MENÜ
     
 

 

HU / EN   

 
 

2019 Opel Combo kiegészítők

Személyre szabható Combo, minden ügyfélnek

Opel a népszerű kisfurgonját és családi egyterűjét folyamatosan népszerűsíti egyre stílusosabb formavilággal, és számos hasznos kiegészítővel, ami nem ma kezdte pályafutását az Opel kínálatában. Az első Combo egy Opel KadettE három ajtós kombiból készült, amit követett a furgonosabb változat a szélesebb és magasabb rakodótérrel, amit követően, a Corsa modellek adták a Combo modellek alapját, mint a Corsa B és Corsa C és ezt követően változott nagyot a Combo modell széria, ami jelentős mértékben megnőtt az elődökhöz képest és nagyobb hosszal is elérhető volt. A legújabb Combo generációt pedig még attraktívabb ajánlattal kínálja az Opel, a számos újonnan tervezett kiegészítőkkel. A stílusos és praktikus kiegészítők elérhetők a Combo Life és Combo Cargo LCV modellekhez, amik kínálnak kerékpárszállításhoz kiegészítőket és gyerek üléseket, tető boxot, első és hátsó parkoló asszisztenst és raktér védelmet.

 
 

  

1953 Opel Olympia, 1962 Opel P2 & 1966 Opel Rekord C, and 1984 Opel KadettE

  

1986 Opel Kadett Combo, 1993 Opel Combo B, & 2011 Opel Combo D

 
 

A hasznos és jó megjelenésű eszközök lehetővé teszik a tulajdonosoknak, és a felhasználók számára a maximális élvezetet és hasznosságot a Combojukban – a családosok, valamint a szakemberek és a művészek olyanok, mint a festők, például a vászon, festőállvány, ecset és olajok szállításához. A Combo tartozék kínálat alkalmazkodik az életstílushoz és az üzleti szükségletekhez, a berakodás és kirakodás megkönnyítésével is. A kiegészítők között megtalálható lesz a fix vagy kivehető vonóhorog kit (449€), a 13 pólusú vezetékű elektromos rendszerrel és a maximális teherbírása 74 kg. A kínálat széles választékot kínál a kerékpárok számára is (legfeljebb két elektromos kerékpár vagy négy hagyományos kerékpár szállítására alkalmas), vonóhorogra szerelve. A fuvarozók számára kínálnak alumínium alapú tetőhordozó boxot (199€), a Combohoz tetősínekkel vagy tetősínek nélkül, és tudunk szállítani két hagyományos kerékpárt, egy fajta tető boxxal (229€), aminek 470 literes térfogata és 75 kg-os maximális teherbírása van, ami megfelel egy kajak vagy egy snowboard szállítására is.

 
 

 

2019 Opel Combo Cargo & Combo Life

 
 

A modell változatokon a hátsó ajtókkal, a tető a Combo Cargo-val és ezen kívül egy további terhelési felület köszönhető az acél vagy alumínium felrakható tetősínnek (609€), ami integrált teher hengerekkel megkönnyíti a berakodást és kirakodást, és a teherbírása 115 vagy 120 kg. A további kiegészítő tartozékok használatával a mesterembereknek készültek, olyanokkal, mint a racsnis kötések, a lehajtással a berakodáshoz és a létratartó (129 €, 50 kg teherbírással) a Combo, így biztonságosabb a terjedelmesebb tétel szállítása, olyan, mint a létra, a csövek és a deszkák. A Combo kiegészítők a tulajdonosoknak és a felhasználóknak is nagyon hasznosak, ami tartalmazza a csomagtartó vagy rakománytól védett, valamint védi a karcolásoktól és a foltoktól a csomagteret. A testre szabható elemek a Combo Cargo-nál tartalmazzák a fa padlót és a műanyag vagy fa védelmet, a raktér oldalára szerelve.

 
 

  

2019 Opel Combo beltér, amiben három gyerek ülés elfér egymás mellett a hátós üléseken

 
 

A Combo Life-hoz egy magas szélű, rugalmas mosható gumi csomagtér tálcát (72€) is kérhetünk, a kiegészítők közül, ami tökéletes védelmet nyújt a nedvesség és a szennyeződéssel szemben. A belsőtér megőrzéséhez két válaszfalat is kínálnak 61x34x31 cm-es méretben, ami elérhető mindegyik Combo verzióhoz, 59 €-ért. … és ez változatos lehet a felszereléstől függően, ami lehet művészi ecset, de akár a vízvezeték szerelő eszközei is, és a lehajtható vastagsága csak 30 mm, amikor nem használjuk. A tárolása kisebb tárgyaknak, mint a szövetek, jegyzetfüzetek és smink készletnek biztosít helyet a pohártartó betét (19.90€). A Combo tulajdonosok és felhasználók, mint a szerelők és más munkásemberek, csúszásgátló szőnyegekkel is felszerelhetik a Combo-t 29.50€-tól. A kárpit vinillel van felszerelve, a második, valamint az első üléssorban, ami védelmet nyújt az utasoknak, nem csak a hótól, de a sártól, a víztől, a közúti sótól és a szennyeződésektől is.

 
 

  

A Combo praktikus raktere, az új kiegészítőkkel

  

A Comboval akár létra is szállítható, ami akár az első utasoldali ülésig is érhet

 
 

Az Opel, könnyen felhelyezhető hóláncot (149€) és hó zoknit kínál a Combo modellhez a jobb tapadásért havas úton. A teljes kiegészítő kínálat még gyerek üléseket is tartalmaz, ami nagyobb biztonságot nyújt a gyerekeknek a Comboban (189 €), amik között minden korosztálynak találunk megfelelő gyerek ülést, és megfelelnek a legújabb EU ECE-R 44/04 biztonsági előírásnak is, amik tartalmazzák már az oldalsó ütközés védelmet. Könnyű beszerelést és biztonságot nyújtanak a gyerek ülések, amiket ISOFIX gyerek ülés rögzítési pontokon keresztül tudunk fixálni a helyükre, vagy a három pontos biztonsági övekkel. A második üléssorban a Combo Life-ban három gyerek ülést is elhelyezhetünk egymás mellett, ami egy igazi bónusz, mivel ez a lehetőség nagyon ritka az autópiacon. A balesetek esetén a repülő tárgyak megakadályozására biztonsági rács is kérhető a Combo Life modellekhez, 169 €-ért cserébe. A fémhálót a hátsó üléssor mögé helyezik el.

 
 

   

Opel Combo számos vezető támogató rendszerrel is elérhető, mint a követési távolság ellenőrző rendszerrel, a közlekedési tábla felismerő rendszerrel, vagy a holttér figyelővel

 
 

A váratlan baleseteket pedig a Philips GoSure ADR620 kamerával rögzíthetjük, ami 99.90€-s extra kiegészítő, amivel a vezető tudja bizonyítani igazát Full HD minőségű videóval. A videó lejátszása azonnal elérhető a két hüvelykes LCD képernyőn, miközben a 2 megapixeles kép érzékelő szállít magas minőségű felvételeket, még éjjel is. A Combo Life-hoz kérhetünk hátsó ablak sötétítést, aminek köszönhetően nyáron nem melegszik fel annyira az utastér, ami B-oszloptól hátra minden üveg felületet tartalmaz 48.50€-ért. A praktikusság, kényelem és innováció az Opel Combohoz elérhető számos verzióban, bármelyik változathoz a 4,40 méterestől egészen az XL hosszú változatig. Az ügyfelek a Combo Life-ot kérhetik 5 vagy 7 üléses változatban, miközben a haszongépjármű változatnál a Combo Cargo LCV-nél kérhetik az ügyfelek 3 vagy 5 üléses változatban a Combot, az opciósan választható CrewCabbel. A személyautó és haszongépjármű Combo modellek számos innovatív technológiával és asszisztens rendszerekkel elérhetők, amik páratlanok a kategóriában. A széleskörű Opel kiegészítők biztosítanak biztonságos, funkcionalitást és stílust a Combot választó ügyfelek számára.

- Kartos Patrik -

2019-02-25, 20:10:23

 
     

 

hit counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet