MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2018 Buick Enspire elektromos SUV concept – 2018 Pekingi autókiállítás

Buick elképesztő tanulmány modellel készült az idei pekingi autókiállításra. Az új tanulmány modell a modern egyedülálló design-t kombinálta a teljesen elektromos hajtás technológiával, amikből megalkották az új Enspire concept SUV modellt, aminek bemutatóját a pekingi autókiállításon tartották. Az új modell kulcs jellemzői között megtaláljuk, a jellemző vonalvezetést a fejlett aerodinamikával kombinálva, ami erős, szobrászati külső megjelenést ad. Az utastere „surround skyline” színház típusú ülés elrendezést kapott, ami szellős, tágas utasteret ad az utasoknak.

 
 

 

Egy gyönyörű elektromos SUV, a Buick-tól

 
 

 

Reklám

 
  Az utastérben a középkonzol és a karfa fából készült, amit mikro szálas szarvasbőrrel kombináltak, ami inkább a luxus kategóriában fordul elő. Az új tanulmány modell modern technológiával sem marad el, ami tartalmazza az élvonalbeli technológiákat, mint az OLED képernyőt és az intelligens valóság technológia alapú head-up kijelző rendszert, valamint az utasok 5G-s szuper nagy sebességű hálózat koncepciót kapnak, a gyors net szolgáltatáshoz. A modern design és technológiai felhozatal mellett, a meghajtásáról nagy teljesítményű elektromos rendszer gondoskodik.  
 

Egy modern utastér, az új Buick-ban

 
 

A teljesítményt a Buick eMotion elektromos hajtás technológia biztosítja, ami 410 kW-os (558 lóerő/ 549 bhp) teljesítményt nyújt a tanulmány SUV-nak, ami lehetővé teszi 0-96 km/órás (0-60 mérföld/óra) sprintet, mindössze 4.0 másodperc alatt, ami már egy komoly sportkocsi gyorsulásának felel meg. A kiemelkedő gyorsulás mellett az Enspire 370 mérföldes (595,5 km) hatótávot képes megtenni egy töltéssel, valamint gyors vezeték nélküli töltésre is van lehetőség, ami 80%-os töltést tesz lehetővé kevesebb, mint 40 perc alatt. A gyönyörű Enspire teljesen elektromos SUV-t, a 2018-as pekingi autókiállításon lehet megnézni közelebbről, ami április 25-től május 4-ig látogatható.

- Kartos Patrik - 

2018-05-03, 19:35:32

 
     
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

Reklám

 

Reklám

Asztali nézet