MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 Pininfarina Battista HyperSpotkocsi – Genf –

Elektromos Hyper sportkocsi a Pininfarinától

Az idei Genfi autókiállítás számos érdekes újdonságot tartogat a látogatók számár, amik között megtalálható lesz az Automobili Pininfarina új úttörő Battista luxus elektromos hiper sportkocsija, amiből egyszerre három különböző változatot is megmutatnak a közönségnek, és az újságíróknak. A Genfi kiállításon március 4-én, 20:30-kor (CET) fogják bemutatni, ami a világ premierje is az új modellnek. A potenciális ügyfelek és érdeklődők a Battista modellekkel kapcsolatban, helyszínen találkozhatnak az Automobili Pininfarina értékesítő csapatával, a 2146-os standon, az 1-es csarnokban a Palexpo kiállítási központban. Az első modell a Grigio Luserna Battista, aminek jellemzői az eloxált alumínium részletezés és a kiemelések szatén Blu Iconica színben, a vad sportos megjelenéshez, a szaténszürke karosszérián. Az egyedi, erős felni dizájn és a két tónusú fekete és tan beltér, valamint ez a részletezés bemutat egy erős és jól definiált, dinamikus kifejezést a Battistával, ami még mindig elegáns marad.

 
 

Az új Battista modell részlet

 
 

A második Battista modell bemutatja a Battista dizájn csomagot az „Iconica by Automobili Pininfarina”-val. A második modell Blu Iconica fényezést kapott, ami a három autó közül a hagyományos Pininfarina márka színt kapta meg, és egy értelmezés a Pininfarina kékkel. Még több elektromos árnyalat, mint a Pininfarina hagyományos kék, ami tükrözi a technológiai innovációt, belül a több rétegű festéssel készül, a mély kék képviseli az elektromos teljesítményt, fényűző csomagban. A sportkocsi sportos vonalvezetésű motorháztetőt és szárny külső visszapillantó módosításokat kapott, amikkel vizuálisan összekapcsolták a motorháztető és a szélvédőt, a szénszálas pengéken keresztül. Az első légterelő szárny felett LED fény csíkokat is kapott az új modell, ami tükrözi a hátsó szárny grafikáját és egyesíti az átfogó dizájnt. Automobili Pininfarina’s Design Director, Luca Borgogno, magyarázza: “Mi akartuk Battistat nagyon olasz, az érzéki görbékkel visszaadni az érzést az autóval, a ’60-as évekkel és a pillanatban, amikor az érzéki tervezés az autón előtte volt, és amikor a Pininfarina igazán ikonikus lett.

 
 

Formula E - Mahindra Racing -

 
 

A karosszéria forma beszél ez az olasz nyelv, részletekkel fejlesztett együtt működésben minden autó tulajdonosával hozzáadott kiemelés és személyiség.” A Pininfarina SpA megtalálható lesz az 1-es csarnokban, a 1241-es standon, ahol a harmadik Battista dizájn modell is jelen lesz. A Pininfarina SpA csapat támogatja a saját speciális dizájn szolgáltatásokkal a vállalati ügyfeleket a jövőben. A hiper sportkocsit Bianco Sestriere fényezéssel fejezték be, ami egy tiszta gyöngyház fehér fényezést ad, kevés színes részletekkel, ami felidézi a Pininfarina történelmi autóit, olyanokat, mint a legendás Ferrari Modulo koncepció, egy klasszikus példa, hogy az Olasz Carrozzeria termékei alulértékeltek, az elegáns és lenyűgöző autókkal.

 
 

Luca Borgogno, tervezési igazgató, Automobili Pininfarina

 
 

A harmadik modell változatot olyan dizájn részletek egészítik ki, mint a piros alumínium vonal a szárny mentén, a küszöb és az ajtók között, valamint az első és a hátsó kerekek között is végig fut. Valamint hozzáteszi a ’light touch’ dizájnt, ami hozza az általános eleganciát a megfelelő arányokkal. A megjelenését még fokozzák a piros féknyergekkel és a sötét króm kiemelés az ablakok körül, és ezzel a legtisztább képviselője a Pininfarina stílusos kiválóságának. A három Battista modell egyértelműen bemutatja az Automobili Pininfarina megoldásait az ultra nagy teljesítményt és a gyönyörű stílust, valamint minden egyes külső dizájn mutatja, hogyan kell eleganciát integrálni az aktív és passzív aerodinamikába és a teljesítmény funkcionalitással. Az ergonomikus beltér a vezető kedvére tesz, ami szükséges a kiemelkedő vezetési élményhez, és a vezérlő gombok elrendezése, amik mellett a vezető teljesen összpontosíthat, és maximalizálja a vezethetőséget 30 vagy 300 km/órás sebességnél is. Az első Battista ügyfelek visszajelzései szintén beépültek a három autó részletes változataiba, a tiszta és klasszikus értelmezéssel.

- Kartos Patrik -

2019-03-02, 14:56:29

 
     

 

free counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Rekám

Asztali nézet