MENÜ
     
 

  

HU / EN   

 
 

DMC McLaren 720s „Velocita”

Egy újabb király verda, a DMC-től

DMC német tuning cég egy újabb brit szupersportkocsit vett kezelésbe, ami a McLaren 720S, amiről néhány információt és képet nyilvánosságra hoztak. A DMC McLaren 720S „Velocita”, az új tuning csomagot kapta meg a DMC fejlesztőitől, ami a STAGE1 nevet kapta, amit hivatalosan a DMC McLaren 720S „Velocita” modellen mutattak be. A szupersportkocsi finom hangolást kapott, ami a számos 100%-ban szénszálból készült alkatrészt is tartalmazza, mint az eredeti ütközőt és a leszorító erő fokozását. Az ügyfeleknek elérhető lesz az opciósan cserélhető OEM hűtőrács szénszálas változatára, vagy a hozzátett növelt két alagút szellőző nyílást, az eredeti középső résszel. Az oldalán találunk új pár szoknyát, amik fokozzák a leszorító erőt, hogy a fenevad mindig jól tapadjon az útra. Az eredeti 720S design kiegészített forma alkatrészekkel, valamint funkciókkal.

 
 

 

Az új DMC 720S "Velocita"

 
 

 

Reklám

 
 

A DMC 720S új felni szettet kapott, amik kovácsolt alumíniumból készültek és elöl 9.5x20”-as méretben kerülnek fel a 720S-re, valamint a hátsó felnik 11x21”-es méretűek. A németek szeretik használni a Pirelly abroncsokat, így a DMC is ezeket használta a McLaren-en elöl 245/30 ZR20-as és hátul 305/25 ZR21-es méretben kapta meg az abroncsokat, amik biztosítják a jó tapadást. A 720S hátsóján lecserélték a diffúzort, valamint a hátsó ütköző szénszálas verzióban kapta meg, az OEM alkatrészekkel. A felső része megkapta a hűtőrácsot és a fedélburkolatot, amik most 100% szénszál megjelenést kaptak. A hátsó részének jellemzői között megtaláljuk még a korábban látott szárnyat, ami nem vesztett dicsőségéből.

 
 

DMC McLaren 720S "Velocita"

 
 

A DMC mérnökei szénszálból készítették el a gyári légterelő ajkat, és tervezetek egy integrált kacsa szárnyat felül. Az új tuning alkatrészeket könnyű telepíteni mindegyik McLaren 720S-re, mivel a gyári szerelési pontokon keresztül lehet telepíteni, így fúrás, lyukasztás és ragasztás nélkül lehet telepíteni minden karosszéria elemet. A tuning elemek után is a McLaren fék szárny funkciója változatlanul működik, a DMC aerodinamikai megoldásai mellett. A teljes tuning csomag tartalmazza még az új kipufogót, és az ECU motorvezérlő módosítást. A hangtompítók készültek hőálló csiszolt rozsdamentes acélból. A tuning csomag után a 720S teljesítménye 755 lóerőre (555 kW) emelkedett, amit 7300-as percenkénti fordulatszámon ad le, és a csúcsnyomatéka már 780 Nm, így a 0-100 km/órás gyorsuláshoz elég 2.8 másodperc.

- Kartos Patrik -

2018-12-18, 20:38:28

 
     

 

website counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet