MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2019 VŪHL 05 RR

Még erősebb, még könnyebb, még gyorsabb

VŪHL mexikói autómárka nem a legismertebb, de elképesztő könnyű szuper sportkocsikat készít, mint a megújult 05RR, amit az exkluzív közönségnek be is mutatott Mexico City-ben. A VŪHL korábban már bemutatta a 05RR-t, de most még jobb lett, még gyorsabb lett, egy kisebb frissítés után, ami megnehezíti a versenytársak feladatát, mivel olyan modellekkel van egy kategóriában, mint a BAC Mono vagy az KTM X-Bow R. A módosítások után a 05RR leadott 65 kg-os a saját tömegéből, amivel most már csak 660 kg-ot nyom a mérlegen. A teljesítményét pedig növelték 115 fék lóerővel (bhp) és a nyomatéka 100 Nm-rel növekedett, amiknek köszönhetően az erő súly aránya 200 bhp/tonnával növekedett, így már az arány 600 bhp/tonnára emelkedett, amivel a legjobb érték még a sportkocsik között is.

 
 

 

2019 VŪHL 05RR

 
 

A súly csökkentést segítette a könnyített lendkerék, a könnyebb verseny kuplung és a teljesen szénszálas kerekek, valamint a fokozott teljesítmény kombinációja lehetővé teszi a 2.7 másodperces 0-96 km/órás (0-60 mph) sprintet. A menetteljesítményeit még javították a hajtáslánc alacsonyabb pozíciójával, ami 50 mm-rel lejjebb kerül, amit kombináltak a kormány váltófülekkel, a sperr difivel és a pálya összpontosított felfüggesztéssel és kormányzási rendszerrel, amiknek köszönhetően a tapadás is jelentős mértékben javult. Az ügyfeleknek, ha nem lenne elég az alap 05RR, még kérheti a versenypálya felfüggesztést és a slick abroncsokat is, amik még tovább fokozzák a 05RR menetteljesítményeit versenypályán. A külső esztétikái hozzátették az alváz teljes teljesítményét a nagy hátsó szárnyal és a szénszálas kerekekkel, amik szerepet játszanak az autó nagyszerű és agresszív fejlesztéseiben.

 
 

  

2019 VŪHL 05RR - külső részletek - 

 
 

 

Reklám

 
 

A teljesen új leszorító erő beállítás a 05RR-ben nyújt a vezetőnek sokkal izgalmasabb kanyarvételt, még nagy gázadásra is. Az aerodinamikai egyensúlyt kombinálták a súlyelosztással, és a megújult modellben 1.8 G oldal gyorsulási erőre is képes, ami már egy versenyautónál megszokott erőhatás. Az új VŪHL 05RR nem csak szépen néz ki és hatékony aerodinamikailag, de büszkélkedhet a legmagasabb erő/súly aránnyal a piacon belül. A márka elindult az idei szezonban a 05 ROC Edition autókkal, a Race of Champions eseményen az Autódromo Hermanos Rodríguez-en, a márka szülővárosában Mexico City-ben. Iker Echeverria, VUHL Technical Director, mondta: “A VŪHL 05RR itt van. Még izgalmasabb, még vonzóbb és gyorsabb, mint korábban volt, ez az autó egy igazi mérföldkő a cégünk fejlesztésében.

 
 

  

2019 VŪHL 05RR utastér részletei és a sok szénszál

 
 

A visszajelzést hallgattuk, amiből tapasztalatot szereztünk és csendesen fejlesztettünk és fejlődtünk, ami ajánlatunk néhány éve. Az eredmény igazán figyelemre méltó az autó, amin nincs korlátozás és a javulás szinte minden területen megtalálható. “Annyira büszkék vagyunk, hogy a VŪHL 05RR-t leleplezzük, egy tökéletes versenyautót az útra, az exkluzív közönségnek itt a hazánk városában Mexico City-ben. Várjuk, hogy megmutathassuk a világnak, a mi figyelemre méltó könnyű autónkat képesek a Race of Champions-on.” A VŪHL 05RR most elérhető világszerte az európai, az amerikai és mexikói kereskedésekben.

- Kartos Patrik -

2019-01-24, 16:38:17

Info: VŪHL news

 
     

 

free counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet