MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2018 Škoda Karoq Sportline – Párizs

Egy még sportosabb Karoq, a Škodától

Škoda bővíti a kompakt SUV kínálatát, ami már elérhető lesz sportos SPORTLINE változatban is. Az új felszerelés már sportosabb megjelenést és menetdinamikát ad a Karoqnak és a premierjét a Párizsi autószalonon tartják, mint a Kodiaq RS-nek. Az új modell nagy teljesítménnyel is elérhető lesz, ami ilyen felszerelésnél elvárható az ügyfelek részéről. Az elérhető legerősebb motor a 2.0 TSI turbófeltöltős benzinmotor lesz 190 lóerővel (140 kW). A Karoqot 2017-ben mutatták be, a második új SUV a Škoda kínálatában, ami már az új Škoda design nyelvet viseli. Az új Karoq innovatív technológiákat is kapott, mint a Virtual Cockpit és a vezeték nélküli mobil töltés. Az infotainment rendszer jellemzői a Škoda Connect online szolgáltatás az online szórakoztatással, valamint a proaktív szolgáltatások, olyanok, mint az automata segélyhívás.

 
 

Škoda Karoq már elérhető lesz sport felszereléssel is

 
 

353

Reklám

 
  Egy igazi Škoda a Karoq a kompakt utasterével, ami kínál 5-személynek és a csomagjaiknak sok helyet. A motorválaszték tartalmazza a négy takarékos és környezetbarát motorokat, miközben a csúcs a 2.0 TSI 190 lóerős (140 kW) benzinmotor lesz, de ezzel a teljesítménnyel a 2.0 TDI dízelmotor is elérhető lesz hozzá, így az ügyfeleknek van lehetősége választani, hogy benzin vagy dízelmotorral szeretnék inkább a csúcs Karoqot. A legerősebb változatok 7-fokozatú DSG váltot kapnak és 4x4-es meghajtást. Az elsőkerék-meghajtású változat a 2.0 TDI 150 lóerős (110 kW) motorral jön, és ehhez már 6-fokozatú kézi váltót szerelnek alapfelszerelésnél. A 4x4-es hajtáshoz 7-fokozatú DSG váltót szerelnek, ami opciósan elérhető lesz. Az 1.5 TSI szintén 150 lóerős (110 kW), de ez már benzinmotor, ami elsőkerék meghajtással lesz alapfelszerelésnél, amihez szintén elérhető a 7-fokozatú DSG váltó, mint egy opciós és szintén elérhető összkerék-meghajtással. Az új Karoq Sportline dinamizmusa első pillantásra tiszta. A külső megjelenését fokozták a sport ütközőkkel és az exkluzív fekete 18”-as ’Mytikas’ alu. felnikkel, amik fokozzák a sportos megjelenését és a 19”-as ’Vega’ fekete felniket, ami viszont opciósan elérhető.  
 

Az új Karoq Sportline

 
  Az új modellváltozat sárvédői viselik a SPORTLINE logót és a karosszéria szín kombinálva a fekete belépő szinttel, a festett üvegekkel és a fekete tető sínekkel megtartva az eleganciát is. A külső mellett a belső is sportosabb lett, ami tartalmazza a fekete sport üléseket ezüst kiemelő varrással, ami szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz a beltérnek. Az ülések forradalmi háromrétegű légáteresztő Thermoflux szövet kárpitozást kaptak, amik extra kényelemet nyújtanak az utasoknak - különösen a meleg nyári napokon. Az első ülés jellemzői az ágyék támasztást, és a hátsó ülések fixek. A multi-funkciós sport kormánykereket perforált bőrbe csomagolták, ami szintén megkapta az ezüst kiemelő varrást. A sport felszerelés része még a rozsdamentes acél pedálok, a fekete tetőkárpit, a fekete oszlop borítások és a LED csomag, amik tartalmazzák a környező fényeket, a teljes sport utastérben. A Škoda, a Karoq SPORTLINE-hoz kínál opciós listáról Virtual Cockpit-et, ami kérésre kerül a Karoqba. A Virtual Cockpit-et a Karoq SPORTLINE-nál kiegészítették egy új ötödik kijelző móddal, aminek jellemzői a fordulatszámmérő és a jelenlegi sebesség mutatása középen.  
 

Az új Sportline változat, már Audi TT-knél is látott TFT kijelzőt használ, a hagyományos műszercsoport helyett

 
 

Az LTE modulnak és a Wi-Fi hotspotnak köszönhető, az ’always online’ azaz a mindig online szolgáltatás az utasoknak. A SPORTLINE változatban kombinálható a menetdinamika a vezetési mód választón keresztül, és az elektronikus menetstabilizáló ESC a kétszintű konfigurációval. A Škoda ’SIMPLY CLEVER’ okos megoldásait a SPORTLINE változat is megkapta, mint az ötletes tárolási lehetőséget. Az opciós listáról elérhető az elektromos csomagtér ajtó ’tip-to-close’, ami lehetővé teszi a gombbal való nyitást, valamit a virtuális pedált, ami lehetővé teszi láb mozdításra a csomagtér ajtó nyitását, aminek érzékelő a hátsó ütköző alatt kapott helyet, és korábban a felsőkategóriás prémium modelleknél volt elérhető. A Škoda kínál még variálható csomagtér padlót is. A praktikus SIMPLY CLEVER csomag része az első ülésekre szerelt tároló háló és a középkonzol kapott egy kis változtatást, hogy a mindennapi vezetést megkönnyítsék, mint az autóparkoló zseton tartó a vezető oldalán, vagy a parkoló jegy tartó a szélvédőnél, valamint a multi-médiás szolgáltatások.

- Kartos Patrik -

2018-09-10, 11:17:47

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet