MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 Fiat Tipo S-Design

Egy új ütős Tipo a kínálatban

Fiat 2019-ben nagy dobással debütált, ami az új Tipo kínálatot hozta, aminek ma jellemzője a három modell változat a Sedan, az 5-ajtós, és a kombi, valamint négy felszereléssel elérhető, amik tartalmazzák a Street, a Mirror és az új S-Design és Sport felszereléseket, amik már képesek kielégíteni az ügyfelek igényeit minden korosztályban, ízlés és mobilitási igényeiket. A két új felszerelés szint a Sport és S-Design különlegessége, hogy ezeket a Moparral közösen fejlesztették, ami számos tuning kiegészítőt fejleszt a Dodge és RAM modellekhez is. Az új modell változatok azoknak készültek, akik sportos megjelenést akarnak autójuknak, és ezek a felszerelések bővítik ki a Mirror és Street felszerelés szinteket. Az első cél a családok, akik összpontosítanak a kapcsolatra.

 
 

Az új Fiat Tipo Mirror modellek

 
 

A megújult kínálatban már megjelent a Venezia kék új szín, amihez még jönnek a krómozott kiegészítők és a Uconnect™-tet, a 7-hüvelykes HD LIVE érintőképernyővel, ami Apple CarPlay-t is tartalmaz és kompatibilis az Android Auto™-val. A Fiat Tipo másik ajánlata a kombináció attraktív stílussal, a tipikus tágassággal és a kényelemmel, amit minden Tipo kínál – a nagyszerű tartalom megfizethető áron. Röviden folytatódik a siker sztori a Tipo kínálat megújításával, aminek sikerét az eladási számok is mutatják, és Olaszországban vezető helyet szerezte meg a szegmensében a Tipo, valamint Top10-es listákon szerepel hét európai országban. … és ez a második leginkább globális Fiat modell, aminek több, mint 70%-a minden értékesítésből Olaszországon kívüli adnak el. A siker a Tipo piaci indulása után kezdődött, amit mutat a „Autobest – Best Buy Car 2016” díj is, amiről 30 újságíró szavazott Európából, a legfontosabb magazinoktól.

 
 

2019 Fiat Tipo Mirror, 5-ajtós változatban

 
 

A Tipo globális modell kifejezi az időigényes koncepciókat, ami hordozza a Fiat jellemzőket – a funkcionalitást, egyszerűséget és a személyiséget. 2017-es példával, amikor egy alap gyári autóval világkörüli útra indultak, amit 133 nap alatt teljesítettek, ami összesen 41 000 km-es táv, ami alatt nem volt szükség műszaki szervizelésre. Az útvonal 22 országot és 122 várost érintett, és hibátlanul teljesítették. Az új S-Design alapját a Tipo Sport változat adja, ami nagyon sportos felszerelés, a számos helyen dedikált és exkluzív dizájn elemekkel hangsúlyozták, a dinamikus stílusát. A Sport felszerelés csak az 5-ajtós Tipohoz választható, és az S-Design is, ami a kínálat csúcs modellje, ami új sportos első és hátsó ütközőket kapott, oldalsó szoknyákat és új ködfényszóró kereteket. A hátsó diffúzor együtt a tető légterelővel, ami további referencia, a verseny világából, így teljes a dinamikus megjelenése, az új változatnak.

 
 

 

2019 Fiat Tipo Street

 
 

 

Reklám

 
 

Az új Tipo S-Design még bátrabb jellemzőket kapott a tervezőktől, amik közül az egyik legszembetűnőbb jellemző a csábító Passione piros fényezés, amit párosítottak a kontrasztos fekete tetővel (opciós extra), amivel kiegészíthető a jelenleg is elérhető színekkel, mint a Metropoli szürke, a Cinema fekete, a Gelato fehér és Colosseo szürke színárnyalatokkal. A külső megjelenését jellemzik a fényes fekete hűtőráccsal, és a fényszórókkal, ami igény szerint kérhető Bi-Xenon technológiával, ami garantáltan 30%-kal jobb világítást biztosít, mint az alap fényszórók. A fényes fekete megjelenést a 18”-as felnik is megkapták, a légnyílásokkal és a külső visszapillantókkal együtt. A hátsó ablakok festettek, ami a felszerelés része, valamint a sportos külsőhöz, sportos beltér is jár. A beltér is a fekete megjelenést kapta a tervezőktől, a bőr és szövet ülésekkel, a dupla varrással és a keresztmintás techno-bőr kárpittal a kormánykeréken és a váltósapkák.

 
 

 

2019 Fiat Tipo S-Design 5-door

 
 

Az új modell változatokkal új motorok is érkeztek a kínálatba, az új Tipo Sport és Tipo S-Design modellekkel, amik az új 95 lóerős motorok, az 1.4 literes benzin és az 1.3 Multijet motor változatok, amik csatlakoznak az eddig is elérhető motorokhoz, az 1.4 T-Jet-hez és az 1.6 Multijet 120 lóerős motorokhoz, és az utóbbihoz szintén választható a DCT automata váltó. Az modell változatok szintén megkapják a Uconnect™-tet, a 7-hüvelykes HD LIVE érintőképernyővel, ami Apple CarPlay-jel és AndroidAuto™-val is fel van szerelve, és kompatibilis az AndroidAuto, a GooglePlay és a Google Maps szolgáltatásokkal. A Fiat Tipo Streettel a fiatal ügyfeleket célozták meg, akik szeretnének egy dinamikus, stílusos és elérhető autót. Az új Street verzió, ami új 16”-os fekete felniket, sötét hátsó ablakokat és kontrasztos sötét részleteket kapott, mint a visszapillantó sapka, a hűtőrács és a külső-belső ajtó kilincsek. A merész tekintetet a DRL LED fényszórók adják, a Street felszerelésnél.

 
 

 

2019 Fiat Tipo S-Design utastere, bőr-szövet kárpitba csomagolva

 
 

A teljes csomag javítja az egyensúlyt az olasz dizájnnal, és garantált az személyre szabás, stílusosan, a funkcionalitás elvesztése nélkül. Minden szempontból a Fiat Tipo egy barátságos és praktikus autó, amihez a Street verzió hozzátesz egy kis dinamizmust, a jól ismert jellemzőkkel. A Tipo más szavakkal, egy jó kombinációja az attraktív stílusnak, a tágasságnak és a kényelemnek, amikkel már magasabb szegmensű modellnek is megfelelnek, és a megfizethető ára teszi igazán népszerűvé. A Tipo Mirror felszerelés egy tökéletes Tipo, technológiával és stílussal. A Mirror változat is megkapja a Uconnect™-tet, 7-hüvelykes HD LIVE érintőképernyővel, és a megszokott kiegészítőkkel. A Tipo Mirror szintén elérhető az új Venezia kék fényezéssel, amihez tökéletes megjelenést nyújtanak a króm részletek, mint az ajtó kilincseken, az oldalvédő listán, az hűtőrácson, a ködfényszórók körül és a külső visszapillantókon, valamint a Mirror jelvényt megkapják az oszlopok, és 16”-os felni szettet kap, amik tökéletes ellegáns megjelenést adnak a népszerű Tiponak. A Tipo választék Magyarországon a következő felszerelés szinteket tartalmazza, a POP, EASY és LOUNGE mellett már elérhető az S-Design 5 555 000 Ft-os induló áron az 5-ajtós változathoz, és a Mirror és Street felszerelés szintek mind három karosszéria változatnál választhatók, viszont az utolsó két felszerelés változat árait még a Fiat.hu weboldalon nem találtam, várhatóan hamarosan ezek is elérhetőek lesznek. A magyarországi kínálatban csak a Sport felszerelés nem jelent meg a négy új feleszerelés szintből.

- Kartos Patrik -

2019-02-21, 22:51:51

 
     

 

free counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet