MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2018 Aston Martin DBS Superleggera - Hír -

Egy újabb gyönyörű Aston

Az új DBS Superleggera egy igazi telivér, ami visszatér két előkelő névvel. A DBS-szel, az Aston Martin feléleszti az ikonikus neveket, ami először 1967-ben tűnt fel, miközben a híres Touring jel – a Superleggera – ismét díszíti a motorháztetőt egy Aston Martinon. Egy együttműködéssel, eredetileg kikövezett út a DB4-gyel indult, amit folytatott a DB5 és a DB6 Mark1, és most a DBS Superleggera.val visszatér a történelmi szuper könnyű szerkezet technológiával és a híres Olasz karosszéria építő munkájával, amiből megszületett egy újabb elképesztő sportkocsi. Az új DBS Superleggera, az Aston Martin Super GT modellkínálatát bővíti. Az egyik, ami felveszi a harcot a világ legjobbjaival a saját kifejezéssel.

 
 

 

Az új DBS Superleggera

 
  Az új modell makulátlan megformázott szénszálas karosszéria elemeket kapott, és ez a legújabb modell áldott a muszkularitással, a magasan egyedülálló stílusban. A megjelenése, tökéletesen illeszkedik az epikus udvarias teljesítménnyel, ami az Aston Martin 5.2 literes Twin-Turbo V12-es motorja biztosít, ami a hangolás után hatalmas erőt és óriási nyomatékot termel, a lélegzetelállító válasszal, és a rendkívüli váltás élménnyel. A brit márka káprázatos új Super GT zászlóshajója, a DBS Superleggera váltotta le a tisztelt Vanquish S-t. Az új modell 725 lóerős, és 900 Nm nyomatékú motort kapott, amivel a csúcs sebessége eléri a 211 mph-t (340 km/óra) is és kiemelkedő gyorsulása, ami 3.4 másodpercet vesz igénybe, 0-60 mph-s (0-96 km/óra) sprintben és a 0-100 mph-s (0-160 km/óra) sprint 6.4 másodpercet vesz igénybe. A DBS Superleggera egy autó dedikált szállítással, egy felejthetetlen vezetési élménnyel és az osztályvezető gyors váltással, ami mellett 50-100 mph (80-160 km/óra) rugalmassági gyorsuláshoz csupán 4.2 másodperc szükséges 4. fokozatban.  
 

 

"Egy újabb gyönyörű Aston Martin a piacon"

 
  A gyártó kombinálja a nagyvonalú arányokat, az agresszióval és az atlétikával, a DBS Superleggera-n, ami kifejezés maga a kifejezett design nyelvvel. Aston Martin tervezői kombinálták a kényszerítő hajlatokat a fejlett aerodinamikával és a vékony formával, ami játszik a széllel és rögzíti útra a DBS-t. A fejlődő innovatív aerodinamikai koncepcióval először a DB11-ben találkozhattunk – olyan, mint a kacskaringós és Aeroblade – és még megkapta az F1-ihletett dupla diffúzort is, ami a DBS Superleggera esetében 180 kg leszorító erőt termel csúcssebességnél: a legmagasabb érték még a széria gyártású Aston Martinoknál is. Ez a jelentős növekedés jön a hozzáadott húzó büntetés. Az új DBS Superleggera szíve az Aston Martin 5.2 literes TwinTurbo V12-es motor. Az optimalizált súlyelosztás, és a nagy teljesítményű motor kiváló kombináció. A V12-es motor 725 lóerőt termel 6 500-as fordulaton, amihez még jön a 900 Nm-es nyomaték, ami már 1 800-as fordulattól a rendelkezésünkre áll és egészen 5 000-es fordulatig biztosít a V12-es motor.  
 

  

A DBS Superleggera külső részletei és a V12-es szív

 
 

 

Reklám

 
  A részletezett hangolása a V12-es motornak, az új kipufogó stratégiával, az aktív szelepekkel és a szögletes kipufogóvéggel biztosítja a DBS Superleggera parancsnokló és teljesítmény hang jellemzőit, a különösen agresszívebb dinamikai módokkal, miközben visszatart egy szintet a finomítással és az udvariassággal, ami üdvözlet a gördüléssel, mint egy tökéletes Super GT. A DBS Superleggera küldi a bámulatos erőt és nyomatékot, a hátsó kerekekre az új hátra szerelt ZF 8-fokozatú automata váltón keresztül. Jellemzői a mechanikus sperr difi és a nyomaték vektor precizitás, a kiszámítható és kihasználható kezelés és a robbanó váltás gyorsasága - a DBS Superleggera a válasz a szupersportkocsik riválisoknak, ami képes elérni a 211 mph-s (340 km/óra) csúcssebességet. Az alváz evolúció a legújabb generációs könnyű ragasztott alumínium szerkezet, először látható a DB11-en, a kovácsolt kettős keresztlengőkaros első futóművel és a kifinomult multi-link rendszerrel hátul. A legújabb generációs adaptív lengéscsillapítókkal szerelik, már alapfelszerelésnél, amiket a szenzor érzékelők kezelnek a vezetési körülményektől függően, valamint a vezető is az igényeihez igazíthat.  
 

 

DBS Superleggera utastér, minőségi kidolgozással és anyagokkal

 
  A hajtáslánc és az alváz választható három dinamikai módot kapott, amik tartalmazzák a GT, a Sport és a Sport Plus módokat, amiket tudunk választani a vezetéshez, az intenzívebb vagy relaxálóbb utazáshoz a DBS Superleggera-ban. A DBS Superleggera jellemzői a nagy lelkű szint az alap felszereléssel, ami tartalmazza a kulcsnélküli nyitást, az abroncsnyomás ellenőrző monitor rendszert és a 360°-os kamerát a Parking Distance Display-hez és a Park Assist-hez. Az audio rendszer DAB-val, Bluetooth csatlakozással és telefon stream-eléssel, iPod, iPhone és USB visszajátszással is fel van szerelve. Van még integrált szatellit navigációs rendszer, wi-fi-vel kiegészítve. Mindegyik autó infotainment rendszere használja a középső LCD képernyőt, ami vezérelt a központi forgókapcsolón keresztül. Mint illik ez a zászlóshajó státuszba, a DBS Superleggera jellemzői a magas szint a mesteri munkával, a széles körű megszemélyesítéssel, a széles opciós választékon keresztül. A hajlékony, aromás bőr és Alcantara kárpittal jön a beltér, mint alap felszerelés része, mint a Sports Plus sport ülések és kormánykerék. Az ügyfelek még két alu. felni design közül is választhatnak: amik között megtalálható lesz az alap Y-küllős kovácsolt felnik, és a könnyű dupla küllős kovácsolt felnik.  
 

  

... és az utastér részletei

 
 

Mindkét felni típus 21”-es méretben kerül fel a szupersportkocsira, amikre Pirelli abroncsokat szerelnek. Az ügyfelek még választhatnak a Designer Specificantion opciók közül, mint a speciális szín választék és betét kombinációból, az Aston Martin Design Team-től, ami hangsúlyozza a bizonyos szempontokat a DBS Superleggera jellemzőivel. Aston Martin President & Chief Executive Officer, Dr Andy Palmer mondta: “A DBS Superleggeraval nem csak a jelölés tért vissza a nagy Aston Martin névvel, de a jelek, ami a visszatérésünk a nagy csúcspontja a Super GT szektornak. A jóképű méltóságon kívül, a könnyű carbon kompozit és az alumínium karosszéria kifaragott formába hatalmas jelenléttel és karizmával. Köszönhető a figyelemre méltó nyomaték az elérhető twin-turbo V12-esből, amivel a DBS Superleggera szintén egy csomag, egy lélegzetelállító ütés, még a dinamikák gondosan élesítettük a vezetők minden képességi szinttel. A makulátlan stilizált, rögeszmésen tervezett és felháborítóan hatalmas, új DBS Superleggera minden mm-re az Aston Martin zászlóshajó”. Az új modell ára 225 0000 fonttól indul az UK-ban, 274 995 €-tól Németországban és 304 995 $-tól az USA-ban, a szállításokat pedig csak 2018 harmadik negyedében kezdik meg.

- Kartos Patrik -

2018-07-24, 22:30:48

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 



Reklám

Asztali nézet