MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 Chevrolet Silverado 1500 – SEMA Show –

Chevrolet lassan útnak indítja az új 2019-es Silverado modell szériát, amihez több csomag is elérhető lesz, amiket a négy concept modell is bemutat majd. Az ügyfelek számára is elérhető alkatrészeket kapja meg a négy concept modell, amik felszerelése tartalmazza a Chevrolet Performance alkatrészeket, és a Chevrolet gyári kiegészítőket. A High Country egy a négy Silverado közül, amit ősszel mutatnak be. „Mi tudjuk, hogy minden Pickup Truck ügyfél egyedülálló, és ezért a Silverado elérhető nyolc felszerelés szinttel, mindegyik eltérő kombinációval rendelkezik a technológiákkal, a teljesítménnyel és a design-nal,” mondta Hugh Milne, a Silverado marketing menedzsere. „A teljes katalógus kiegészítőkkel és teljesítmény alkatrészekkel, mi exponenciálisan kínálunk több lehetőséget az ügyfeleknek egy ideális Pickup Truck építéshez. …és, ellentétben az után gyártott alkatrészekkel, ezeket fejlesztették, tervezték és érvényesítették ugyanazokkal a mérnöki szabványokkal, mint a Silverado maga, és a Chevrolet támogatásával.”

 
 

 

2019 Chevrolet Silverado RST Street Concept

 
 

A katalógus eredeti Chevrolet Performance alkatrészeket és kiegészítőket tartalmaz, amik között megtalálhatók a plató takarók, a megvilágított jelvény a hűtőrácson, a tároló boxok, a fék rendszer feljavító szettek, a felfüggesztés emelő szettek, és még sok más. Az elérhető alkatrészeket újra tervezték és fejlesztették az új PickUp Truck mellett, a zökkenőmentes design-nal és a teljesítmény integrációkkal. A GM tervezett alkatrészeket ugyanolyan szigorú szabványokkal érvényesítették, mint a gyári alkatrészeket, és amit a Chevrolet garantál, amikor a Chevrolet kereskedésekben felszerelik a performance és kiegészítő alkatrészeket. A kiegészítőket partner cégekkel is fejlesztették. Az ügyfelek online shop-ban is elérhetik az alkatrészeket a www.chevrolet.com/accessories webcímen, amin kiválaszthatjuk az alkatrészt, és kérhetünk kereskedői szállítást is, valamint kiválaszthatjuk melyik kereskedésben szeretnénk felrakatni az alkatrészt. A személyre szabott Silverado modelleket október 30 és november 2 között lehet közelebbről megismerni a híres SEMA Show-n.

2019 Chevrolet Silverado High Country Concept

A bemutató autók közötte megtalálható lesz a Silverado High Country Concept, ami egy prémium szabadidő Pickup Truck, ami keveri a magas stílust, a funkcionalitással és a fokozott teljesítménnyel, ami tartalmazza a szegmensben teljesen új Power Up-Down elektromos plató ajtót.

 
 

  

2019 Chevrolet Silverado High Country Concept

 
 

A Chevrolet concept látvány modellje 2 hüvelykes (50.8 mm) felfüggesztés emelést kapott, és bronz külső alkatrészeket, amik között megtalálható a hűtőrács és a 22”-es felni szett is. A concept modell még megkapta a Chevrolet Performance alkatrészek közül, a hasmagasság emelést, a Brembo első fékeket és a hátsó festett nyergeket, a 6.2 literes motorhoz a Cat-Back kipufogó rendszert a dupla kipufogó véggel, és a hideg levegő légnyílás feljavítást. A Performance alkatrészek mellett Chevrolet kiegészítőket is kapott, mint a megvilágított aranysárga Chevrolet jelvényt, a krómozott raktér ajtó kilincset, a középkonzol zárható tárolórekeszét, az első üléssor prémium All-weather padló szőnyegeket a Chevrolet jelöléssel, és a hátsó utasok kaptak DVD lejátszót. A High Country concept még Embark Power Max Retractable platófedelet is kapott, az Advantage-től.

2019 Chevrolet Silverado LTZ Concept

Ez a concept modell kiemeli a vontatás technológiákat, amikkel a 2019-es Silverado 1500 elérhető lesz, és jelentős mértékben növelik a vontatmány stabilitását is, valamint ez a modell is megkapta a Chevrolet Performance és Chevrolet kiegészítő alkatrészeket is. A Z71 felszerelésű bemutató autó jellemzői között szintén ott van a következő kereskedésekben is elérhető kiegészítők és Performance alkatrészek.

 
 

  

2019 Chevrolet Silverado LTZ Concept

 
 

 

Reklám

 
 

A Chevrolet Performance alkatrészek közül a tanulmány modell megkapta a feljavított légnyílásokat és a Cat-Back kipufogó rendszert egy véggel (Chevrolet jelvény a kipufogó végeken), az 5.3 literes V8-as motorhoz. A megállásról ennél a modellnél is Brembo 6-dugattyús féknyergek gondoskodnak a megállásról és a hátsó nyergek festettek, de gyárik. A Chevrolet kiegészítette a vontatást segítő eszközökkel, mint a vontatás kamera csomaggal (eltávolítható kiegészítő kamera, amikor felszereljük belső kijelző láthatjuk mi van mögöttünk), valamint a felszerelése tartalmazza még a 22”-es több küllős krómozott felni szettet, a megvilágított fekete Chevrolet jelvényt a hűtőrácson, a krómozott 6-hüvelykes oldalfellépőket a kerekek között, az All-Weather padló szőnyeget a Z71-egy jelvénnyel, a középkonzol tároló rekeszét és a hátsó üléssor szórakoztató rendszerét. A kiemelkedő felszerelést még kiegészítették a plató takaró elemmel, ami ennél a modellnél is az Advantage cégtől jön.

2019 Chevrolet Silverado RST Off Road

Chevrolet két sportos változattal is készül, amik közül az egyik a terepre, a másik modell az utcára készült. A Silverado RST Off Road modell, az extrém kísérlet ihletett concept modell, ami Cajun piros fényezést kapott, és szintén 2-hüvelykes (50.8 mm) hasmagasság emelést kapott az alap modellhez képest, valamint egy új Off Road Appearance csomagot is megkapta, ami a kereskedésekben elérhető lesz. A csomag tartalmazza a plató bukócsövet, az off-road fellépőket és a lágy, platófedelet. A concept jellemzői között megtaláljuk még a segédvilágítást a Baja Design-tól.

 
 

  

2019 Chevrolet Silverado RST Off Road Concept

 
 

Az RST Off Road változat is megkapta a feljavított légnyílásokat az 5.3 literes V8-as motorhoz, amit a Chevrolet Performance alkatrészek között is megtalálunk. A Chevrolet kiegészítők közül ez a modell is kapott néhányat, mint a szövet plató fedelet a Chevrolet jelvénnyel, a plató csővázat, ami szintén viseli a Chevrolet jelvényt, valamint a sport oldalfellépőket a kerekek között, és a 18”-as off-road felniket Carbon Flesh megjelenésben, amikre off-road abroncsokat szerelnek. Az RST Off Road-ról sem maradhatott le a megvilágított fekete Chevy jelvény, a fekete plató ajtó feliratok, az oldalsó tároló box, és az All-Weather padló szőnyeg a Z71 jelvényekkel. A Baja Design-tól megkapta még a 40 hüvelykes (101,6 cm) LED fényhidat és az Off-Road Squadron sport lámpákat, valamint még a Tuffy Security Products-től a hátsó zárható tárolórekeszt. 

2019 Chevrolet Silverado RST Street

Az RST Street modell, már az utcai sportos változatot képviseli, a négy modell közül ez az egyetlen, ami az alapmodellhez képest 2-hüvelykes (50,8 mm) ültetést kapott, a felfüggesztés emelés helyett. Ez a modell is az 5.3-as V8-ast motor kapta meg, és a hozzátartozó feljavított szellőzőnyílásokat. A felszerelése tartalmazza a szénszál megjelenésű alkatrészeket, mint a gallytörő rácsot, a külső visszapillantókat, az ajtó kilincseket és a belső betéteket.

 
 

  

2019 Chevrolet Silverado RST Street Concept

 
 

Az RST Street modell szintén megkapja az előbb említett feljavított ColdAir légnyílásokat, és a 6-dugattyús Brembo féknyergeket elöl. A Chevrolet kiegészítők közül megkapta a fekete Silverado névtáblát, a 22”-es felniket fényes feketében, az első és hátsó sárfogókat, és a prémium All-weather padló szőnyegeket Chevrolet felirattal. Az RST Street a Borlától kapott két részes szénszál megjelenésű kipufogó véget, Cat-Back kipufogó rendszerrel, az egyrészes kemény platófedelet az UnderCover-től, valamint a 200 Watt-os mélynyomót és a 200 Watt-os DSP Amp kittet a KICKER-től.

- Kartos Patrik -

2018-10-08, 01:43:36

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet