MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 LADA XRAY – új modell év – 

Az XRAY siker folytatódik

Lada bejelentette a 2019-es XRAY modell értékesítésének kezdetét. A modell alapfelszereléssel megfizethetőbb lett, ami 40 000 Rubellel olcsóbb, így az induló ár 589 900 Rubel (kb. 2,5 millió Ft) lesz. A Lada XRAY az alacsonyabb kezdőár mellett nagyobb kényelmet nyújt az utasoknak, mint korábban. A kényelem fokozása köszönhető a rekesz hosszának növelésének, ami 25 mm-rel lett nagyobb, így több helyet biztosít a hátsó utasoknak a 2019-es modell. Az XRAY négy felszerelés szinttel lesz elérhető, valamint választható lesz hozzá néhány opciós csomag, és három hajtáslánc közül tudunk választani felszereléstől függően.

 
 

Lada XRAY - egy stílusos crossover a Ladától - 

 
 

A 2019-es XRAY modell alapfelszerelése a STANDARD szinttel kezdődik, 589 900 Rubellel (kb. 2,5 millió Ft), amit egy 1.6 literes benzinmotor és egy kézi váltóval szerelnek, valamint az alapmodell kap két légzsákot elöl, az ERA-GLONAS rendszert, az ESC-t csúszásgátlóval és a visszagurulás gátló asszisztens rendszert, valamint műszerfalon a számítógépet, az elektromos első ablakokat, a központizár távirányítóval és riasztóval, a hővédő üvegezést, a karosszéria színére fújt külső visszapillantókat beépített indexel és a 15”-ös felni szettet. Az XRAY, a CLASSIC magasabb felszereléssel már 629 900 Rubel (kb. 2,7 millió Ft) az alap 1.6 literes motorral és szintén kézi váltóval. Az alapfelszerelést kiegészítették itt már, olyan extrákkal, mint a magasságban is állítható vezető ülés és az utas légzsák kikapcsolható funkciója, amivel többet kap a vevő extra költség nélkül. A CLASSIC felszerelésnél elérhető a klíma csomag (klíma + hűtött kesztyűtartó), amivel az autóára már eléri a 654 900 Rubelt (kb. 2,8 millió Ft).

 
 

2019 Lada XRAY

 
 

Az alap benzinmotor mellett ettől a felszereléstől már választható 1.8 literes 122 lóerős motorral, ami elérhető kézi és automata váltóval is. A Lada XRAY 1.8-as motorral szerelt változata 712 900 Rubellel (kb. 3,06 millió Ft) kezdődik, és 25 000 Rubellel drágább automata váltóval. Az autó felszerelt a multi-funkciós kormánykerékkel, a klímával, a hűtött kesztyűtartóval, az első fűtött ülésekkel, az elektromos és fűtött ablakokkal. Az XRAY legmagasabb felszerelése a Luxe, ami elérhető alapmotorral ami az 1.6 literes motor, amivel a kezdőára 743 900 Rubel (kb. 3.2 millió Ft), de választható 1.8 literes benzinmotorral is, amivel már 768 900 Rubel (kb.3,3 millió Ft) az ára. A Luxe felszerelés még kiegészített a fűtött szélvédővel, a hátsó parktronic-kal, a fény és eső érzékelővel, a kombinált ülésekkel (szövet+bőr), és a 16”-os felnikkel.

 
 

 

Reklám

 
 

A legjobb elérhető felszerelés a Luxe kiegészítve a Prestige csomaggal, ami még a Luxe felszerelést kiegészíti tempomattal és sebesség határolóval (csak 1.8 literes motorral szerelt változatokban), a hátsó tolatókamerát, a multimédiás rendszert navigációval, és a sötétített hátsó üvegeket. Az autó kezdőára a legmagasabb elérhető felszereléssel, és a Prestige csomaggal kiegészítve 772 900 Rubellel (kb. 3,32 millió Ft) kezdődik. A Lada XRAY nagy sikert ért el a 2018-as értékesítése alatt, ami az elmúlt 10 hónap eladásai alapján bejutott a TOP10 legkeresettebb modell közé Oroszországban. Az XRAY modellek magyarországi megjelenéséről még nincs információ.

!!!A Rubel árakat a pillanatnyi Rubel-Forint árfolyammal számoltam!!!

- Kartos Patrik -

2018-12-18, 20:11:48

 
     


free counter

free counter

 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet