MENÜ
   
 

 

 HU / EN  

 
 

Új Ford Fiesta ST-Line RED & Black

Ford növeli a sokoldalú teljesen új Fiesta kínálatát, a két feltűnő szín kontrasztos modellel, amik az új Fiesta ST-Line Red&Black modellek lesznek. Az új modell változatok alapját a sportos Fiesta ST-Line adja, és a sikeres értékesítési eredmények után bemutatták a RED & Black egyedülálló ST-LINE változatokat, amikkel hamarabb megfogják a fiatal ügyfeleket. Az új modell változatok egyedi megkülönböztető jellemzőket kapnak, a külső és belső részleteiben, amik segítik a vezetőket kiemelni a tömegből és a hangsúlyos modell dinamikusságát is előhozzák az egyedülálló külső megjelenéssel, a Fiesta ST-Line Red & Black modelleknél.

 
 

2019 Ford Fiesta ST-Line Red Edition

 
 

Az új Red és Black modellek meghajtásáról egy 140 lóerős 1.0 EcoBoost feltöltős benzinmotor gondoskodik, és az új modellek jellemzői tartalmazzák a sport felfüggesztést is. “A szemet gyönyörködtető stílus, amire az új Fiesta ST-Line Red és Black modellünkkel hangsúlyt helyezünk a Fiesta dinamikus jellemzőire, és lehetővé teszi a vezető személyiségéhez,” mondta Amko Leenarts, director, Design, Ford of Europe. “A nagy szériás járművek tartalmazzák az ST-Line modelleket, ami 70%-ot tett ki a személygépkocsi eladásokba Európában augusztusban – és mi többet találunk, mint valaha, amit az ügyfelekkel csinálunk, egy nyilatkozat az autókról, amiket vezetnek.” A Ford 2016-ban mutatta be az ST-Line modell kínálatot, amiket a sportos modelleket kereső ügyfeleknek készítettek, a Ford Performance modellekkel, amik nem a nagy teljesítményt adják az ügyfeleknek, hanem a sportos megjelenést és menetteljesítményt, megfizethető áron, ami tartalmazza a Ford Performance optimalizált motorokat és felfüggesztést. Az ügyfelek választhatják a Red és a Black változatot is.

 
 

2019 Ford Fiesta ST-Line Black Edition

 
 

Az új Fiesta ST-Line Red modell jellemzői a Race Red külső fényezés, amit fokoztak a matt fekete versen csíkokkal, amik magas fényű fekete széleket kaptak, amik keresztül futnak az egész autó, és az első ütközőn kezdődnek és egészen a tető légterelőig húzódik végig a Fiestán. A Fiesta ST-Line Black jellemzői a Panther Black fényezés, a matt fekete versenycsíkokkal, amik piros fényes széleket kapnak. Mindkét modell változat szemet gyönyörködtető modell, amik megkapják a karosszéria színére fújt légterelőt, a megkülönböztető Panther Black 17”-es felni szettet a piros peremmel, és a fekete külső visszapillantókat az elválasztó vízszintes piros betét csíkkal. A belterében folytatódik a kontrasztos, kiemelő színtéma. A piros kiemeléseket megkapták a részleges bőr sport ülések, az ajtó fogantyúk, valamint a középső szellőző nyílásokat keretezi és az utasoldalán a dekor betét is piros. A piros varrással fokozták a lapos fenekű sport bőr kormánykerék megjelenését is, ahogy a váltószoknya is piros varrást kapott és a kézi fék markolat is, amik mellett a piros szín visszatér a padló szőnyegeken és az ajtó betéteken.

 
 

 

Reklám

 
 

A Ford elérhető a SYNC3 kapcsolati és szórakoztató rendszerrel, ami kompatibilis az Apple CarPlay-jel és az AndroidAuto-val, és az új Fiesta ST-Line Red és Black modellek vezetői megkapják az audio, navigációs és okostelefon csatlakozás kezelést is hang vezérléssel, valamint ehhez 8-hüvelykes érintő képernyő jár. A SYNC3 párosítható a nagy felbontású audio file formátumokkal is és elérhető a 675 wattos B&O Sound System-mel, ami 360°-os prémium audio élményt nyújt, a 10 hangszóróval, ami tartalmazza a subwoofer-t a csomagtartóban. A kényelem és a biztonsági jellemzőkkel is felszerelik az új modell változatokat, amik tartalmazzák alapfelszerelésnél a halogén projektoros fényszórókat - az automata fényszóró vezérléssel, a LED nappali menetfényeket és a LED hátsó lámpákat, valamint az első ködfényszórókat, amik tartalmazzák a kanyar fényeket, a sávtartót (Lane-Keeping Aid), a tempomatot (Speed Limiter) és a visszagurulás gátlót (Hill Start Assit). A fejlett vezető asszisztens technológiák közül is néhányat meg kap a két új modell változat, mint az ütközés megelőző asszisztenst a gyalogos észleléssel (Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection), a közlekedési tábla felismerőt (Traffic Sign Recognition), az adaptív tempomatot ( Adaptive Cruise Control) és a holttér információs rendszert (Blind Spot Information System).

 
 

2019 Ford Fiesta ST-Line Red és Black Edition beltér

 
 

A Ford erős és takarékos többszörös díjnyertes 140 lóerős 1.0 EcoBoost felöltős motort kap, amihez 6-fokozatú kézi váltót szerelnek, amivel a kombinált fogyasztása mindössze 4,9 l/100 km és a CO2-kibocsátása csak 112 g/km és ez is egy három hengeres motor, mint a Fiesta ST sport változatban is, ami majd később kiderül, hogy bírja a km-eket. A Fiesta ST-Line Red & Black modellek már elérhetők az európai kereskedésekben. A Ford szintén kínál individualizációs opciókat, amik tartalmazzák a kontrasztos tetőt és külső tükör borításokat a teljesen új Fiesta kínálatban, amik tartalmazzák a stílusos Fiesta Titanium-ot, a Fiesta Vignale-t, a Fiesta Active SUV crossover-t, és a Ford Performance által fejlesztett minden új Fiesta ST modellt.

- Kartos Patrik -

2018-11-04, 18:54:48

 
     

 

website counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet