MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2019 Hyundai IONIQ Hybrid és Plug-In Hybrid

A sikeres IONIQ, felfrissült formában

Miközben sok más gyártó még csak most jelenti be a legelső környezetbarát modelljeit a Hyundai Motor már bemutatta az erősen át dolgozott modelljeit a forradalmi IONIQ Hybrid és Plug-In Hybrid modelljeit, amit később még követ az IONIQ Electric. Az új IONIQ Hybrid és Plug-In Hybrid modellek jellemzői a fejlett Blueling® telematikai szolgáltatások, a SmartSense aktív biztonsági és vezető támogató rendszerek, az állítható regeneratív fékezés, és a korszerű szórakoztató rendszer. A Hyundai még hozzáteszi az IONIQ dizájnt a felfrissült külsővel és belsővel. „Az új IONIQ modelljeinkkel nem csak biztosítunk innovatív mobilitási megoldásokat egyre több és több vezetőnek, de szintén új szintek a kapcsolatban is”, mondta Hyundai Motor Europe Marketing&Product alelnöke Andreas-Christoph Hofmann. „Hyundai Motor először bemutatta az IONIQ-ot három évvel ezelőtt 2016-ban, a képviselő lényeges lépés a vállalat útján teljesíteni a jövő mobilitás jövőképét. Ez a szív a haladás pillérén a vállalati tervünkkel a következő néhány évben.” A modell 2016-os indítása óta több, mint 60 000-et adtak el a jelenlegi IONIQ modellből, ami már az egyik fő pillér a Hyundai haladó jövő mobilitásában.

 
 

 

Az új IONIQ dizájn

 
 

Ami mellett az úttörő hidrogén hajtású modellek a NEXO és a Kona Electric is nagy szerepet játszanak a vállalat kínálatában, a szélesebb villamosított hajtáslánc kínálattal, ami páratlan választási lehetőséget nyújt a vezetőknek. Az új IONIQ az első lépés volt a kínálat frissítésének elkezdésére, amit a további modellek is megkapnak, és egy jövő mobilitást tesznek elérhetővé még több vezető számára. Világ első járműként, először volt elérhető három különböző elektromosított hajtáslánccal. Az új IONIQ folytatja a küldetést a fogyasztóknál az opciósan választható környezet barát járművel, ami megfelel az igényeknek. A kényelem és biztonság vezetési élménnyel. A teljesen új IONIQ modelleket felszerelték a Hyundai SmartSense technológia csomaggal, mint alapfelszerelés része. A versenyképes biztonsági csomag előírja az autonóm vészfékezést (Autonomous Emergency Braking – AEB) és a sávtartó asszisztenst (Lane Keep Assist – LKA), amik segítenek a vezetőnek a biztonságos közlekedést, még a csúcsforgalomban is, valamint a vezető figyelmét figyelő (Driver Attention Aler - DAA) figyelmeztetéseinek köszönhetően a vezető összpontosíthat az útra. A megújulás magában foglalja az új dizájnt kívül és belül a kifinomultabb megjelenéssel, és az új kényelmi jellemzőket.

 
 

2019 IONIQ új dizájnnal

 
 

Az ügyfelek kérhetik az opciós listáról a 10.25 hüvelykes Audio Video Navigációs rendszert, amit a kategóriájában elsőként használ a megújult IONIQ, amely a hasznos információk széles választékát tudja megjeleníteni, valamint a hangfelismerő software-t is tartalmazza, ami része a Bluelink®-nek. Az élvonalbeli infotainment technológia jellemzői az Android Auto™ és az Apple CarPlay™, valamint a Hyundai LIVE Services beépített az alapfelszerelés részeként. A képernyő alatt kapott helyet a klíma és a fűtés kezelő felülete, amit szintén újra terveztek. A külső megjelenése az új IONIQ-nak most tartalmazza a Hyundai ikonikus cascadia hálós hűtőrácsát és az új első és hátsó ütköző dizájnt, amik alkotnak kifinomultabb és dinamikusabb megjelenést. Az opciós LED fényszórókat és hátsó lámpákat szintén teljesen újra tervezték, amik egyedülálló megjelenést adnak az IONIQ-nak az éjszakában és mellett fokozták a biztonságot. Az ügyfelek három új színből is választhatnak, amik a Fluidic Metal, az Electric Shadow és a Liquid Sand színek, amikkel együtt összesen nyolc színt tartalmaz a megújult modell színválasztéka.

 
 

 

Reklám

 
 

A következő kiemelkedő siker a piaci szegmensben 2016 óta, hogy az IONIQ vezetők nagyon kreatívak voltak az esztétikai igényeikkel kapcsolatban, amit a Hyundai meghallgatott és javított a frissítéssel. Az erőfeszítések a környezetben jobb kímélésért, így az új IONIQ felszerelt a világ első Zöld-zóna vezetési móddal (’Green-zone’ Drive Mode - GDM), ami automatikusan kapcsolja a jármű hajtás modulját a kijelölt területeken elektromos hajtásra, amivel kímélik a környezetet. A Kona SUV-hoz hasonlóan a 2019-es IONIQ is megkapta az egy pedálos vezetés lehetőségét, ami az okos regeneratív fékezéssel (Smart Regenerative Braking) érhető el, az Utility Mode használatával a fedélzeti funkció még a jármű kikapcsolása közben, és az Eco+ mód megmaradt az energia alatt az előre nem látható vészhelyzetekre. Az új IONIQ Hybrid és Plug-In Hybrid modelleket Európában csak 2019 második felében mutatják be.

- Kartos Patrik -

2019-01-29, 21:59:28

 
     

 

visitor counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet