MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2020 McLaren Speedtail

Egy új hihetetlen gyors gép, a McLarentől

McLaren egy új modellt mutatott meg a nyilvánosságnak, ami a Speedtail nevet kapta, és egy új utazás ebben a században, ami folytatja a Colours&Materials Inspiration sztorit, a 106 betéti tulajdonos támogatásával. Az új modell egy portfólió design ötletekkel, amit segítenek felvidítani a kreatív elméjükkel. A három modell változat, ami három egyedülálló stílus kombinációt mutat be, és a csúcssebessége eléri a 403 km/óra (250 mph) a HyperGT-vel, ami csak 2020 elején érkezik meg a kínálatba. Minden szempontból a McLaren Speedtail-lel tervezték kitolni a határokat és ezt kiterjesztették a megjelenésre és érzésre, ami egy egyedülálló modellt ad az vásárlóknak. Minden Speedtail modell az ügyfelek egyedi igényeire lesz szabva, amiben segít a McLaren’s Colour and Material design csapata, egy kiterjedt és innovatív kínált design koncepciókkal, a három kulcs kollekcióval. Az első modell az Urban nevet kapta, ami kínál egy kifinomult és finomított érzést, így a Speedtail, a kifinomult megjelenéssel és a nyugodt külső árnyalatokkal, plusz az apró és király utastér tónusokkal jön.

 
 

2020 McLaren Speedtail "Bloodline"

 
 

A másik modell a Stratosphere nevet kapta, ami mutatja a fényes 1K teljesen vizuális szénszál a kiemelő csomaggal, ami tervezett hangsúlyozni a külső fényeket az autó aerodinamikai karosszériáján. A mérték utáni csiszolt kék eloxált alumínium fényerő biztosítja, hogy miden csillogó görbe a külsőre vonzza a szemeket. A buja részletek kiterjednek a jelvényre, ami kialakított a platinából a TPT karbon bevonattal, míg a király utastér színkombinációja a metál világos kék vezető üléssel, és a világos szürke utas üléssel. A teljes megjelenése a tengerész kék fényezett él, a tengerész kék kiemelő varrással és a mérték utáni csiszolt világos kék eloxált alumínium fényerővel. A második gyűjtemény megfelelően nevezett Visionary-nek, és a tervszerű, félreérthetetlen megjelenés hangulatos, még a feltűnő árnyaltokkal, a gazdag és meglepő érintésekkel. Ezek tartalmazzák a lenyűgöző Astral témát, amit ihletett a „UK” jólét a tengeri örökséggel az utastérben dominál, az időtlen tengerészkék, ami tartalmazza még a nubuk mérték utáni tengerészkék utas üléseket és a teljesen anilin bőr mérték utáni tengerészkék vezető ülést, a Nebular paplannal és a digitálisan nyomtatott nubuk tengerészkék bőrrel, a felső burkolaton.

 
 

 

2020 McLaren Speedtail "Astral & Stratosphere"

 
 

Ez egymás mellett a vibráló, meglepő külső befejezés a mérték utáni narancssárga, az ezüst csíkozással, a fényes 1K vizuális szénszállal és a fehér arany 18 karátos TPT beillesztéssel. A harmadik modell változat a Dynamic, ami egy izgalmas, modern és merész kijelentéseket tesz a sportos, futurisztikus és pazar témákra. Ez optimalizált Bloodline témával, a kiváló akadálytalan tört a mérték utáni pirossal a külső megjelenésében, a fényes fekete gyémánt vágott felnik jellemzője a világos réz perem és az ezüst féknyergek. A beltérben, a vezető ülés kontrasztos teljesen anilin piros megjelenést kapott, míg az utas ül a könnyű fél anilin fehér üléseken. Hangsúlyozásával az atlétikus téma, a kiemelkedő kormányzár, a váltó fülek, az ablakok és az ajtót drágakő veszi körül kiemelt a TPT karbon kvarc fehérben. Mind a három változattal kínál a Speedtail az ügyfeleknek lehetőséget a személyre szabott autóhoz a legkisebb részletezéssel, mint a McLaren P1™ előtt, mint minden modell a 106 autóból a termelési folyamatban lesz egyedi a tulajdonos számára. Minden jellemző részlet kiemelt, olyan, mint a karosszéria és a beltér panelek befejezett a szatén 1K-ban vagy a fényes 1K-ban, az áttetsző arany vizuális szénszállal vagy az eloxált alumínium, kiemeléssel és a hajszálcsíkozással hangsúlyozni az elegáns áramlást a karosszérián.

 
 

 

Reklám

 
 

Az utastér opciók tartalmazzák a mérték utáni elektor-chromatikus sötétített üvegezést, ami eltávolítja a napellenző szükségességét, nubuk és anilin bőrt, a TPT karbon ellenőrző felületeket és a 18 karátos fehér aranyat és a TPT karbon befogást. A gyűjtemények csak egy kisebb megvalósítások a design lehetőségekkel bemutatva a Speedtaillel, és minden tulajdonos kiosztott a Bespoke Liaison Manager-t segíteni, hogy életre keltsék a látásukat. Ez magában foglalja a hozzáférést a szolgáltatásokhoz a McLaren Special Operations-höz (MSO), segít megnyitni egy kínálatot a szín és anyag szabad választásával, aminek csak a tulajdonos képzelete ad korlátozásokat. A függetlenül választásra minden tulajdonosnak lehetősége van a McLaren Hyper-GT-vel, ami három ülést kapott, és ezt az elrendezést korábban csak a 106 McLaren F1 sportkocsinál használták, amit 1992 és 1998 között gyártottak. “A McLaren Speedtail a legambiciózusabb projekt találkozása, és mindet eladták hónapokkal korábban, még a lepelezés előtt. Ez a szint a hittel a McLaren termékeket igényel, amivel törekszünk a még nagyobb magasságokra, részletezéssel és a kiválósággal. Mint az eredmény a gondos tanulmány a színekkel, formákkal és a textúrák a design csapatunkkal, inspiráció keresése a területeken, hogy nincsenek jelölve az autóipari dizájnnal, és hisszük, hogy elfogjuk érni ezt a nézéssel és érzéssel minden egyes személyre szabott Speedtaillel. Akkor csak 106 ügyfél autó épült, ez fontos, hogy mindegyik egyedi, így ez szabott gyűjtemény egész egyszerűen, mint más nem eddig – mint a McLaren Speedtail maga.” - Jo Lewis, McLaren Automotive, Head of Colour and Material Design.

 
 

  

2020 McLaren Speedtail "Bloodline, Astral & Stratosphere" interior

 
 

Az 1050 PS (1035 lóerő) teljesítményű benzin-elektromos hybrid hajtáslánc, a Speedtail lesz a legerősebb és legyorsabb alkotott autó a McLaren-től, és összesen 106 autót gyártót, ami elfogyott még a bemutatása előtt októberben. A tervezett, mint a Hyper-GT a legmagasabb csúcssebességgel bármelyik McLaren-hez képest, ez a kiváló modell egy elegáns teljesen szénszálas karosszériát kapott, amin minden részlet megformálódott a szélcsatornában, a leghatékonyabb módon. A Speedtail tulajdonosi tapasztalat be van állítva a McLaren Automotive legizgalmasabb, a megrendelési folyamata minden McLarennel tervezett építeni az ügyfelek előérzett szállítás előtt az autóval, ami kézzel épül a McLaren Production Centre-ben, Wokingban (Surrey). Ez tartalmaz egy túrát a létesítményben a McLaren Technology Centre-ben, amely számos ikonikus Formula 1 autóval, valamint a híres F1 és a P1™ utcai autókkal. A részletezés egybeesik az első Speedtail jellegzetes prototípussal, mostanában megkeresztelt ’Albert’, megkezdődő szigorú fejlődés és tesztelési program. Valamint bizonyított a nagy sebességű utazás kiváló kényelemben, Albert és ez a prototípus testvérek végül is lesz tesztelt 403 km/órás (250 mph) sebességgel, egy megdöbbentő gyorsuláson keresztül 0-300 km/órás (0-186 mph) sprinttel, ami csak 12.8 másodpercet vesz igényben.

- Kartos Patrik -

2019-01-18, 18:54:10

 
     

 

visitor counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet