MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

Új Panamera GTS és Panamera GTS Sport Turismo

Porsche újabb GTS modellekkel bővíti kínálatát

Porsche bejelentette a közelgő kínálat bővítést a két új sportos modellel, amik a Panamera kínálatot szélesítik az ügyfelek számára. Az új Porsche Panamera GTS és a Panamera GTS Sport Turismo modellek bővítik a széles kínálatot az ügyfelek számára a sportos vezetési élményre pozícionáltak a Panamera 4S és a Panamera Turbo változatokkal. A 4.0 literes Twin-Turbo V8-as motor termel 460 (453 hp) csúcsteljesítményt 6 000 – 6 500 fordulatszám tartományban és a csúcsnyomatéka 620 Nm (457 lb-ft) nyomaték, ami már 1 800-as fordulattól rendelkezésünkre áll egészen 4 500-as percenkénti fordulatszámig. Az előző Panamera GTS-hez képest a szívó 4.8 literes V8-as motor, a jelenlegi motor kínál 20 lóerővel több erőt és a 100 Nm-rel (73 lb.-ft) több nyomatékot.

 
 

Az új Panamera GTS ...

 
 

A motor küldi az erőt mind a négy kerékre a 8-fokozatú PDK automata dupla kuplungos váltón keresztül az alap Porsche Traction Management (PTM) tapadás kezelővel, amik lehetővé teszik a Panamera GTS-nek és a Panamera GTS Sport Turismo modelleknek a 3.9 másodperces 0-96 km/órás sprintet, és a csúcssebessége 181 mph vagy 179 mph az utóbbinak. Mint a tipikus Porsche „GTS” modellek, az alapfelszerelés része az alváz beállítás, ami orientált a lelkes vezetéssel gondolatban. Az alváz most ül 10 mm-rel közelebb az úthoz, mint más Panamera modell. A Porsche Adaptive Suspension Management (PASM) gátlók része, az alap Air Suspension levegős rendszernek, amiket újra kalibráltak ezekben a modellekben. A nagy fékek (390mm az átmérője elöl, és 365 mm az átmérő a tárcsáknak hátul) kivételes fékezési erőt biztosítanak.

 
 

... és az új Panamera GTS Sport Turismo

 
 

Az alapfelszerelésből egyéb kiemelt tartalom a Sport Chrono csomag, a Sport Exhaust rendszer a fekete kipufogó végekkel, a Sport Design csomag a fekete külső elemekkel, és a fekete 20”-as Panamera Design felniket. A GTS modellek új megfelelő agresszív külső megjelenést kaptak, valamint a hozzáillő fekete Alcantara bőr belső és az eloxált alumínium kölcsönöz egy atlétikus megjelenést a beltérben. A fűtött multifunkciós sport kormánykerék az Alcantara kárpitot kapott és a Connect Plus modul a széles választékkal a digitális szolgáltatásokkal szintén, mint alap. Az opciós GTS Interior csomag, ad a vezetőknek kontrasztos elemeket a beltérben, amik tartalmazzák a kiemelő varrást, a GTS logókat, a és a fordulatszámmérőt Carmine Red vagy Chalk színekben. Összefüggésben az új modell közlemény, a Porsche szintén bejelentette, hogy az opciós head-up kijelző, többszörösen konfigurálható elérhető lesz megrendelésre mindegyik modellhez, a Panamera kínálatában. A GTS modellek kínálnak azonos innovációt, mint a második generációs Panamera kínálatban.

 
 

 

Az új Panamera GTS beltér

 
 

 

Reklám

 
 

Ezek tartalmazzák a digitális Porsche Advanced Cockpit pilótafülkét, az opciós asszisztens rendszereket, mint a Porsche InnoDrive, ami tartalmazza az adaptív tempomatot, és az opciós hátsó kerék kormányzást is. A GTS szintén kiemeli, hogy az új a teljes Panamera kínálat – a head-up kijelző. A kijelzőt tudja konfigurálni a vezető az igényeihez, és a releváns projekt információ közvetlenül a színes látványban. Mint a hagyományos Porsche-nál, a GTS ered a Gran Turismo Sport-tól és a több történelmi Porsche modell. A Porsche először az út által jóváhagyott sportkocsija, a 904 Carrera GTS jelent meg 1963-ban. Ezt követte a 924 GTS és a 928 GTS modellek, amik művelt a tanulmány az egesz 1980-as és 1990-es években. 2007-ben a GTS ünnepelte az újjáéledést a Carrera GTS-sel. Az első generációt a Panamera GTS követte 2011-ben, és most az új Panamera GTS elérhető sedan és Sport Turismo karosszériával.

 
 

Az új GTS modell orrában, már egy új 4.0 literes TwinTurbo V8-as szív dobog

 
 

A nagy csomagtérajtóval, az alacsony csomagtér nyílás peremmel, növelték a tárolási kapacitást és 4+1 személyes elrendezést kapott az utastér, az új GTS variáció a tökéletes kombináció a mindennapi praktikusság és a kiemelkedő teljesítmény. Az új Panamera GTS modellek elérhetők rendelésre most. Az Egyesült Államokban a Panamera GTS viseli a 138 493 € (128 300 $ US) kezdőárat, a Panamera GTS Sport Turismo elérhető 141 349 €-tól (134 500 $ US). Az árak nem tartalmazzák az 1 050 $-os szállítási, feldolgozási és kezelés díjat és váratóan megfog érkezni az Amerikai kereskedésekbe 2019 második felében az új modell.

- Kartos Patrik -

2018-11-25, 21:32:33

 
     

 

visitor counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet