MENÜ
     
 

 

HU / EN  

 
 

2018 ABT A8 50 3.0

ABT Sportsline lecsapott a legújabb A8-as luxus sedan generációra, amiből egy dízel változatot javítottak fel, annak ellenére, hogy Európában nagyon rászálltak a dízel autók kitiltására, de ezek szerint még mindig elég nagy az igény a dízel változatokra. A feljavított modell kulcs jellemzői között megtaláljuk a 48 voltos elektromos rendszert, ami lehetővé tesz számos funkciót az új A8 szériában. A meghajtásáról egy 3.0 TDI feltöltős dízelmotor gondoskodik az A8 50-ben, ami 286 lóerőt (210 kW) és 600 Nm csúcsnyomatékot tud biztosítani.

 
 

 

ABT Sportsline A8 50 tuning

 
 

 

Reklám

 
  Az új Audi a végleges „autópálya királya”, ami az ABT Sportsline készlet utolsó darabja a puzzle-ben, ami köszönhető az ABT Engine Control (AEC) modulnak, amivel a teljesítményét 330 lóerőre (243 kW) növelték, és a csúcsnyomatéka 650 Nm-re emelkedett. Az ABT biztosítja a motor sima futását, és mellett minden gyári biztonsági funkciót megtartottak, valamint az AEC folyamatosan kommunikál az eredeti motor vezérlő modullal, a szabályozott 25 paraméterrel. Egy másik különbség a sok riválissal szemben, a valós idejű 3D térkép, ami sokkal precízebb, mint a hagyományosabb 2D-s.  
 

ABT SPORT GR felnik

 
 

A teljesítmény növelés mellett az A8-as megkapta az ABT SPORT GR felni szettet 22”-es méretben, amik vizuális megjelenését fokozzák a luxus nagy sedannak, matt fekete színben 10x2 küllős megjelenéssel, a homorú peremmel és a süllyesztett agyrésszel, amik sportosabb megjelenést kölcsönöznek a legújabb A8 generációnak.

- Kartos Patrik -

2018-07-07, 22:43:40

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

Reklám

 

Reklám

Asztali nézet