MENÜ
     
     
 

Polestar software frissítés, 4x4-es Volvokhoz

Volvo Cars prémium autógyártó, bevezette az új Polestar által fejlesztett software frissítést, ami növeli a nyomaték elosztást a hátsó tengelyen az öszkerék-meghajtással (AWD) felszerelt Volvo modelleken, a dinamikusabb vezetésért. A software optimalizálása fejlesztette a Volvo Car csoport az új elektromos teljesítmény márkájával a Polestarral, ami növeli a mennyiséget és a frequenciát a nyomaték elosztással a hátsó kerekek között, a kormányzás javítása a fokozza kanyarodást, jobb kezelhetőséget nyújt és bekapcsolódik a kanyarodásba, a jobb húzással, amikor szállít egy sokkal vonzóbb vezetést.

 
 

Volvo XC40

 
  “Mindig finomhangolást végzünk a vezetési élményhez a Volvo autóival, és ezek a feljavítások készülnek az összkerék-meghajtáshoz, hogy simább és dinamikusabb legyen,” mondta Henrik Green, vezető alelnöke a kutatás és fejlesztés területén a Volvo Cars-nál. Az AWD optimalizálása egyszerűen részt vesz, a kiválasztás a Dynamic vezetési móddal, vagy amikor az Electronic Stability Control kiold. Az új hátsókerék nyomaték elosztás jellemzői hozzáteszik a másik optimalizálási területet a legújabb Polestar software frissítéssel.  
 

 

Volvo XC40 & Henrik Green

 
 

Az öt létező terület tartalmazza a gyorsabb gázadást, a gyorsabb gáz elvételt, a gyorsabb fokozat választást, az optimalizált váltási pontokat és a sarokban a fokozat tárolás, valamint a növelt motor teljesítményt. A Polestar AWD optimalizálás elérhető lesz a benzin és dízel modellekhez a Volvo S90-hez, az 60 szériákhoz és az XC40 modellekhez, augusztustól elérhető.

- KP -

2018-08-22, 17:57:45

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet