MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

Új Holden Acadia – Ausztrália – 

Holden kínálatában is megjelenik az Acadia modell, ami a GMC modell kínálatának része. Az új modell jellemzői tartalmazzák a tágas utasteret és csomagteret, az új technológiákat, a teljesítményt és a kényelmet. A bátor megjelenés 7-üléssel felszerelt utasteret takar, ami hamarosan megérkezik a Holden kereskedésekbe. Az Acadia meghajtásáról egy erős V6-os benzinmotor gondoskodik, amihez 9-fokozatú automata váltót párosítanak. A V6 jellemzői az aktív üzemanyag kezelés (Active Fuel Management) a változó elmozdulású olaj pumpa (Variable Displacement Oil Pump) és a változó szelep vezérlés (Variable Valve Timing) – amik kombinációja teremt alacsonyabb fogyasztást és rugalmasságot ad a hajtásláncnak az egyszerű városi közlekedéshez és a hosszabb utazásokhoz is. Az új Acadia pontosan kidolgozott és élvezetes vezetési élményt nyújt, miközben ellátja a teljes családi szükségleteket.

 
 

Az új Holden ACADIA

 
 

Az alap kínálat mellett új tapadás kezelő rendszer (Traction Select System), ami lehetővé teszi a hajtásnak a változatos alváz és hajtáslánc beállításokat, hogy megfeleljen a változatos vezetési körülményeknek. Az elsőkerék meghajtású modelleknél választható Normal (4x2), Snow, Sport és Trailer/Tow módok, miközben az AWD modellek a 2x4-et (AWD szétkapcsolás) is tartalmazza, a 4x4, a Sport, az Off Road és Trailer/Tow módok mellett. Fokozták az alváz és a menetdinamikai jellemzőit, amik között megtalálható lesz a MacPherson első szerkezet az első tengelynél, és az 5-link-es megoldás a hátsó felfüggesztésnél, valamint elektromos kormány rásegítőt kapott az Acadia, és mind a négy kerék tárcsaféket kap. Az Acadia egy igazi 7-személyes modell, ami maximális kényelmet és rugalmasságot nyújt az ügyfeleknek. A hátsó két üléssort le is tudjuk dönteni, ami maximális csomagtér kihasználást tesz lehetővé, de a második üléssor csúsztatható, így a nekik megfelelő beállítás után kényelmesen utazhatunk.

 
 

Holden Acadia is már TFT kijelzőt használ az órák között, ami mutatja a jelzőtáblákat is

 
  A Holden kínálatában először jelenik meg az új Acadiával, olyan segítő rendszerek, mint az intelligens tempomat (Intelligent Speed Assist), a közlekedési tábla felismerés (Traffic Sign Recognition), és minden gondosan kalibrált a Holden tervezőivel. Más technikai jellemzők tartalmazzák az aktív utánfutó asszisztenst (Active Trailer Assist) és a gyalogos észlelő rendszer. „A szint a technológiával a kínálaton keresztül lenyűgöző,” mondta Mathew Rattray-Wood, Holden General Manager of SUV Marketing. „Akár biztonságról van szó, a kényelem vagy a szórakoztató rendszer, az Acadia a legteljesebb technológiai csomag, amit a Holden valaha is kínált.” Az Acadia alap felszerelés listája tartalmazza a kulcsnélküli nyitást és indító gombot, a 8-hüvelykes színes érintő képernyőt - az Apple Car Play és az Android Auto 6-hangszórós audio rendszerrel, a beltér zsebeket a technikai szolgáltatásokkal, a 3-zónás automata klíma, az USB csatlakozók mind a három sorban, a navigáció és a hátsó kamera. A biztonságot szintén tovább fejlesztették az Acadia-ban.  
 

A megszokodt Chevrolet színes érintőképernyő a középkonzolon

 
 

 

Reklám

 
 

Az alapfelszerelése tartalmazza a teljes lakosztályt az aktív biztonsági jellemzőkkel a kínálat tervezett segíteni a vezetőket legyenek tudatosabbak a környezetükkel, és az esetleges baleseti szituációkban. A segítő rendszerek között megtalálható lesz az önálló vészfékezés, a követési távolság jelző, az automata távfény asszisztenssel, a biztonsági ülés riasztás, az ütközés megelőző figyelmeztetés - a HeadUp figyelmeztetéssel, a sávtartó asszisztens – a sávelhagyásra figyelmeztetéssel, a holttér figyelmeztetés - a hátsó kereszt forgalom riasztással és a hátsó parkoló asszisztens. A karosszéria szerkezete préselt, edzett nagy szilárdságú acél, ami lehetővé teszi a vékonyabb elemeket egyes részeken, így is növelve a biztonságot az ütközéseknél, a hagyományos anyagokkal ellentétben. Az eredménye a magasabb biztonság, ami mellett a kezelhetősége és a fogyasztása is a jobb lett, az alacsonyabb súlynak köszönhetően. A teljes ár és adat lista a megjelenéskor lesz elérhető.

- Kartos Patrik -

2018-11-04, 18:19:32

 
     

 

free counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet