MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2018 Ram Heavy Duty Longhorn ’Ram Rodeo’ Edition

Ram korábban bejelentette az új 2018-as 2500/3500 modelljeiből elérhető lesz egy új változat, ami a Heavy Duty Longhorn Ram Rodeo Edition nevet fogja viselni. Az új modell változat alapját a Longhorn felszerelés szint adta, amit kiegészít a Longhorn Ram Rodeo felszerelése, ami már luxus pickupot ad az ügyfélnek, a megszokott tartósságával és képességekkel. A Ram Longhorn hozza az elvárt előkellő szintet a pickup truckok között is, ami elnyerte a Luxury Pickup Truck of Texas címet a Texas Auto Writes Association-től (TAWA) az egy más követő két évben.

 
 

 

2018 Ram Heavy Duty Longhorn 'Ram Rodeo' Edition

 
 

 

Reklám

 
 

„A 2018 Heavy Duty Longhorn Ram Rodeo Edition a végső kombináció a képességgel, kifinomultsággal és vontatással.” mondta Jim Morrison, Head of Ram Truck Brand, FCA – Észak Amerika. „A Truck vásárló ezzel a szinttel elvárt látni és érezni a legmagasabb minőségi anyagokat. A Ram Rodeo összehozza a fejlett technológiát és a vontatást Amerikában a legtartósabb pickup truck.” Az újváltozat prémium anyagokat kapott a Longhorn beltérhez, ami egyedi jellemzőket ad a népszerű Ramnak. A Longhorn Ram Rodeo a beltérben velúr tetőkárpitot kapott, a gyönyörű kiemelésekkel és beltér színekkel, mint a Black és a Cattle Taan. A Ram Rodeo külső dizájn módosítást is kapott, ami tartalmazza a karosszéria színére fújt ütközőket és az oldal fellépőket. A megkülönböztető „LONGHORN” jelölést megkapta a csomagtér ajtó közepén elhelyezve , valamint elérhető lesz az RV Match Walnut Brown, Brilliant Black Crystal, Bright White, Pearl White, Delmonico Red és a Granite Crystal Metallic (csak egyszínű) színekben.

 
 

 

... és a fényűző luxus beltér ('Ram Rodeo' Edition)

 

 
 

A 20”-as felnik alap a Ram 2500/3500 hátsókerék meghajtású modelleknél. A Ram 3500 dual-hátsókerék meghajtású modell viszont csak 17”-es felniket kap, csiszolt alumínium felniket. A 3500-as modell már haszongépjárműveknél a 3. kategóriába kerül, így előnyösebb a kisebb felni. A Ram Rodeo megkapta az ötödik kereket, a hattyúnyakú pótkocsihoz elő van készítve és kap kamera támogatást, ami egy gyári megoldás a nehéz pótkocsikhoz. A Longhorn Ram Rodeo jellemzői szintén a Ram exkluzív hátsó légrugós felfüggesztés, a kényelem és a terhelés kiegyenlítésére, amikor a szállítmányt vagy a pótkocsit felvesszük. A külső jellemzőit kikerekítették, a Mopar kiegészítőkkel és a Ram védőlemezzel, amik még fényűzőbb megjelenést kölcsönöznek az új RAM Heavy Duty Longhorn Ram Rodeo pickupnak, ami mindig munkára kész. A Heavy Duty Longhorn Ram Rodeo Edition elérhető lesz CrewCab és MegaCab karosszéria változatokkal, valamint 4x2-es és 4x4-es hajtással. Az alap motor lesz a 6.4 literes HEMI V8-as, de az opciós listáról elérhető lesz még a 6.7 literes Cummins Turbó dízelmotor is. Az új 2018 Ram 2500 Heavy Duty Longhorn Ram Rodeo kezdőára 60 790$ (kb. 16 500 000 Ft), és a 2018 Ram 3500 Heavy Duty Longhorn Ram Rodeo induló ára 71 260$ (kb. 19 400 000 Ft). Az új modell változatok már a 2018 harmadik negyedétől elérhető a kereskedésekben.

- Kartos Patrik -

2018-10-14, 16:29:15

Info: Media.FCA.NorthAmerica

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet