MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 Chevrolet BLAZER

Jön az új Blazer lenyűgöző design-nal, 29 995 $-tól

Chevrolet megmutatta az új 2019-es Blazer-t, ami a közepes SUV szegmensben nyújt változatos kínálatot, amik lehetővé teszik az ügyfelek igényeinek legmegfelelőbb változatot, a prémium lenyűgöző dizájnnal. A kínálat tartalmazza az L, a Blazer, az RS és a Premier felszerelés szinteket, amik közül az L alap felszereléssel már 29 995 $-tól elérhető az egyedülálló megjelenéssel. A Blazer csatlakozik az iparág legszélesebb köréhez, a legfrissebb crossover-ként és a SUV kínálatot bővíti 2015 óta. A 2019-es Blazer értékesítését januárban kezdik meg az Egyesült Államokban.

 
 

 

A megújult Blazer sportos, fiatalos megjelenést kapott

 
 

„A Blazer design kínál az ügyfeleknek egy crossover-t, ami meghaladja az igényeiket és illeszkedik egyedi személyiségükhöz,” mondta Steve Majoros, a Cars and Crossovers marketing igazgatója. „A Blazer új design nyelvet állít a Chevy crossover család számára, és kiterjeszti a lendületüket az egyik iparág leggyorsabban növekvő szegmensei közül”. Az új Blazer a legmerészebb, progresszívabb kifejezés a Chevrolet dizájnnal. Széles körben, a szűk arányaival és a drámai megjelenésével, a különböző felszerelésekkel kiegészítve a Blazer sokoldalú választási lehetőségeivel, a változatos életstílushoz és a személyes igényekhez készül. Az RS felszerelés szintnél sötét jellemzőket kap a modell, a sportos megjelenéshez, ami mellett a Premier változat az elegánsabb megjelenést hozza a króm kiegészítőkkel. Mindegyik felszerelés szint jól kapcsolódik az erős névhez, az alap jellemzőkkel.

 
 

  

Az új Blazer egyedülálló külső részletei, amivel kitűnik a riválisok közül

 
 

 

Reklám

 
 

A kényelem sem marad el, ami tartalmazza a Chevrolet szórakoztató rendszert a 8-hüvelykes színes érintőképernyővel, a 4G LTE az elérhető Wi-Fi Hotspot-tal (tartalmazza a 3GB netet 1 hónapig), ami mellett Apple CarPlay-en vagy Android Auto-n keresztül csatlakoztathatjuk mobiltelefonunkat a Blazer rendszeréhez. A Blazer még kapott elektronikusan zárható kesztyű tartót, a kulcsnélküli nyitást és indítást, a Teen Driver támogatást, a hátsó ülés emlékeztetőt, a HD tolató kamerát, a két-zónás automata klímát a hátsó szellőzőnyílásokkal, a fűtött és elektromosan állítható külső visszapillantókat, a Traction Mode Select mód választót, a csúsztatható hátsó üléssort, a 6-irányban kézzel állítható vezető ülést. A 18”-as felni szettet, plusz a csomagtere ledöntött második üléssorral 1 818 literig bővíthető. Az új Blazerek elérhetők lesznek az alap 2.5 literes, soros, 4-hengeres 193 lóerős benzinmotorral, amihez intelligens Stop/Start rendszert és 9-fokozatú automata váltót szerelnek.

 
 

 

Blazer minőségi utastere és a nagy csomagtér, ami ledöntött ülésekkel 1 818 literig bővíthető

 
 

A motorválasztékból még lehet választani a 3.6 literes V6-os motort, ami szintén 9-fokozatú automata váltóval készül, de ez a változat már 305 lóerőt termel, és szintén megkapja a Stop/Start rendszert, ami elérhető a Blazer felszerelés szintnél, és alap motor az RS és Premier változatoknál. Az elérhető extrák között megtaláljuk a panoráma két részes napfénytetőt, a fejlett dupla kuplungos AWD rendszert, a Hitch View nézetet vontatáshoz (ami segít a vezetőnek a vontatmányt jó irányba kormányozni vonóhoroggal), valamint megtaláljuk még a fűtött kormánykereket, a fűtött és szellőztetett első üléseket, a fűtött hátsó szélső üléseket, a tolatókamerát, az adaptív tempomatot, az aktív biztonsági jellemzőket, a vezeték nélküli töltést, a hat USB csatlakozót, a Hands-free elektromos csomagtér ajtót a Chevrolet jelvénnyel és a Chevy első rakománykezelő rendszerét is. Az új 2019-es modell számos extrát és jól felszerelt modellt kínál már alapfelszerelésnél is az ügyfelek számára.

- Kartos Patrik -

2018-10-08, 10:53:42

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet