MENÜ
   
 

  

HU / EN    

 
 

2019 Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept – Genfi premier –

Már Aston Martinból is a SUV jön

Aston Martin az idei 89. Genfi autókiállításra globális premierrel készül, ami az új Lagonda All-Terrain modell koncepció lesz. A következő nagy siker a Lagonda név visszahozása, ami a világelső zéró kibocsátású autómárka, és a meglepetés a Lagonda Vision Concept volt a tavalyi Genfi kiállításon, így az új modellnek szintén tökéletes helyszín a híres Genfi kiállítás. Az új Lagonda All-Terrain koncepció viseli a merész részleteket, amiket a Vision Concept modelltől kapott meg. Az új modell teljes mértékben kihasználja a zéró kibocsátású platformot. A Lagonda dizájn csapata által alkotott autó büszkélkedhet a kivételes stílusával és a hatékony helykihasználással, és ezek adják az új modellnek az egyedülálló szabadságot a Lagonda elkötelezettségét, a zéró kibocsátású hajtáslánc technológiákkal. Az új Lagonda All-Terrain Concept modell csatlakozik az Aston Martin három széria gyártású sportkocsijához, a Vantage-hez, a DB11 AMR-hez és a DBS Superleggerahoz. Mindkét autót a Q by Aston Martin személyre szabott szolgáltatással is ellátták.

 
 

 

2019 Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept

 
 

Az ihletet a nagy teljesítményű motorsport adta a Geneva Show Vintage. Az fényezése a Q by Aston Martinnal exkluzív kínálatából van a ’Cosmo Orange’ fényezéssel, és a jellemző külső és belső szénszálas részletekkel, valamint a narancssárga grafikával és a megfelelően illesztett kapcsolók, és ez tökéletes a Vantage veleszületett dinamizmusával és a verseny DNS-sel. A Q by Aston Martin DBS Superlegger egy másfajta drámai megjelenést ad, ami feltárja a gótikus témákat. A fényezése a Q by Aston Martin exkluzív kínálatából a Numinous Perla gyöngyház fényezés, a Q Collection Black Tinted Carbon Body Pack-kel, szatén feketében és bronzban a 21”-es kovácsolt Y-küllőls felnikkel, valamint a füstös hátsó lámpákkal a 715 lóerős Super GT maximális fenyegető megjelenésével.

 
 

 

2019 Aston Martin DB11 AMR & DBS Superleggera

 
 

A beltérben kombinálták a Triaxial Weave szénszálat, a fekete fémmel, és a Bitter Chocolate Aniline Leather kárpitozással, ami megerősíti az üzenetet, és hódítja a légköri létrehozást, gazdagságban és ármányban. Andy Palmer, Aston Martin Lagonda President and Group CEO, mondta: “Az útja az autóipari márkáknak felfedi az új termékeket az elismerésen túl változott az elmúlt években, de van még valami kényszerítő az egyedi hangulatról a nagy autókiállításon. A történelmileg Genf mindig jó volt számunkra – a duruzsolással a stand körül tavaly, amikor kiderült a Lagonda Vision Concept valóban figyelemre méltó volt – így fantasztikus visszatérni a helyszínre, olyan nagy sikerrel egy másik világ bemutatóval. A Lagonda All-Terrain Concept kínál kifejezett nyomokat a tekintettel, ami lesz az első Lagonda modell teljes gyártása, és tovább bizonyítják, hogy a Lagonda zéró kibocsátású hajtáslánca lehetővé teszi számunkra a látványos autók alkotását, és ez radikálisan újra értelmezi a piaci ágazatokat. Az Aston Martin Lagonda standnak erősebbnek kell lennie, mint valaha, és nagyon várom, hogy lássam a tömeg reakcióját először”. A 89. genfi utókiállítás március 5-17 között kerül megrendezésre idén. A bemutatóhoz lehet csatlakozni a 2-es csarnok, 2229-es standján, vagy az élményt meglehet tapasztalni az Aston Martin közösségi média csatornáján keresztül is.

- Kartos Patrik -

2019-03-02, 17:44:55

 
     

 

website counter

visitor counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet