MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 Ginetta AKULA – GENEVA – 

Elképesztő sportkocsi, a Ginettától

 

Ginetta szuper sportkocsi gyártó készült a világ premierjére a Genfi autókiállításon, ahol a társaság elnöke Lawrence Tomlinson megerősítette a nevet, árat és további részleteit a teljesen új szupersportkocsinak. A kombináció az aerodinamikailag optimalizált dizájn, és az erős teljesítmény talált az új szuper sportkocsi kívánt egy szerelt név, és adott az autó félelmetes jelenléte az Akula, igazán találó név. Az Akula egy orosz szó a cápára, valamint kifejezése az atommeghajtású támadó tengeralattjárónak, ragadozó jellegű mindkét tárggyal kölcsönözték magukat jól a Ginetta alkotással.

 
 

Az új Ginetta AKULA, a Genfi kiállításon

 
 

Az új sportkocsi Typhoon Black fényezést kapott, és az Akula meghódította a tömeget Genfben, ezzel a fenyegető megjelenéssel. Az elnök, Lawrence Tomlinson hozzászólt: „A koncepció mögött az Akulat építeni kellett, valami valóban egyénivé, valamivé, amit más márkák nem tudnak, nem vállalati korlátok. Tervezett a levegő átvitel, mint a cápa keresztül megy a vízen, az autó kétségtelen az üzletet jelenti, és büszke vagyok az autógyártásra, egy autó olyan jelentős az UK-ban.” Egy igazi limitált kiadású jármű, az Akula ára 340 000 £ (kb. 125,7 millió Ft) az úton. A gyártása limitált lesz, és csak 20 db készül belőle 2020-ban, és a 60%-ka, már eladott az autó még a nyilvános leleplezés előtt. A legfőbb Ginetta szuper sportkocsi program az ügyfelek bevonásával, az akadályokkal gyakran társult a szupersportkocsi, a tulajdonjog megszüntetésével.

 
     
 

A személyes kapcsolat kialakítása nélkül a mérnökökkel, ami épült autójuk, az Akula tulajdonosok is megadható a teljes bevezetés a Ginetta márkának, az ügyfél élmény nap véget ér a pálya időben, a G58 versenygéppel. A G58, a legközelebbi dolog keménykötés egy tartós versenyzőben, ami az amatőr versenyzőknek készült. A G58 meghajtásáról, egy 575 lóerős (bhp), V8-as motor gondoskodik, és a súlya csak 940 kg, ami bemutat néhány versenyen alapuló technológiát, amit hasznosítottak az Akulaban teljesen új szintre. A Ginetta gyári pilótájával, a teljes PIT személyzet és a kínálat a Ginetta járművekkel a G40-től a G58-ig rendelkezésre állnak, ezek az exkluzív tulajdonos élményhez, ami lesz indukció a Ginetta családba az Akula tulajdonosokkal, és a kezdés a szuper sportkocsi tulajdonos élménnyel, mint nem más.

 
 

Az új Ginetta G58 versenyautó, ami szintén helyet kapott a Genfi kiállításon

 
 

Tomlinson hozzátette: “Mi, kiscég vagyunk, de mi csomagolunk egy ütősen, és a vásárlóknak kell lennie azoknak, akik valóban előnyösek nekünk. Versenyzünk más gyártókkal a versenypályán, de a szuperautónkkal kínálunk valami mást és célzott, azoknak, akik akarnak egy valódi kapcsolatot a márkával, ami építette autójukat. Hogy vesz versenypályára egy G58-at, vagy az ön egyedi igényeit válassza velünk a gyárban, Akula tulajdonosok valóban részt vesz mindenben a Ginettaval.”

- Kartos Patrik -

2019-03-10, 21:35:43

 
     

 

hit counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet