MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

Megújult formában a Giulietta – Geneva –

Felfrissült kínálattal folytatja a Giulietta

A megújult Alfa Romeo Giulietta újra megerősített pozícióját a kínálatban, mint a kompakt és sportos modell, ami nagy változás, hogy a kínálat most már csak három felszerelés szintet tartalmaz, és három Euro 6D motorral lesz választható. A kínálat megújításával debütál a Visconti Green fényezés is, az új felnikkel és a különleges kárpitokkal.

 
 

2019 Alfa Romeo Giulietta Super & Veloce

 
 

Alfa Romeo Giulietta Super

A Giulietta Super felszerelést kiegészítették ezüst betétekkel, az első ütközőn és a hátsó diffúzor körül kiegészítve a „V” rácsot is, a fényszóró házat és a kilincseket, valamint új 17”-es Turbine felni szetteket is kap a kiváló megjelenéshez. Az utasterében az alap változat új kárpit dizájnt kap, teljesen szürke varrással, miközben választható lesz az opciós listáról mocha, fekete és piros bőr kárpitokkal. A felszerelése tartalmazza a tempomatot, a 2-zónás klímát, az első ködfényszórókat és a hátsó parkoló szenzorokat. 

 
 

 

Reklám

 
 

Giulietta Speciale

Az új Giulietta Speciale felszerelés az előző Sport változatra épül, a 17”-es fekete felnikkel, és a fekete részletekkel, amik megtalálhatók a „V” rácson, az ajtó kilincseken, a külső visszapillantókon, a ködfényszórók körül és a Giulietta jelvényen. A megjelenést, a sport első és hátsó ütközőkkel fokozták, amik piros kiegészítőket kaptak, valamint a küszöb szoknyák és a túl méretezett kipufogóvégek is fokozzák a sportos megjelenést, és még a festett üvegek teljes a megjelenése. Az utastere sem maradt érintetlen, ami Speciale alumínium küszöb díszlécet és pedálokat kapott, valamint Alcantara és szövet sport üléseket, piros varrással, valamint a piros varrás visszatér a lapos fenekű kormánykeréken, váltógombon és kézifék markolaton.

 
 

 

Alfa Romeo Giulietta Veloce & Super

 
 

Giulietta Veloce

A Giulietta Veloce lesz a csúcsmodell, ami kínál teljesítmény jellemzőket, a Speciale változaton felül. A Veloce a kapható legagresszívebb változat lesz a kínálatban, ami 18”-as fekete felniket, sport ütközőket sárga kiegészítőkkel, a túlméretes sárga Brembo féknyergeket és a dupla kipufogó véget kapja meg, amiktől igazán sportos változat lesz a kínálatban. Az utastérben is sokkal sportosabb, mint a Speciale, ami már megkapja az új Alcantara és szövet üléseket, a kiemelő sárga varrással és a fejtámlákon az Alfa Romeo logoval, plusz még az alumínium pedálokat és a küszöb díszléceket, valamint még a lapos fenekű sport kormányt a sárga varrással. A felszerelése tartalmazza a vezetőt segítő eszközöket, mint az első és hátsó parkoló szenzorokat, a fény érzékeny belső visszapillantó tükröt, az elektromosan behajtható külső visszapillantókat, az automatikus fényszórókat és szélvédő ablaktörlőket, és még a Uconnect rendszert is megkapja 6.5 hüvelykes kijelzővel, rádióval és a „NAV”-val kombinálva, amik az alap felszerelés részét képezik az elérhető legmagasabb felszerelés szintben.

 
 

Alfa Romeo Giulietta Super

 
 

A Veloce Rosso csomaggal kiegészíthetjük a csúcsmodellt, ami az opciós listáról elérhető és tartalmazza a piros kiegészítőket az alap sárgák helyett, és a varrások is piros színt kapnak ezzel a csomaggal, a kormánykeréken, a váltógombon, és a kézifék markolaton, valamint az első légterelő ajkat, a hátsó diffúzort és a féknyergek is piros színt kapnak. A három felszerelés szint mellett a megújult Giulietta motor és váltókínálata tartalmazza a népszerű 1.4-literes 120 lóerős benzinmotort, és az 1.6 literes 120 lóerős Multijet dízel motort, amikhez elérhető kézi és Alfa TCT automata váltó is. A motorválaszték ezeken kívül, már csak a 2.0 literes 170 lóerős dízelmotort tartalmazza, az Alfa TCT váltóval, és váltófülekkel a Veloce esetében. Mindegyik Giulietta modellre 5 év garancia, 3 év tervezett szervizelés, és 5 év országúti asszisztens szolgáltatás jár. A megújult modellek márciustól lesznek elérhetők a kereskedésekben, a 19 750 £-os kezdőárral, mi az 1.4 literes, 120 lóerős Giulietta Super modellt tartalmazza, és a Genfi debütálás után lesz elérhető. További információk a www.alfaromeo.co.uk weboldalon, vagy a legközelebbi kereskedés oldalán található, amiket a www.alfaromeo.co.uk/retails linken megtalálnak. A magyarországi kínálatban is azonos felszerelésekkel lesz jelen a modell, erről nincs információ.

- Kartos Patrik -

2019-03-09, 12:33:23

 
     

 

website counter

website counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet