MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 VW Golf GTI TCR

Egy igazán erős GTI, a VW-től

VW egy új még gyorsabb Golf GTI-vel bővíti kínálatát, ami a Golf GTI TCR nevet kapta. Az új modell változat már egy 290 lóerős (213 kW) verzió, ami képes elérni a 260 km/órás csúcssebességet, és egy 7-fokozatú dupla-kuplungos váltóval (DSG) szerelik fel, valamint benzin részecskeszűrővel és magas exkluzív színvonalú felszereléssel látták el. Az új Golf GTI TCR származik az azonos nevű versenyautótól – a 2-szeres győztes nemzetközi TCR verseny szériából. Az utcai változat 5.6 másodperc alatt tudja teljesíteni a 0-100 km/órás sprintet és a csúcssebessége 250 km/óra, de opciósan növelhető a csúcssebessége 260 km/órára. A Golf GTI TCR még exkluzívabb, mint a Golf GTI Performance (ami csak 245 lóerős/180 kW, mint az Octavia RS245), és a jellemzői még tartalmazzák a technológiákat, olyanokat, mint a Front Assist, az Active Info Display és a LED fényszórók.

 
 

2019 VW Golf GTI TCR

 
 

Az alap felszerelése még tartalmazza az első tengely differenciálzárt, a lyuggatott hűtött első féktárcsákat, a vezető profil választást, a prémium első sport üléseket az új mikroszálas/szövet dizájnnal, az biztonsági öveket piros szegéllyel plusz az exkluzív sport kormánykereket. Mint a versenyszériákban megszokott perforált bőr, valamint a piros jelet is megkapta. Az új Golf GTI TCR alapfelszerelésben csak egy 18”-as Belvedere kovácsolt felni szettet kap (vagy 18”-as Milton Keynes felniket, alternatív választási lehetőség), valamint fekete külső visszapillantó sapkákat, a küszöb borítást, az első légterelőt, a TCR tető légterelőt, és a hátsó diffúzort. Az újonc készül további erős benyomással még mielőtt a vezető leülne kiváló sport ülésekben a kormány mögé, olyan apró részletekkel, mint az útra kivetített TCR logo az ajtó nyitásakor.

 
 

2019 VW Golf GTI TCR - utastér -

 
 

A Golf GTI TCR további testre szabható opciókkal is elérhető lesz, olyanokkal, mint az új méhsejt dekor fólia az oldalsó elemeken, a szénszálas külső visszapillantó sapkák, a feketére festett tető, valamint a nagyobb 19”-es felni szettek. Az alu. felni kínálat mind egy csomag, ami többek között tartalmazza a csúcssebesség növelést 260 km/órára. Az első csomag tartalmazza a Reifnitz 19”-es felniket 235/35 R19-es abroncsokkal, a végsebesség növelést, a sport hátsó lengéscsillapító rendszert és a DCC adaptív alváz kezelő rendszer. A második csomag tartalmazza a Pretoria 19”-es felniket a Semi-Slick sport abroncsokkal, 235/35 R19-es méretben. A csomag itt is tartalmazza a végsebesség növelést, a sport hátsó lengéscsillapítókat és a DCC-t. A csomag még ezen kívül tartalmazza a kerékőr biztonsági csavarokat és a lopás elleni védelmet.

- Kartos Patrik -

2019-01-29, 22:35:05

 
     

 

website counter

visitor counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet