MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

BRABUS 700 4x42 „tízből egy” Final Edition

Egy újabb limitált Merci, a BRABUS-tól

BRABUS egy exkluzív off-road sportkocsit készített, egy 10 db-os limitált szériában, és ezek a modellek fehér vagy fekete fényezést kaptak. A limitált modell alapját a Mercedes G63 adta a régi, W463-as modell szériából. A limitált modellek javított off-road képességeket kaptak, amihez átalakították a portál tengelyeket, amihez BRABUS speciálisan állítható felfüggesztést szereltek be, ami 60 cm-es hasmagasságot és kiváló első és hátsó tengely tagolást kapott. Az BRABUS 700 4x42 modellek meghajtásáról egy 5.5 literes Twin-Turbo V8-as motor gondoskodik, aminek teljesítményét 700 lóerőre (515 kW/690 bhp) emelték meg, és a csúcsnyomatéka 960 Nm (708 lb-ft). A limitált modellt off-road terepre hangolták, ami a 0-100 km/órás sprintet 5.0 másodperc alatt teljesíti, és a csúcssebessége csak 210 km/óra (130 mph), amit az elektronika tilt le a nagy hasmagasság miatt, és ezt a gyorsulási értéket off-road abroncsokkal teljesíti.

 
 

 

2018 BRABUS 700 4x42 "Final Edition"

 
 

A megjelenése megkapta a különc hatásos off-road dizájn jellemzőket, olyanokkal, mint a masszív szénszálas sárvédő elemek vagy a tető légterelő, ami szintén szénszálból készült, és a LED nappali menetfényeket is tartalmazza. A testre szabható a BRABUS beltere finom bőr kárpitokkal, amit a jármű tulajdonosa személyes ízléséhez választható. A BRABUS 700 4x42 limitált modell kezdőára 209 000€ (kb. 64 – 65 millió Ft). Az új BRABUS szuper sportkocsi látványos off-road megjelenést kapott, és optimalizált off-road képességekkel látták el, ami köszönhető a nagyobb hasmagasságnak és a maximálisan tagolt tengelyeknek. A BRABUS elérte a limitált modellnél a biztonságos és agilis kezelhetőséget minden körülmények között on- és off-road útfelületeken, a BRABUS 700 4x42 még felszerelt elektromosan állítható BRABUS speciális felfüggesztéssel, amelynek beállításait a vezető az ízléséhez állíthat a BRABUS Touch Control Panel-en keresztül. A magasságban állítható rugóstagokat nagy szilárdságú alumíniumból készítették, és lehetővé teszik az egyéni beállításokat a hasmagassággal az első és hátsó tengelyen. A gátlók anyagválasztása előnyei a csökkentett rugózatlan tömeg és az optimalizált hő leadás.

 
 

  

A külső részletek, és a nagy teljesítményű fék

 
 

 

Reklám

 
 

A tervezési jellemző a tágulási tartály, ami minden egyes lengéscsillapítón 15%-kal több gátló olajat tartalmaz, ami alkot óriási tartalékot különösen, amikor durva terepen megyünk vele. A vezető választhat „Comfort”, „Sport”, „Off-Road” és „Individual” módok közül, amiket a BRABUS Touch Control Panelen tudjuk kiválasztani. Az utóbbi beállítás lehetővé teszi a gátlók egyéni beállított értékét mindegyik tengelyen. A limitált modell speciális masszív csúszó lemezt is kapott, ami megvédi a motort, a hajtásláncot és az üzemanyagtartályt a sérülésektől. Az exkluzív BRABUS dizájn tartalmazza a Carbon sárvédő íveket, amik alatt megtaláljuk a 9.5J x 22”-es felniket, amikre Pirelli Scorpion ATR off-road abroncsokat szereltek, 325/55 R22-es méretben. Az új modell jellegzetessége a légterelő a szélvédő felett, amikbe LED nappali menetfényeket építettek bal és jobb oldalon. A Brabus B63S teljesítményét feljavították 700 lóerőre, amit az ultra erős 5.5 literes V8-as motor biztosít. A motor módosításai tartalmazzák a BRABUS speciális turbófeltöltőket a nagyobb kompresszor egységgel, ami termel nagyobb töltő nyomást.

 
 

Az erős V8-as AMG szív, 700 lóerővel és 960 Nm nyomatékkal

 
 

A BRABUS Gold Heat Reflection burkolatot kapott a szívó- és erősítő csövekkel, amik tovább csökkentik a hőmérsékletet a levegő bevitellel. A módosításokkal felszerelt modellre 3 év vagy 100 000 km/60 000 mérföld BRABUS Tuning garancia jár, ami egyedi az iparban. A technológiai partnerük a MOTUL, ami biztosítja a hi-tech kenőanyagokat a teljes hajtáslánchoz. A módosítások között még megtaláljuk a 75 mm-es széles lefolyócsöveket a látnyomás csökkentés érdekében. A katalizátor mellett opcionálisan rendelhető a BRABUS rozsdamentes acél sport kipufogó rendszerrel. A motor a 700 lóerős (515 kW/690 bhp) csúcsteljesítményét 5 300-as fordulaton adja le, és a maximális 960 Nm nyomatékot 2 000-4 500 fordulattartományok között biztosítja a motor, amiket a SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC váltón keresztül továbbít a kerekekhez. A BRABUS 700 4x42 modellek két színű fekete/világos barna belteret kapnak. Az egyéni kéréseket teljesíti a BRABUS a saját kínálatának bőr választékából, amik között bármit választhat az ügyfél. A beltérhez több opciós betét közül lehet választani, mint a nemes fa vagy a szénszálas elemek, minden elképzelhető színnel. A BRABUS az extra nagy hasmagasságú G-osztályhoz kínál elektromosan visszahúzódó fellépőket, amik sokat segítenek a beszállásban és kiszállásban. A limitált BRABUS 700 4x42 limitált modellből várhatóan már mind a 10 db-ot megvették, a limitált kiadás miatt hiába tuning modell a gyűjtőknek még így is egy jó befektetés a ritkaságuk miatt is.

- Kartos Patrik -

2019-02-17, 02:17:44

 
     

 

website counter

visitor counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet