MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

Q by Aston Martin 'DBS 59' Edition

Az első ’DBS 59’ a győztes futam emlékére

Aston Martin egy új ünnepi modellt mutatott meg, ami az Aston Martin motorsport történelmének sikerét ünnepli, a ’DBS 59’ limitált kiadású modellel, a 24 különleges DBS Superleggera, az első, amikor éppen épült a vállalat globális gyártású központja Gaydonban. A ’DBS 59’ egy különlegesség a ’Q by Aston Martin’-on keresztül, a luxus márka egyedi személyre szabott szolgáltatásával, ami lehetővé teszi az alkotást az ikonikus sportkocsin keresztül, a szoros együtt működéssel az Aston Martin dizájn csapatával. A megbízott az Aston Martin Cambridge, a projekt kitüntetéssel az Aston Martin 1-2 győztes befejezéssel a DBR1 modellekkel, a 24 órás Le Mans-i versenyen.

 
 

Az új DBS 59 Edition, aminek az alapját a DBS Superleggera adta

 
 

A limitált szériában minden autó egy órát képvisel az ikonikus győztes versenyből az Aston Martin történelmében, amiben Roy Salvadori és Caroll Shelby átvette a kockás zászlót a testvér autója előtt, amivel Maurice Trintignant és Paul Frére volt. A ’DBS 59’ kitüntetéssel, a DBR1 különösen megtervezett stílusos nyomatékon keresztül, a szakértelem bemutatása a ’Q by Aston Martin’-nal. A következő egy gondos tanulmány a DBR1-gyel, a saját külső fényezését, az Aston Martin Racing zöldet választották az új ’DBS 59’ színének. A fényes szénszálas részletek a tető elem és a hátsó légterelő adtak lenyűgöző részleteket a zöld fényezéshez. A külső részletei még bronz kiemeléseket is kaptak, mint a ’Superleggera’ motorháztető jelölés, a mérték utáni hűtőrács, fék nyergek és a 21”-es kovácsolt Y-küllős szatén két színű felnik, valamint az utastérben a kapcsolók és számlapok a műszercsoportban szintén bronz színt kaptak, a Le Mans-i győzelmet idézve.

 
 

  

Az új DBS 59 Edition limitált modell külső részletei

 
 

A további külső részletek olyanok, mint az egyénileg számozott sárvédők, és a mérték utáni abroncsok a nyíl matricával, így lélegzik a verseny szellem a hatásos teljesítménnyel, a DBS Superleggerában. Az Aeroblade a ’DBS 59’-cel, a ’Q by Aston Martin’ hozzátesz egy fólia réteget, ami szintén bronzszínt kapott, amik az eredeti körvonalat adják, az alvázszámnak és motorszámnak a DBR1-gyel, ami győzött a Le Mans-i versenyen 1959-ben. A dizájn világ folytatódik az utastérben a ’Q by Aston Martin’ kiegészítésekkel, mint az eredeti ülés anyagát használták a DBR1 modellből, amit újra alkottak, azonos anyagból és szőttek minden üléstámlára és ajtóbetétekre az örökség stílusú anyaggal. A bronz részletek folytatódnak a kézzel készített utastérben az egyedülálló váltógombbal és a mérték utáni ’59 Edition’ logóval, amit az ülések háttámlájában hímeztek. A limitált modell utolsó részleteiben megkapta az Obsidian Black és Chestnut Tan bőr belsőt, egy nyugodt kifinomult hellyel, ami tartalmazza az 1959-es Le Mans-i versenypályát a hangszórók fedelén, és a nap ellenzőbe hímzett pontos dátumot a versenyről, valamint ünnepli a 323 teljesített kört a 24 órás verseny alatt.

 
 

  

Az egyedülálló beltér, a legenda színeiben, és a legendás sisak, ami szintén jár a limitált ünnepi modellhez

 
 

A kiegészítők között megtalálható egy másolat a DBR1 győztes autó verseny sisakjáról, az 1959-es kék ruhák és a másolat Carroll Shelby verseny kesztyűjéről. A DBS Superleggera értékesítését 2018-ban kezdték meg, aminek orrában egy 5.2 literes V12-es motor található, amivel a DBS Superleggera eléri a 211 MPH-s (340 km/h) csúcssebességet is, amivel a leggyorsabb széria gyártású modell, az Aston Martin díjnyertes kínálatában. A merész stílussal és a megdöbbentő teljesítménnyel készül a DBS Superleggera nagyon kívánatosra, és a ’DBS 59’ az ideális gép azoknak, akik értékelik a tartós jelentőségű DBR1 győzelmét. „A ’DBS 59’csapás egy gondos egyensúly egy időtlen dizájn között, ami tekintetben a mi történelmünk és a modern fogadás, ami ünnepli a jövőnket. A DBS Superleggera a legerősebb sorozatgyártású autó, amit valaha gyártottak az Aston Martinnál, és így ez felszerelt, így a ’DBS 59’ különleges kiadás megbízást kapott megjelölve, a 60 év óta ikonikus 1-2 győzelemmel, a Le Mans-on.” – mondta Simon Lane, a Q és VIP értékesítő a ’DBS 59’-ről. A ’DBS 59’ folytatja a sikert más ’Q by Aston Martin’ megbízásokkal, amik tartalmazzák a Red Arrows Edition Vanquish S-t, a Cygnet V8-at és a North Coast 500 szériákat a hat DB11 GT-vel. Az alábbi ’DBS 59’ gyűjteményt irányítani kell az Aston Martin Cambridge-nél, így Richard Enifferrel kell felvenni a kapcsolatot az érdeklődőknek, a következő richard.eniffer@jardinemotors.co.uk e-mail címen.

- Kartos Patrik -

2019-04-23, 21:43:19

 
     

 

free counter

visitor counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet