MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

Egy extrém mese:

McLaren Senna és 600LT debütál Libanonban

McLaren Beirut megerősítette a két úttörő szuper sportkocsi érkezését a McLarentől a Libanoni piacra. A brit gyártó a két sportkocsit hozta el az új piacra, amelyből a McLaren Senna már elkelt és a másik modell egy limitált kiadású 600LT modell, ami exkluzív esemény a médiának és az ügyfeleknek. A két modellt a rajongók, a magazinok és a vevők is közelebbről megnézhetik a McLaren Beirut bemutatótermében. “Örülünk, hogy hozták ezt a két nagyon különleges szuper sportkocsit a Libanoni piacra. Az elkelt Senna a márka végső utcai legális pálya autója, amit ihletett a legendás McLaren versenyző a történelemben, és újra értelmezi a teljesítményt a versenypályán.

 
 

McLaren Senna

 
 

Az új 600LT a legkönnyebb, legerősebb és az extrém sport szériából még, ami megtervezett szolgáltatni a legizgalmasabb vezetési élményt. Mi várjuk bemutatáshoz ezeket a gyönyörű járműveket az ügyfeleinknek és meg akarom köszönni a McLaren Beirut támogatását a McLaren gondoskodó kultúrájában az országban.” Brett Soso, Managing Director – Közel-Kelet, Afrika és Latin Ameriaa, McLaren Automotive. “Ez nagyon izgalmas alkalom a McLaren Beirut-nak, mint bemutatjuk az első McLaren Senna-t a Libanonban, együtt a megdöbbenéssel az új 600LT a sport széria kínálatából. A márka nyitotta az ajtókat az üzlethez a fenomenális fogadással 2017 végén, és az osztályvezető termékkel, mint a 600LT, megvagyok győzve ez a jövő az ország fényességében.” Fayez Rasamny, Chairman and CEO, RYMCO (Rasamny Younes Motor Company). A McLaren Senna a márka Ultimate szériájában kapott helyet, és a fejlesztett legjobb érdekes utcai autó élmény a McLaren Automotive-tól.

 
 

McLaren 600LT

 
 

Az autó a lehető legtisztább kapcsolatot adja a vezető és az autó között, amit elértek egy jó kombinációnak köszönhetően, ami a jármű alacsony súlya, az extrém teljesítmény, az aerodinamikai kiválósága és a forradalmi, aktív felfüggesztés rendszer kombinációja teszi lehetővé. Az első modell érkezik Libanonba grafit szürke fényezéssel, és most érkezett a McLaren rajongónak és vállalkozónak Tarek Abu Ghazaleh-nek, Bejrútba. Az új modell régóta várt debütálása szintén itt volt a McLaren 600LT-nek, ami kezdet a következő fejezetben a McLaren ’Longtail’ (LT) sztoriban és egy sportkocsit állít új szintre, mint a leggyorsabb, legerősebb és a legpálya összpontosított modell – még legális utcai modellként – a sport szériában. A sportkocsit átfogóan újra tervezték a minimalizált súllyal, az optimalizált aerodinamikai jellemzőkkel, a növelt teljesítménnyel és a különleges összpontosítás a vezetőre. 

 
 

 

Reklám

 
 

A legkönnyebb adatokkal, mint az 1 247 kg-os tiszta súlya, amit kombináltak a 600 lóerővel és a 620 Nm-es nyomatékkal, amik lehetővé teszik a 2.9 másodperces 0-100 km/órás gyorsulást, és a 8.2 másodperces 0-200 km/órás sprintet. Az erőt a korszerű 3.8 literes, Twin-Turbo V8-as motor biztosítja, ami már egy optimalizált hajtáslánc és egy gyönyörű hangot nyújt a felül kivezetett kipufogó rendszeren keresztül, ami fokozza a vezetési élményt. McLaren Beirut szerelte a RYMCO-val a korszerű bemutatótermet a 3 Beirut, Omar Daouk Street, Downtown – Solidere, Beirut címen.

- Kartos Patrik -

2019-01-08, 17:09:39

 
     

 

visitor counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet