MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Kia ’XCEED’ kém fotón

Jöhet egy új városi crossover, a Kiától

Kia új crossovert mutat be a Genfi autókiállításon a következő hónapban, ami a szakadékot hidalná át a Stonic és a Sportage között. Az még nem világos, hogy a felkínált Down Under a szoros kapcsolat miatt az európai piacos Ceed hatchbackkel. Az új modellről viszont már kémfotók készültek, a Kia Ceed alapú SUV-ról, a hideg időjárásban való tesztelés során Európában, még a várt leleplezés előtt. Az új modell az ’XCeed’ a pletykák szerint, a picurka Stonic és a nagyobb Sportage között kap helyet a kínálatban.

 
 

 

Jöhet a terepes Kia Ceed

 
 

Ahogy a név is sugallja az új crossoverben sok lesz a közös a Ceed hatchbackkel, ami alapján olyan versenytársak jöhetnek szóba, mint a hatch-alapú crossoverek, mint a Ford Focus Active és a Subaru XV. Ezeket szem előtt tartva, ez kicsit több lesz, a sokkal robusztusabb megjelenéssel, mint az utcai elfogult testvérei, a kemény családi hasonlósággal erősnek kell lennie, az egyedülálló karosszéria elemekkel. A motor kínálat valószínűleg jön a három- és négyhengeres, benzin- és dízelmotorokkal, bár ez még homályos ebben a szakaszban, de az XCeed elérhető lesz összkerék-meghajtással is.

 
 

2020 Kia XCeed

 
 

A plug-in hybrid hajtáslánc debütál azonos ponton, és a Ceed-nél már megerősítették a benzin-elektromos változatot. Azt hitték a Kia Európai osztályánál, hogy az álcázott modell össze lehet keverni a VW T-Roc-kal a hasonló forma álcázással, de úgy látszik tévedtek, mert még így is készültek fotók a fejlesztési prototípusról. A további részletekért nézze a weboldalunkat. A cikkben elhelyezett képek a caradvice.com weboldalról származnak.

- Kartos Patrik -

2019-02-17, 01:55:40

Info: caradvice.com

 
     

 

website counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet