MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Lincoln Aviator koncertteremmel

Egy új kiváló audio rendszer a gazdagoknak

Lincoln egy teljesen új audio rendszert mutat be az új Aviator modelljében, ami később más modellekhez is elérhető lesz a Lincoln kínálatában. Az új audio rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára a pihenést, lazítást a hang szentélyében. Az új audio rendszer először a teljesen új három üléssoros SUV modellhez lesz elérhető, ami Stereo, Audience (közönség), és On-Stage (színpad) mód választási lehetőséget tesz lehetővé. Az új rendszer a hallgatói élményt új dimenzióba helyezi, ami több beállítási lehetőséget tesz lehetővé a vezető és utasai számára. A kiegészített tető hangszórók lehetővé teszik a 360°-os hallgatói élményt, aminek köszönhetően az Aviator utastere igazi koncertteremmé alakul át, az utazás során. 

 
 

2020 Lincoln Aviator

 
 

A Revel Ultima 3D átalakítja a környezetet a járműben, az egyedi hangszóró elhelyezéssel, és akusztikailag bővül az utastér egy bizalommal és a személyre szabott hallgatási élménnyel. “Ezzel az új rendszerrel, a hallgatói élmény magával ragadó és nem számít hol ülnek az utasok az Aviator-ban,” mondta Joe Kafati, multimédia felügyelő, Lincoln. „A mérnökeink megszállottak a belső csenddel és a hangminőséggel a járműben, csak, mint minden más szemponttal, az Aviator átalakul egy szentéllyé az úton.” Az Ultima 3D átalakítja a szórakozást a jármű környezetében, és akusztikusan bővül az érzés az utastérben, miközben kínál egy meghitt és személyre szabott hallgatási élményt. „Célunk a felek lebontása” mondta Brandon Wheeler, manager, customer acoustics, Revel. „Ahogy növekszik az elmerülés, benne találod magad egy hihetetlenül drága hallgatási környezetben – egy, ami úgy tűnik, hogy kiterjed a jármű belsőn túl. Gitárok, bal és jobb oldalról, nagyon szélesen, és az ének hihetetlen. Tényleg változik a minta, amit vártál a hangtól a megerősítés szempontjából és pozíciójából.”

 
 

 

Az új Revel Ultima 3D audio rendszer 28 hangszórót kap, amiből 8 hangszóró a tetőbe van beépítve a tökéletes hangzásért

 
 

A mód választási lehetőség a Stereo módban, az ügyfelek ülnek a kényelmes egyedülálló ülésekben és hallgatják a kedvenc énekesük számait, mintha csak otthon lennének. Az Audience módban egy igazi koncertteremmé alakul át az Aviator utastere, egy kiváló hallgatói élménnyel, és az On-Stage módban egy 360°-os hallgatói élményt kapunk a luxus Aviatorban. „A zene egy hangulatváltó – ellazítja, megfiatalítja vagy táplálja önt a zenei beállításokkal” – mondta Kafati. „A zene egy szusszanás egy izgalmas naptól, és ez az audio rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, ami élmény és a saját világukat alkotja meg az Aviator tágas és szellős utastere.” Az Aviatorban az audio rendszer kapott dupla 40 mm-es hangszórókat a tetőbe építve, amiből 8-hangszóró kapott helyet a tetőben, és ez az egyik fontos eleme az egyedülálló audio hangzásnak. Az audio rendszer háromutas hangszórókat kap az autó ajtókba és kétutas hangszórókat elöl és hátul helyeztek el.

 
 

  

Az új audio rendszer mód választást is lehetővé tesz, ami tartalmazza az Audience, On-Stage és Stereo módokat, amik akár egy koncertterem zenei hangzását is át tudják adni, a külső zavaró rezgések, zajok kizárásának is köszönhetően

 
 

A Revel mérnökei kezelik a luxus otthonunk színházi tervezését, így a jármű egy építészeti szerkezet, ami gondoskodik az állandó részletességről a zenei eléréssel, egy utas fülében a pontos idővel és szinttel, ami szállítja a leghitelesebb hallgatói élményt. A rendszer díjnyertes hangminőséget szállít, amiről a Revel ismert. A Revel Ultima rendszerek szintén tartalmazzák a Clari-Fi™-t, a szabadalmaztatott HARMAN technológiát, amik újjáépítik az audio részleteket a digitálisan tömörített zenéknél. A hallgatói élmény fokozásához hozzátartozik a külső zajok csökkentése, így a tervezők akusztikus szélvédővel és oldal üvegekkel csökkentették a beszűrődő zajt, és még akusztikus karosszéria elemeket és sárhányó betéteket is kapott. Az ajtók készültek teljesen szilárd lezárással és az alvázat hangolták, hogy csökkentsék az útról érkező alacsony frekvenciájú zajt. A dupla falú műszerfal az utastér és a motortér közötti légréssel szétválasztja a vibrációt és a zajt az utastértől. A 360°-os zenei élményhez a módosítások még itt nem értek véget, amihez még az új modell kapott motorháztető tömítést is, így a tökéletes zenei élményt semmi sem zavarhatja meg.

- Kartos Patrik -

2019-04-23, 16:36:26

 
     

 

website counter

hit counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet