MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

McLaren P1™ GTR a MSO „1988 Ayrton Senna”

Egy különlegesség Ayrton Senna, emlékére

McLaren Special Operation (MSO) kiegészítette kínálatát egy egyedülálló új McLaren P1™ GTR mérték utáni projekttel, amit megjelöltek a 30th anniversary of Ayrton Senna’s maiden Formula 1 World Championship felirattal. Az új exkluzív P1™ GTR az ikonikus színeket kapta meg, ami az akkori szponzor színei voltak, a McLareneken több, mint 20 év során – mint megjelentek az MP4/4-en, amit Ayrton Senna hajtott akkor a győzelemre az F1 címért. Az autó megbízott a McLaren gyűjteményével, akit ihletett Ayrton Senna a fiatal korától, és tiszteletére létre akarta hozni, hogy visszhangzott a Brazíliai védjegy. A McLaren szorosan együtt működik az MSO csapatával, az elmúlt három évben a tulajdonos felügyeli minden részletét a projektnek, ami egy méltó autót eredményezett a Senna maga. A híres színek a McLaren Rocket Red és az Anniversary White, ami a Marlboro színei voltak.

 
 

Az egyedülálló McLaren P1™ GTR

 
 

A részletezés tartalmazza a Senna Brand Trademark-ot az első légterelőn, valamint az első légnyílásban és minden ajtón a ’Senna’ kéziratot és a ’Driven to Perfection’ szlogent az ajtókon és a légnyíláson. Az ajtók szintén megkapják a brazíliai zászlót és a használt vonalkódot a Marlboro felirat helyett, amikor korlátozták a hirdetéseket. Több, mint 800 óra munka a festésen, ami tartalmazza a Senna 1988-as verseny számát a 12-est az orrán, a mérték utáni a 30th anniversary feliratot a buborék mögött az oldalsó ablakokon és a diszkrét márka elismerve, kínált a McLaren paramétereivel a múltban és a jelenben. Christened ‘Beco’ tulajdonossal – a teljes áldással a Senna családnak, tiszteletére becenevet ad az Ayrton családjának – ez egy nagyon különleges autó, egy egyedülálló motor specifikációval, és kiegészítette a 24 karátos arany hőpajzzsal, a Lexan hátsó fedéllel és a módosított motortartó burkolattal. Együtt dolgoznak az elektromos motorral a McLaren P1™ GTR hibrid hajtásláncában, ez az eredmény – a tulajdonos szerint – a ‘suitably pleasing/megfelelően kellemes’ növekedés az erőben.

 
 

McLaren P1™ GTR "Senna"

 
 

‘Beco’ szintén számos külső módosításon is átesett a legtöbb növekedéssel a teljesítményben a belső égésű motorban, ami már igényelt teljes aerodinamikai programot, az új aero jellemzők növelésével a leszorító erőben, rendkívüli szinten, és a területen a 800 kg-mal. Ezek a kiegészítések tartalmazzák a széles első légterelő ajkat és a hátsó Gurney fékszárnyat, valamint az új uszálytáblák, amik jobb csatorna légáramlást adnak az autó oldala mentén az autónak. A hátsó szárny jellemzője szintén a sokkal nagyobb véglemezek, mint az alap McLaren P1™ GTR szárny – visszhangos a megjelenése az MP4/4 szárnynak. A hozzáadott leszorító erő generált a belső másodlagos szárny elemekkel. A külső mellett a beltér is megkapta a Senna aláírást, ami látható a szénszálas küszöbökön, ami biztosítja bármilyen lelkes vezetőnek a megfelelő hangulatot. A multi-funkciós McLaren P1™ GTR kormánykerék Alcantara kárpitot kapott, mint az MP4/4. Az Alcantara kárpitot a beltér elemein is használták. A Senna név feltűnik a kormánykeréken és a műszerfal utasoldali oldalán, amit vékony piros csík kísér, az ajtó panelen és a műszerfal mentén, miközben a vezető és utasa a szuper könnyű verseny ülésekben ülnek (Super Lightweight Racing Seats), amit a McLaren Senna-val fejlesztett, ami szintén segített a súlycsökkentésben.

 
 

 

McLaren P1™ GTR "Senna" beltér részletei

 
 

 

Reklám

 
 

Az MSO szintén alkotott egyedülálló bukósisakot az ügyfél megbízására, kiegészítve az autó fényezését. “A közel határtalan kínálattal, a rendelkezésre álló kiegészítésekkel a McLaren Special Operations ügyfeleink, csak korlátozott képzelettel és tudjuk természetesen, segítsen ezzel. Ez azonban, szintén nagyszerű birtokolni a lehetőséget, tisztelegni a márkánk csodálatos történelmének, különösen az ide jelöléssel a 30th anniversary of Ayrton Senna’s first Formula 1 World Championship felirattal, a McLaren-en. Ez a projekt a szeretet munkája volt a MSO-val; a fokozott motor és aerodinamikai fejlesztésekkel, a megkülönböztető kozmetikai kezelés mellett ez az autó megkapta, ez biztosan egy mérföldkő elérése.” További információ a McLaren P1™ GTR-ről és más McLaren modellekről, vagy tudjon meg többet a személyre szabott szolgáltatásokról a McLaren Special Operations-szel, látogasson el a cars.mclaren.com-ra.

- Kartos Patrik -

2019-01-08, 17:26:54

 
     

hit counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet