-szögletes kipufogó véggel, és az opciós Carbon-kerámia fékek. A BENTAYGA V8 modellt az új jellemzőkkel a sportos modellek kedvelői is választják majd a gazdagabb ügyfelek között, akik megengedhetik maguknak ezt az árkategóriát, amik között olyan modellek és márkák találhatók, mint az Aston Martin, Ferrari, McLaren és még jó pár hasonló modell.

 
 

 

2018 Bentley Bentyga V8 - az egyedülálló utastér -

 
  A V8-as modell változat a vezető igényeihez igazítható a Bentley Drive Dynamics rendszeren keresztül, ami hasonló beállításokat tesz lehetővé, mint a VW csoport modelljeiben elérhető vezetési mód választő, ami fix beállítások mellett egyedülálló vezető igényeire szabható beállítást is lehetővé tesz, így a lehető legjobbá téve vezető számára a vezetés élményét. Az utastere hozza a Bentley hagyományos bonyolult részletezését, a kézműves egyedülálló kidolgozással és a minőségi anyagokkal. Az utastér három innovációt is hoz az ügyfelek számára, amik tartalmazzák az új utastér opciókat a magas fényű szénszálas kiegészítőkkel most először. A fa és a rejtett betét a kormánykeréken, az opciók között szintén most először lesz elérhető. Az új modell változat a korszerű vezető asszisztens rendszerekkel is elérhető lesz, és az infotainment jellemzőkkel is tervezték fokozni a biztonságot és a kényelmet a BENTAYGA V8-asban. A V8-as luxus SUV szintén elérhető lesz a Bentley Dynamic Ride-val a világ első elektromos ACTIVE ROLL CONTROL (aktív gördülés szabályozás) technológiájával.  
 

 

Reklám

 
 

A rendszer azonnal ellensúlyozza az oldalirányú gördülési erőket, amikor kanyarodunk, így is biztosítva a maximális tapadást az abroncsoknak és mellette osztály vezető stabilitást biztosít az utastérnek, növelve az utazási komfortot és a kezelhetőséget. Az új modell opciós Carbon-kerémia fékei a világ legnagyobb első fékei, amit kínáltak autókhoz.

Egy teljesen új Continental GT

A luxus SUV mellett egy új Continental GT-t is bemutattak, a Brit gyártó kínálatából, ami már a harmadik generációs Bentley Continental GT a páratlan Grand Tourer. A gyönyörűen megformázott luxus kupé kombinálja az innovatív, tökéletes utasteret az igazi luxussal. Az élvonalbeli luxus Grand Touring modell majdnem 100 év tapasztalat alkotása, egy teljesen új Continental GT, a csúcs design és a mérnöki munka eredményeként. Amit megerősít a Bentley pozíciója is, mint a világ vezető luxus mobilitásában. Az egyedülállóan megformázott motorháztető alatt a Bentley híres 6.0 literes Twin-Turbo feltöltős W12-es TSI motorját találjuk, amit most először párosítottak a dupla-kuplungos 8-fokozatú váltóval, ami gyorsabban és hatékonyabban vált, mint a korábbi váltó.

 
 

2018 Bentley Continental GT - már a 3. generáció -

 
 

Az új modell már az új technikailag fejlett, adaptív alvázat használja a Bentley intelligens 48-voltos Dynamic Ride System rendszerével, ami biztosítja a válasz utat és a kivételes kezelhetőséget és a finomítást miden útviszony között. A rendszerrel kezelhető az utazási komfort és az oldalirányú gördülés, a párnázással az utasok számára a túlzott mozgás csökkentéséért. Az utastere kifejezetten a modern luxust elváró ügyfelek igényeit elégíti ki, és a jellemzői az innovatív Bentley Rotating Display – ami egy 12.3 hüvelykes érintőképernyő.

Mulsanne Extended Wheelbase még nagyobb hellyel

A Britt gyártó harmadik újdonsága Pekingben az új hosszú tengelytávú Mulsanne luxus sedan, ami növelt tengelytávval még nagyobb lábteret kínál az utasoknak. A legfényűzőbb Bentley modell, 250 mm-rel növelt tengelytávot kapott, ami nagyobb lábteret nyújt a még nagyobb kényelemhez.

 
 

 

2018 Bentley Mulsanne EWB - a tágas és kényelmes hátsó üléssor -

 
 

A hátsó utasok nagyobb lábtér mellett kapnak lenyitható kis asztalt és napfénytetőt is. A gyönyörűen kidolgozott beltér a két hátsó ülésen utazóknak kínál kivételes luxust, a furnér, a fém, az üveg vagy a bőr használatával, amik mellett felszerelik az új modellt USB csatlakozókkal, toll tartóval, a pohártartókkal és üvegtetős tároló rekesszel, ami a luxusban már alap elvárás. A hátul utazó úrnak lehetőséget adva a menet közbeni munkára, amihez hozzájárul a lehajtható kis asztal is. A privát zónát elektromos függönnyel eltudjuk különíteni, ami alap az új modellváltozatnál, és kérhető fekete és bézs beltérszínben is.

- Kartos Patrik -

2018-05-01, 12:33:57

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

Reklám

 

Reklám

Asztali nézet