MENÜ
     
 

 

HU / EN  

 
 

2019 ABT RS4+

A karácsonyi erő, limitált kiadásban

Mindannyian emlékszünk milyen volt, amikor gyerekek voltunk és karácsonyra kaptunk új kerékpárt, de az időjárás miatt nem tudtuk kipróbálni. Szerencsére ez nem történhet meg az új ABT RS4+-szal, ami köszönhető az egyik legjobb összkerék-meghajtásnak, ezzel a legújabb „játék”-kal a Bajor tunertől, a könnyű és megbízható bemutatóval és az 510 lóerővel bármilyen felületen. Az ügyfelek kérésre 530 lóerőig (390 kW) növelhető a teljesítmény, kisebb összegért. A legjobb dolog a kínálati különbség ellenére a WLTP és NEDC elérhető az ABT Performance Cars rövid időszakában. A korlátozott kiadás összesen 50 db példányt tartalmaz, ami most megrendelhető és a szállításra kész lesz, amit márciusban (2019) kezdenek meg. Kérésre az ügyfelek megtudják rendelni a teljesen optimalizált autót.

 
 

 

Az új ABT RS4+

 
 

„Mint az igény az előd RS4-R-rel – ami szintén korlátozott volt 50 járműre – messze meghaladja a kínálatot, amit most kínálunk a vásárlóknak a méltó módon,” – magyarázza CEO Hand-Jürgen Abt. A lehetséges vásárlói tapasztalat a gyors Avanttal él a 89. Geneva Motor Show-n március 7-17 között. Az ABT Sportsline-t megtaláljuk az 1244-es standon, az 1-es csarnokban, a bemutatón az RS4+ agresszív vipera zöld fényezéssel lesz jelen. A fehér téli táj és a Misano piros fényezés nagyon hatásos választás volt az ABT Sportsline-tól. Az autó kapott 20”-as ABT SPORT GR felni szettet fényes fekete színben, gyémánt megmunkált peremmel, ami elválasztja az abroncsoktól a felnit, amiknek még mindig a legnagyobb feladata az erő átadása az aszfaltra stílussal kombinálva. Az RS4+ még megkapta a magasságban állítható rugókat és sport stabilizátorokat az ABT támogatással.

 
 

  

A beltér részletei, és a számozott kis tábla a műszerfalon - 2019 ABT RS4+

 
 

 

Reklám

 
 

A különálló ABT Engine Control (AEC) egység a szíve minden ABT Power feltöltésnek, ami az alap 450 lóerős (331 kW) V6 biturbo teljesítményét növelte 60 lóerővel (44 kW) és a nyomatékát 80 Nm-rel. Az alapmodelltől az eltérést nem csak látni lehet, de hallani is, ami köszönhető a kipufogó rendszernek, aminek a vége négy vonzó kipufogó véget kapott, szénszálas dizájnnal és a 102 mm-es átmérővel. A külső szénszálas aerodinamikai csomaggal a világ legnagyobb tunere az Audi és VW modellekkel, ami nem hagy semmi kívánatost, amikor jön stílusosan. A külső megjelenését kiegészíttették a megszokott ABT elemekkel, amik tartalmazzák a hűtőrácsot, az első légterelő ajkat, valamint az első légterelő pengéket a gyáriak helyett. A külső részletei számos jelvényt is kapott, valamint az utastér is megkapta a jelvényeket, az integrált belépő fényt, amik projektként az RS4+ jelvény formájában is megjelenik az új modell padlóján, valamint az ABT start-stop gomb fedél és a váltósapka – amik sokkal egyénibb autót adnak, az ügyfeleknek, amiből összesen 50 db készül.

- Kartos Patrik -

2019-01-24, 15:37:00

Info: Abt news

 
     

 

free counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet